basoula_85 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Τα ίδια κι εγώ από τις 10-10... Μίλησα στον Online Chat (Minideal) και μου είπαν πως ΜΠΟΡΕΙ και να έχει φύγει Ή να είναι ακόμη Σιγκαπούρη... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Και σ' αυτό που μου ειχαν προτείνει να ψάξω από minideal το εμφανίζει ότι βρίσκεται ακόμα Σιγκαπούρη... Σε 1-2 μήνες ΑΝ τα βρουν, θα τα εμφανίσει Dispached... :lol: Καλό μας κουράγιο Εγώ το παρήγγειλα 17 και ακόμη Σιγκαπούρη φαίνεται! 1-2 μήνες; Μην μου λες τέτοια θα βάλω τα κλάματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αν ειχε φυγει θα εμφανιζοταν καποτε στα ελτα λογικα ετσι? Αλλα τιποτα επισης Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 αγορασα το κινητο εχθες απο το antelife και μεσα σε 12 ώρες μου ηρθε tracking number αρκετα γρηγορα μπορο να πω Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 110e δηλαδή για τέτοιο κινητό??? το έχω ήδη πάρει μου φαίνεται :p μάλλον με paypal που είναι και πιο ασφαλές οφφτοπικ αλλά μια απορία τι χρειάζομαι για να κάνω paypal?? προφανώς πιστωτική κάρτα,κανονική ή prepaid, ή τραπεζικό λογαριασμό(δεν ξέρω αν ισχύει παντού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μου ηρθε και εμενα τη Δευτερα.Παραγγελια εγινε στις 27Σεπ.Μια χαρα το τηλεφωνο.Προβλημα εχω ηδη.Εκανα ενοποιηση του χωρου αλλα κοιτωντας με το ενσωματομενο explorer ειδα οτι ειχε μονο 200mb στην καρτα και 1,5 στην καρτα(μια 2αρα).Ετρεξα παλι το meteos αλλα διαλεξα το 2,7 μηπως αλλαζε κατι:O.Αλλαξε μεν αλλα προς το χειροτερο...Δεν μπoυταρε το κινητο και κοιτωντας στο recovery ειδα οτι δεν γινεται mount η emmc...Οποτε δεν μπορω να κανω restore.Δοκιμασα να βαλω μεχρι στιγμης 2 διαφορετικες ρομς αλλα κολλαει στο σημα ΖΤΕ και δεν μπουταρει καθολου.Μενει κολλημενο εκει:( Κατεβαζω τωρα την Max v-34 μπας και αλλαξει κατι.Οποια βοηθεια δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 αγορασα το κινητο εχθες απο το antelife και μεσα σε 12 ώρες μου ηρθε tracking number αρκετα γρηγορα μπορο να πω Το tracking number στην συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων έρχεται μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που θα λάβουν τα χρήματά Αυτό γίνεται γιατί τα barcodes τα έχουν ήδη στην κατοχή τους πριν στείλουν τα δέματα στην αντίστοιχη ταχυδρομική υπηρεσία Το ζουμί της υπόθεσής είναι το πότε θα φύγουν από Κίνα /Συγκαπουρη/Χονγκ Κονγκ. ;) Εκεί τρώμε όλη την καθυστέρηση καθώς και αφού φτάσουν στο Κέντρο Διαλογής Αεροδρομίου ( όταν προσγειωθούν Ελλάδα δλδ ) Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Έχει βάλει κάποιος το tapatalk; Έχει διαπιστώσει να laggαρει στο scrolling; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 στο tapatalk 2 δε λαγκαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Εβαλα και τη Max v-3.4 αλλα τιποτα.Σταματαει στο logo ZTE.. Βοηθεια??:lol: Αναβοσβηνει και ενα ledακι κοκκινο πανω και κεντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 εκανες ολα τα wipes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Ναι ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 παιδια συγνωμη για αυτο αλλα αν και παρακολουθω ολο το νημα απο την αρχη δεν εχει αναφερθει πουθενα αν θυμμαι καλα για τα βημτα της directlink μου λεει λοιπον στο site Order departed from sorting hub τι ακριβως σημαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Kαι επισης κακώς ξαναέκανες re-partition στα 2.7gb γιατί όταν είχες στην εσωτερική κάρτα 273mb ελεύθερα,σήμαινε ότι έγινε σωστά η διαδικασία.Δε μπορεί να σου διαβάσει την emmc,γιατι κάνοντας 2,7gb re-partition δεν έχεις πλέον emmc αλλά μόνο /data partition για τις εφαρμογές που δε διαβάζεται απο το pc.Δε γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις τα partition απο το recovery ή χρειάζεται να βρεις την στοκ ρομ σε sp flash tool μορφή και να την φλασάρεις με τον οδηγό από http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Αυτα ειναι ωραια νεα..Που μπορουμε να βρουμε τη στοκ σε flash μορφη? Το backup που ειχα παρει μπορει να χρησημοποιηθει σαν flash? Edited October 24, 2013 by KAJWBTFE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν έχω βρει κάπου την ρομ σε sp flash tool μορφή.Το backup που έχεις πάρει λογικά ειναι απο το recovery.Εχεις δοκιμάσει να το επαναφέρεις από το recovery; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν μπορει να γινει recovery γιατι ψαχνει στην emmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ψήθηκα πάρα πολύ άσχημα τελικά να αγοράσω το zte v967s διαβάζοντας σχεδόν όλα τα posts απλά έχω κάποιες απορίες :) 1)το βρήκα εδώ: http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html μπορεί κάποιος να μου πει μια σίγουρη γνώμη για το κατάστημα αυτό?? 2)θα πληρώσω 147,99ε ή τα αντίστοιχα δολάρια απλά σε ευρώ?? 3)πόσο καιρό κάνει η δωρεάν αποστολή?? 4)η πληρωμή γίνεται με προπληρωμένη(πληρώνω με κάρτα και μετά ξεκινάει η παραγγελία) ή αντικαταβολή?? 5)υπάρχει περίπτωση να χαθεί στο δρόμο και να χάσω τα χρήματα?? σε περίπτωση που δεν τήρησα κάποιο κανόνα του forum sorry απλά μόλις έκανα εγγραφή ίσως είναι λίγο χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά είναι πρώτη φορά που θα παραγγείλω με τέτοιο τρόπο και είμαι αρκετά ψαρωμένος :p http://www.ebay.com/itm/5-ZTE-V967S-Android-4-2-Quad-Core-MTK6589-1-2GHz-Smartphone-IPS-WCDMA-Unlocked-/290985489534?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item43c016347e απο εδω εχω ψωνίσει και εχω μείνει ευχαριστημενος επίσης εχει πολυ καλη τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αυτη εδω πρεπει να ειναι η flash rom σωστα?? https://docs.google.com/uc?id=0BxE9S1QZGr4mYTN5R2tIVHpnVXc&export=download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Nαι αυτή πρέπει να ειναι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitdiam Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 09/10 παραγγελια ---> 22/10 στα χερια μου απο minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Λοιπον εχω αρχισει και αγχωνομαι..Εκανα φλασ τη ρομ με το flash tools αλλα τιποτ.Μπουταρει αλλα κολλαει και πεταει το ανθρωπακι του αντροιντ και γραφει error και μενει εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δες αν μπορείς να μπεις στο recovery με power και volume up και κάνε wipe data/factory reset Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Wiping data... Mount /data error. Αυτο μου βγαζει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Οπως και να χει σε ευχαριστω!! Ελπιζω καποιος να μπορει να με βοηθησει.. Edited October 24, 2013 by KAJWBTFE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts