Tr2n Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Τα φώτα σας. Τις τελευταίες ημέρες μου κολλούσε.(παρόλο που του είχα κανει πρόσφατα φορματ.) Δλδ , κολλούσε οταν μπουταρε και γενικα μεσα. Του έβαλα τη max flavour τη τελευταια ολα καλα , αλλα δεν μπορούσα να μπω στο mtk engine να δυναμώσω το μικρόφωνο και την έβγαλα. Δοκιμασα κανα 2-3 έβαλα πάλι τη max flavour απο το xda αλλα δεν μπορεί πλέον να μπεί σε κανένα wifi. Τα βλέπει αλλα δεν μπαίνει. Τι έπαθε ? Γεια σου φιλε, Και εγω ακριβώς το ίδιο θέμα είχα με την max flavor δεν μπορουσα να μπω στο mtk engine για να δυναμωσω στο μικροφωνο. Δοκίμασε τη vanilla ,λογικά δεν θα έχεις θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Γεια σου φιλε, Και εγω ακριβώς το ίδιο θέμα είχα με την max flavor δεν μπορουσα να μπω στο mtk engine για να δυναμωσω στο μικροφωνο. Δοκίμασε τη vanilla ,λογικά δεν θα έχεις θεμα. Τελικα με τη καινούργια τη max flavour δεν μπορεί να μπεί στο mtk . Εβαλα τη παλιά και ολα οκ. Με το wifi έφταιγε το router. Hard reset και κομπλέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 γιατι δε βαζεις την απταιστη pure vanilla???? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) ΑΘΑΝΑΤΟ v967s!!! Αυριο φορμαρεται και παραδίδεται στην sis για dd :D Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Edited October 13, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 ΑΘΑΝΑΤΟ v967s!!! Αυριο φορμαρεται και παραδίδεται στην sis για dd :D Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κυκλοφορει ακομα αυτο το τερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Και οπλοφορει!!!! Το ΤΕΡΑΣ!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 και εγω το ειχα δωσει περιπου ενα χρονο στον αδερφο μου τον μικρο μια χαρα δουλεια κανει ακομα κινητο 3-4 χρονων Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Είναι δυνατό το εργαλείο! Και εμένα κράτα το θεριό ακόμα αν και δεν φορτίζει αλλα είναι Ζωντανό! Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Θέμα μπαταρίας ή κάτι αλλο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Εγώ το έχω δώσει στους γιους μου 2 και 4 ετών.. Το τι ξύλο έχει φάει δεν λέγεται.. Το μόνο που δεν παίζει το Wi-Fi.. Ας είναι καλά το titanium backup.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Δυστυχώς είναι θέμα hardware. Χάλασε το κύκλωμα φορτισεις και ζεσταίνεται πολύ με σκοπό να φορτίζει πάρα πολύ αργά. Οπότε εξωτερικό φορτιστή για να μην κάνει κανένα μπαμ καμία φορά! Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 @anikologr Ειχες ψαξει παλιότερα να το διορθώσεις ε? Με φλασαρισμα της μαμα ρομ προσπαθησες? @master_alarm Καλα κανεις! Δε παίζουμε με αυτά! Όχι τίποτε αλλο, μη του φορτωθεί και το ονομα του note 7 :lol: Σε λιγο ετοιμαζω επαναφορα εργοστασιακών, στησιμο και τελετή παράδοσης :p Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Επειδή είμαι και ηλεκτρονικός, δεν παίζω με αυτά. Δεν με πειράζει. Έχω 2 μπαταρίες. Η μαμά μπαταρία κρατάει 1 και σχεδόν μισή μέρα. Οπότε δεν πειράζει. Εάν είχε μεγαλύτερη μνήμη ρομ και είχε περισσότερο χώρο από 4gb που για εφαρμογές είναι 2,5 gb, δεν θα το άλλαζα ποτέ. Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 oops! καποιος με γκαντεμιασε! εκανα επαναφορα εργοστασιακων και εδω και λιγη ωρα εχει κολλησει σε bootloop. το note 7 φοβομασταν, σε g4 πηγε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Μάτι θα είναι! Κάνε ένα ξεματιασμα με φλασαρισμα Και θα στρώσει Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 μετα απο λιγο εστρωσε! ΟΛΑ ΟΚ!!!! θα μπει micro sim με τον αναλογο ανταπτορα. παιζει κανα θεμα να κολλησει καμια σιμ και να τρεχω μετα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλησπερα, ευκαιρια να ρωτησω κι εγω κατι.. προσφατα επεσε στα χερια μου ενα V967s και του περασα την AOSP 4.2.2 συμφωνα και με τις οδηγιες του μελους Longmire (φοβερη δουλεια φιλε) Στις πληροφοριες συσκευης αναφερεται το μοντελο ως "Nexus 4"..φανταζομαι ειναι ετσι γιατι απο εκει εγινε port η rom? Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ισως ναι. Ομως αν πειράξεις μία γραμμή κωδικα, μπορεις να το εμφανίσεις οπως θελεις! Btw, αν θες δοκιμασε την pure vanilla!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Btw, αν θες δοκιμασε την pure vanilla!! χμμ νομιζω η AOSP 4.2.2 απο xda ειναι οτι πιο κοντα σε vanilla.. Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Τις είχα και τις 2! Πιο ολοκληρωμενη και σταθερή πιστεύω ειναι η Pure. Βέβαια ειναι και τι βολευει τον καθενα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Τις είχα και τις 2! Πιο ολοκληρωμενη και σταθερή πιστεύω ειναι η Pure. Βέβαια ειναι και τι βολευει τον καθενα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Σ'ευχαριστω πολυ.. το τηλεφωνο τωρα φαινεται μια χαρα, το χρησιμοποιει η μητερα μου και δε το πολυσκαλιζω.. θα τη δοκιμασω ομως καποια στιγμη ;) Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 πραγματικα αξιζει αυτη που σε λεω! δοκιμασε την. περιμενω εντυπωσεις. εχει και ενσωματωμενο το xposed αν σε ενδιαφερει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλησπερα... σημερα μου παρεδωσε πνευμα... δεν ανοιγει ... μπαινω στο ρεκοβερι και βγαζει error cant mount cache/recovery/command cant mount cache/recovery/log cant open cache/recovery/log\ cant mount cache/recovery/last_log cant open cache/recovery/last_log oτι και να του κανω ειναι νεκρο κατεβασα ρομ την περασα στην καρτα μνημης ξεκιναει αλλα βγαζει script naborted no error message e:error in /sdcard/rom name/ (status 7) installation aborted κανω unzip την ρομ κατεβαζω το sp tools παει να διαβασει απο ολες τις ρομ που δοκιμασα το scatter file και βγαζει προβλημα... δεν ξερω τι αλλο να του κανω... και δεν εχω αλλο τηλεφωνο.... Β Ο Η Θ Ε Ι Α Α Α Α Α Α Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Μαλλον πεθανε... Αν δε παιζει και το flash tools, τοτε δυσκολα εισαι. Guys n girls!!! Απο 100% στο 70% ειχε ηδη 3 ώρες και 20 λεπτα sot!!!! ΜΕ αρκετο παιχνίδι και ίντερνετ!!! Δυστυχως στο υπόλοιπο 70%-0% δεν ειδα ποσο εβγαλε!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δεν δουλευουν τα scatter αρχεια... εχει καποιος να μου στειλει καποιο backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts