Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ίδια κι εγώ από τις 10-10...

Μίλησα στον Online Chat (Minideal) και μου είπαν πως ΜΠΟΡΕΙ και να έχει φύγει Ή να είναι ακόμη Σιγκαπούρη...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και σ' αυτό που μου ειχαν προτείνει να ψάξω από minideal το εμφανίζει ότι βρίσκεται ακόμα Σιγκαπούρη...

Σε 1-2 μήνες ΑΝ τα βρουν, θα τα εμφανίσει Dispached... :lol: Καλό μας κουράγιο

Εγώ το παρήγγειλα 17 και ακόμη Σιγκαπούρη φαίνεται! 1-2 μήνες; Μην μου λες τέτοια θα βάλω τα κλάματα!

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αγορασα το κινητο εχθες απο το antelife και μεσα σε 12 ώρες μου ηρθε tracking number αρκετα γρηγορα μπορο να πω
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

110e δηλαδή για τέτοιο κινητό???

το έχω ήδη πάρει μου φαίνεται :p

μάλλον με paypal που είναι και πιο ασφαλές

οφφτοπικ αλλά μια απορία

τι χρειάζομαι για να κάνω paypal??

προφανώς πιστωτική κάρτα,κανονική ή prepaid,

ή τραπεζικό λογαριασμό(δεν ξέρω αν ισχύει παντού)

Μου ηρθε και εμενα τη Δευτερα.Παραγγελια εγινε στις 27Σεπ.Μια χαρα το τηλεφωνο.Προβλημα εχω ηδη.Εκανα ενοποιηση του χωρου αλλα κοιτωντας με το ενσωματομενο explorer ειδα οτι ειχε μονο 200mb στην καρτα και 1,5 στην καρτα(μια 2αρα).Ετρεξα παλι το meteos αλλα διαλεξα το 2,7 μηπως αλλαζε κατι:O.Αλλαξε μεν αλλα προς το χειροτερο...Δεν μπoυταρε το κινητο και κοιτωντας στο recovery ειδα οτι δεν γινεται mount η emmc...Οποτε δεν μπορω να κανω restore.Δοκιμασα να βαλω μεχρι στιγμης 2 διαφορετικες ρομς αλλα κολλαει στο σημα ΖΤΕ και δεν μπουταρει καθολου.Μενει κολλημενο εκει:(

Κατεβαζω τωρα την Max v-34 μπας και αλλαξει κατι.Οποια βοηθεια δεκτη.

αγορασα το κινητο εχθες απο το antelife και μεσα σε 12 ώρες μου ηρθε tracking number αρκετα γρηγορα μπορο να πω

Το tracking number στην συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων έρχεται μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που θα λάβουν τα χρήματά

Αυτό γίνεται γιατί τα barcodes τα έχουν ήδη στην κατοχή τους πριν στείλουν τα δέματα στην αντίστοιχη ταχυδρομική υπηρεσία

Το ζουμί της υπόθεσής είναι το πότε θα φύγουν από Κίνα /Συγκαπουρη/Χονγκ Κονγκ. ;)

Εκεί τρώμε όλη την καθυστέρηση καθώς και αφού φτάσουν στο Κέντρο Διαλογής Αεροδρομίου ( όταν προσγειωθούν Ελλάδα δλδ )

παιδια συγνωμη για αυτο αλλα αν και παρακολουθω ολο το νημα απο την αρχη δεν εχει αναφερθει πουθενα αν θυμμαι καλα για τα βημτα της directlink μου λεει λοιπον στο site Order departed from sorting hub τι ακριβως σημαινει αυτο?

Kαι επισης κακώς ξαναέκανες re-partition στα 2.7gb γιατί όταν είχες στην εσωτερική κάρτα 273mb ελεύθερα,σήμαινε ότι έγινε σωστά η διαδικασία.Δε μπορεί να σου διαβάσει την emmc,γιατι κάνοντας 2,7gb re-partition δεν έχεις πλέον emmc αλλά μόνο /data partition για τις εφαρμογές που δε διαβάζεται απο το pc.Δε γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις τα partition απο το recovery ή χρειάζεται να βρεις την στοκ ρομ σε sp flash tool μορφή και να την φλασάρεις με τον οδηγό από http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

Αυτα ειναι ωραια νεα..Που μπορουμε να βρουμε τη στοκ σε flash μορφη?

Το backup που ειχα παρει μπορει να χρησημοποιηθει σαν flash?

Edited by KAJWBTFE

Δεν έχω βρει κάπου την ρομ σε sp flash tool μορφή.Το backup που έχεις πάρει λογικά ειναι απο το recovery.Εχεις δοκιμάσει να το επαναφέρεις από το recovery;

ψήθηκα πάρα πολύ άσχημα τελικά να

αγοράσω το zte v967s διαβάζοντας σχεδόν όλα τα posts

απλά έχω κάποιες απορίες :)

1)το βρήκα εδώ: http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html

μπορεί κάποιος να μου πει μια σίγουρη γνώμη για το κατάστημα αυτό??

2)θα πληρώσω 147,99ε ή τα αντίστοιχα δολάρια απλά σε ευρώ??

3)πόσο καιρό κάνει η δωρεάν αποστολή??

4)η πληρωμή γίνεται με προπληρωμένη(πληρώνω με κάρτα και

μετά ξεκινάει η παραγγελία) ή αντικαταβολή??

5)υπάρχει περίπτωση να χαθεί στο δρόμο και να χάσω τα χρήματα??

σε περίπτωση που δεν τήρησα κάποιο κανόνα του forum sorry απλά

μόλις έκανα εγγραφή

ίσως είναι λίγο χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά είναι πρώτη φορά

που θα παραγγείλω με τέτοιο τρόπο και είμαι αρκετά ψαρωμένος :p

http://www.ebay.com/itm/5-ZTE-V967S-Android-4-2-Quad-Core-MTK6589-1-2GHz-Smartphone-IPS-WCDMA-Unlocked-/290985489534?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item43c016347e

απο εδω εχω ψωνίσει και εχω μείνει ευχαριστημενος

επίσης εχει πολυ καλη τιμη!

Λοιπον εχω αρχισει και αγχωνομαι..Εκανα φλασ τη ρομ με το flash tools αλλα τιποτ.Μπουταρει αλλα κολλαει και πεταει το ανθρωπακι του αντροιντ και γραφει error και μενει εκει..