Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω αυτό το κινητό και δεν ξέρω....

Μήπως με κάποιο συνδιασμό πλήκτρων γίνεται Hard Reset?

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν γινεται τιποτα..Εχει φαει σκαλωμα με το Encryption Unsuccessful - Reset Android .:cry:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1447303

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τιποτα απο οτι λεει.Μολις παω να κανω install μια rom μου πεταει installation aborted..

Δυστηχως αυριο θα φυγη και το 2ο 967 για mindeal,προφανως εχει θεμα με τον δεκτη του,και χανει κλησεις (ghost calls.....)δυστηχως......:mad:

Και εδω δοκιμασα ολα τα πιθανα σεναρια...rom κτλ.

Kαι αυτο ηταν αγορασμενο μια εβδομαδα μετα το 1ο που εστειλα πισω σημερα.......οποτε παιζει ρολο η παρτιδα πιστευω......:!:

Αρχιζω και εχω αμφιβολιες για καποια πραματα........τελος παντων θα δουμε πως θα εξελιχθει το θεμα.

Παντως να πω οτι στο service δεν ειχαν πολλους ενδιασμους,ειδικα μετα το video που αναιβασα με το 1ο κντ,και με την προβληματικη οθονη.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Με ποιο τρόπο τα στέλνεις πίσω; Συστημένο με sg post και με τι κόστος; Και πόσο καιρό κάνουν να φτάσουν εκεί; Πάντως 2 και με διαφορετικό πρόβλημα,παραπάει... Με όλα αυτά που διάβασα τις τελευταίες ημέρες,δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω zte

Με ποιο τρόπο τα στέλνεις πίσω; Συστημένο με sg post και με τι κόστος; Και πόσο καιρό κάνουν να φτάσουν εκεί; Πάντως 2 και με διαφορετικό πρόβλημα,παραπάει... Με όλα αυτά που διάβασα τις τελευταίες ημέρες,δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω zte

Σε διευθηνση που μου εστειλαν αυτοι,με ολα τα πραματα οπως ειχε ερθει,ενα δεν κανω λαθος εδωσε το παλικαρι η 7 η 9 ευρω.Πιστευω οτι ηταν η παρτιδα με θεματακια....ηταν η εποχη που ειχε πολυ χαμηλη τιμη.....

Τωρα με αλλα κντ που ειχα στειλει παλαιοτερα,το πηγαινε ελα μου πηρε περιπου 40-45 μερες,αλλα με καλυψαν απολυτα,στελνωντας νεα συσκευη.

Mε απλά λόγια και για τα δικά μας που τα πήραμε τότε,θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ... για παν ενδεχόμενο :lol:

Λοιπον εφτιαξε..Φλασαρα με το Smart Flash Tools αλλα αλλαξα το recovery της custom rom με το recovery-cwm-6044 και μπουταρα.Απο το recovery μπορεσα και περασα την 1.0.5 (εκανα wipe data/factory reset)και μπουταρε μια χαρα.Η αληθεια ειναι οτι τα χρειαστηκα.Απο το πρωι το παλευω...Τωρα με τη διαχειρηση αρχειων βλεπω Καρτα SD συνολικος χωρος 1,84 και Αποθηκευτικος χωρος τηλεφωνου συνολικος χωρος 1,77.Πρεπει να κανω παλι αυτο με το meteos?

Mε απλά λόγια και για τα δικά μας που τα πήραμε τότε,θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ... για παν ενδεχόμενο :lol:

Οχι βρε ειπαμε και εσυ.:)

Aψογα.Ναι τώρα έχουν επανέλθει κανονικά τα partitions.Πρέπει να βλέπεις στις ρυθμίσεις--->Εσ. Αποθ. Χώρος 0.9gb μιας και ο εσωτερικός χώρος τηλεφώνου ειναι 1.77gb.Τώρα αν θες να ξανακάνεις την διαδικασία με το meteos ακολούθησε πιστά την διαδικασία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 και επέλεξε 2,46gb.Μετά το πέρας της διαδικασίας θα βλέπεις Εσ. Αποθ. Χώρος --->2,46gb και εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου 273mb

09/10 παραγγελια ---> 22/10 στα χερια μου

απο minideal[/QUOαπιστευτο σου εδειχνε το τρακινγκ κανονικα σε ολα τα σταδια?

Tech fusion

Aψογα.Ναι τώρα έχουν επανέλθει κανονικά τα partitions.Πρέπει να βλέπεις στις ρυθμίσεις--->Εσ. Αποθ. Χώρος 0.9gb μιας και ο εσωτερικός χώρος τηλεφώνου ειναι 1.77gb.Τώρα αν θες να ξανακάνεις την διαδικασία με το meteos ακολούθησε πιστά την διαδικασία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 και επέλεξε 2,46gb.Μετά το πέρας της διαδικασίας θα βλέπεις Εσ. Αποθ. Χώρος --->2,46gb και εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου 273mb

Και παλι σε ευχαριστω που ασχοληθηκες!!!Λεω να το κανω αυριο γιατι ειμαι ψοφιος και δουλευω στις 3...

Μια ερώτηση σχετικά με το gps.

Δεν έχω κάνει ακόμα την μόντα που αναφέρεται στο αρχείο με τα τεχνικά θέματα.

Δοκίμασα με το Sygic το οποίο κλείδωσε σε 5-6 λεπτά. Με το Don't panic Trial από το play store,

το δοκίμασα αμέσως μετά το Sygic (δλδ ουσιαστικά οι δορυφόροι ήταν ήδη κλειδωμένοι), αλλά

ήταν υπερβολικά αργό στην κίνηση. Το ίδιο νομίζω συμβαίνει και στο google maps.

Όσοι λοιπόν κάνατε την μόντα απο το αρχείο με τα τεχνικά θέματα, έφτιαξαν όλα;

Υπήρξαν κάποιοι στους οποίους δεν έκαναν την μόντα και δουλεύει σωστά;

Είμαι με stock rom 1.0.5.

Ευχαριστώ!

Orange San Francisco AMOLED 512MB

καλησπερα . σημερα το τηλεφωνο μου εβγαλε ενα προβλημα του εβαλα 2 καρτες sim που της δουλευα σε αλλα τηλεφωνα και περνωντας τηλ βγαζει ενα διαπεραστικο ηχο περιπου 3 δευτερολεπτων απο το ακουστικο και μετα μου μπουταρει παλι και της 2 σιμ . περνω τηλ.. απο σταθερο στο κινητο ενω χτυπαει κανονικα αμα το ανοιξω για να δεκτω την κλιση μου κανει τα ιδια ακριβως.οι καρτες σιμ ειναι οκ γιατι της δουλευα σημερα το πρωι.καμια ιδεα παιδια??? τι παιζει??

To πρόβλημα που αναφέρεις το έχω δει να συμβαίνει και σε άλλα mtk6589 με sim cosmote και συνδεδεμένο bt ακουστικό.Λύση δεν βρήκα εκτός της μη χρήσης bt ακουστικού ή cosmote sim

Μια ερώτηση σχετικά με το gps.

Δεν έχω κάνει ακόμα την μόντα που αναφέρεται στο αρχείο με τα τεχνικά θέματα.

Δοκίμασα με το Sygic το οποίο κλείδωσε σε 5-6 λεπτά. Με το Don't panic Trial από το play store,

το δοκίμασα αμέσως μετά το Sygic (δλδ ουσιαστικά οι δορυφόροι ήταν ήδη κλειδωμένοι), αλλά

ήταν υπερβολικά αργό στην κίνηση. Το ίδιο νομίζω συμβαίνει και στο google maps.

Όσοι λοιπόν κάνατε την μόντα απο το αρχείο με τα τεχνικά θέματα, έφτιαξαν όλα;

Υπήρξαν κάποιοι στους οποίους δεν έκαναν την μόντα και δουλεύει σωστά;

Είμαι με stock rom 1.0.5.

Ευχαριστώ!

Εγώ δεν έχω κάνει την μόντα και κλειδώνει κανονικά.Με dont panic δε θα το έλεγα αργό απλά η κίνηση δεν ειναι ομαλή και κάνει σπασιματάκια κάτι που επίσης συμβαίνει και σε άλλα mtk6589 κινητά.Ως βασικό πρόγραμμα προσωπικά έχω το igo primo και λειτουργεί κανονικά.H προσωπική μου άποψη είναι ότι η "μόντα" δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την ποιότητα λειτουργίας του gps.Οπως δουλεύει στο δρόμο και χωρίς,έτσι δουλεύει και με αυτή.

Edited by bbbb

To πρόβλημα που αναφέρεις το έχω δει να συμβαίνει και σε άλλα mtk6589 με sim cosmote και συνδεδεμένο bt ακουστικό.Λύση δεν βρήκα εκτός της μη χρήσης bt ακουστικού ή cosmote sim

της προηγουμενες μερες δεν ειχε κανενα προβλημα με της ιδιες καρτες..

συγνωμη για το πολυσυζητημένο ζήτημα, αλλά επειδη δεν το βρίσκω..

πως παρακολουθώ την πορεια του δέματος μέχρι και την παράδοση εδω? ( minideals w/singapore post)

υπάρχoυν κάπου οδηγίες;

η αν μπορεί κάποιος να διαφωτίσει - είναι η πρώτη μου παραγγελία

ευχαριστώ

edit

βρήκα!

(singpost.com δεν λειτουργεί.. στο http://en.4px.com/ τελευταια ενημερωση, 11 μερες μετα την παραγγελία μου

Information Received (This is not an acknowledgment..) ειναι μέσα στα λογικά χρονικά πλαίσια ?..

Edited by Costas_v

Εγώ δεν έχω κάνει την μόντα και κλειδώνει κανονικά.Με dont panic δε θα το έλεγα αργό απλά η κίνηση δεν ειναι ομαλή και κάνει σπασιματάκια κάτι που επίσης συμβαίνει και σε άλλα mtk6589 κινητά.Ως βασικό πρόγραμμα προσωπικά έχω το igo primo και λειτουργεί κανονικά.H προσωπική μου άποψη είναι ότι η "μόντα" δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την ποιότητα λειτουργίας του gps.Οπως δουλεύει στο δρόμο και χωρίς,έτσι δουλεύει και με αυτή.

Δλδ μετά την τροποποίηση δεν κλειδώνει πιο γρήγορα;

Πιο γρήγορα κλειδώνει.Πιο ποιοτικά ή χειρότερα αντίστοιχα,δεν έχω παρατηρήσει να λειτουργεί κατά την πλοήγηση στο δρόμο

της προηγουμενες μερες δεν ειχε κανενα προβλημα με της ιδιες καρτες..

Εαν δεν έχεις αλλάξει τις τελευταίες ημέρες κάτι στην εγκατάστασή σου,δεν δουλέψει σωστά μετά απο επαναφορά τυχόν backup που είχες πάρει πριν εμφανιστεί το πρόβλημα αλλά ούτε και μετά απο καθαρή εγκατάσταση της ρομ

τότε μπορει να έχεις και εσύ το πρόβλημα που ανέφερε ο κώστας

Δυστηχως αυριο θα φυγη και το 2ο 967 για mindeal,προφανως εχει θεμα με τον δεκτη του,και χανει κλησεις (ghost calls.....)δυστηχως......:mad:

Και εδω δοκιμασα ολα τα πιθανα σεναρια...rom κτλ.

Kαι αυτο ηταν αγορασμενο μια εβδομαδα μετα το 1ο που εστειλα πισω σημερα.......οποτε παιζει ρολο η παρτιδα πιστευω......:!:

Αρχιζω και εχω αμφιβολιες για καποια πραματα........τελος παντων θα δουμε πως θα εξελιχθει το θεμα.

Παντως να πω οτι στο service δεν ειχαν πολλους ενδιασμους,ειδικα μετα το video που αναιβασα με το 1ο κντ,και με την προβληματικη οθονη.

Πιο γρήγορα κλειδώνει.Πιο ποιοτικά ή χειρότερα αντίστοιχα,δεν έχω παρατηρήσει να λειτουργεί κατά την πλοήγηση στο δρόμο

:up:

Ευχαριστώ!

Ως βασικό πρόγραμμα προσωπικά έχω το igo primo και λειτουργεί κανονικά.H προσωπική μου άποψη είναι ότι η "μόντα" δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την ποιότητα λειτουργίας του gps.Οπως δουλεύει στο δρόμο και χωρίς,έτσι δουλεύει και με αυτή.

ποιά έκδοση του igo primo έχεις γι αυτήν την ανάλυση?

09/10 παραγγελια ---> 22/10 στα χερια μου

απο minideal[/QUOαπιστευτο σου εδειχνε το τρακινγκ κανονικα σε ολα τα σταδια?

ναι κανονικα !!!

Ωχχχ

Μια φιλική παράκληση σε admin. Γίνεται να καθαρίσουμε λίγο έστω τα παλιά άσχετα ποστς γιατί έχει φτάσει 400 σελίδες # (πιθανότατα και 1000 μέχρι να το λάβουμε )και δεν θα βρίσκουμε τπτ?Να μεταφέρθουν πχ σε subthread γιατί δεν ειναι ωραίο και να σβήνονται...

(το μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφει)

διαβασα σε προηγουμενες σελιδες οτι καποιοι απο το φορουμ πηραν τις δερματινες θηκες που δινει το to2c ή αλλο σάιτ και ειναι καλες.

Αλλοι λενε οτι δεν εχουν την τελεια εφαρμογη γιατι ειναι σχεδιασμενες για το 987 που ειναι λιιιγο πιο λεπτο.

επειδη ειμαι στο σταδιο να πειλεξω θηκη μπορει να μας πει καποιος που την εχει αν ταιριαζει καλα στο 967;

ειτε την mofi YI

http://www.to2c.com/mofi-leather-case-for-original-zte-v987-v967s-smartphone.html

ειτε την RUI, ειτε αυτη που δινουν δωρεαν με το λογοτυπο τους (TO2C)

ευχαριστω

καλησπερα . σημερα το τηλεφωνο μου εβγαλε ενα προβλημα του εβαλα 2 καρτες sim που της δουλευα σε αλλα τηλεφωνα και περνωντας τηλ βγαζει ενα διαπεραστικο ηχο περιπου 3 δευτερολεπτων απο το ακουστικο και μετα μου μπουταρει παλι και της 2 σιμ . περνω τηλ.. απο σταθερο στο κινητο ενω χτυπαει κανονικα αμα το ανοιξω για να δεκτω την κλιση μου κανει τα ιδια ακριβως.οι καρτες σιμ ειναι οκ γιατι της δουλευα σημερα το πρωι.καμια ιδεα παιδια??? τι παιζει??

εκανα επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων και εστρωσε.μαλον καπια εφαρμογη που κατεβασα εκανε το προβλημα τουλαχιστον να το ξερουμε τι παιζει σε αυτη την περιπτωση.ευχαρηστω τα παιδια που απαντησαν στο μηνυμα μου...:)