sagiadinos Δημοσιεύτηκε July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 25, 2004 Γειά σας παιδιά. Εχω το εξής παράξενο. Οταν μπαίνω στο ιντερνετ και ιδιαίτερα όταν προσπαθώ να κάνω update στα windows μετά από λίγο(πολλές φορές έχει κατέβει το μισό update) κολλάει ο υπολογιστής και μόνο με σβήσιμο επανέρχεται.Εχω πλήρως ενημερωμένο antivirus καθώς και firewall και windows xp prof. gr.Επίσης και spy-bot 1.3.Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αν είναι δυνατόν παιδιά να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.Κατήργησα τον firewall και όλα Ο.Κ.(Φυσικά τον άλλαξα και έβαλα άλλον και είμαι Ο.Κ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sagiadinos (26 Ιούλ. 2004 , 10:08) Αν είναι δυνατόν παιδιά να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.Κατήργησα τον firewall και όλα Ο.Κ.(Φυσικά τον άλλαξα και έβαλα άλλον και είμαι Ο.Κ.) Καλημέρα. Ποιο F/W κατήργησες? Και ποιο εγκατέστησες??? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 κατήργησα kaspersky antihacker 1.5 και εγκατέστησα zone alarm 5.0.590.043 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Tο ποιο πιθανό ειναι να προκαλει πρόβλημα το firewall. Δοκιμασε να κανεις update με όλα αυτα τα προγράμματα κλειστά. Κανε restart και ξαναβάλτα. Σου το κάνει και σε αλλα προγραμματα αυτό? Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 mono otan sindetheis me internet to kanei? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Kai mena mou kanei ta analoga opote tou er8ei kai den exw firewall,twra edw kai kamposo kairo to stamatise!!!Panw pou hmoun etoimos na tou ksigi8w format ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Υποψιαζόμενος ότι πιθανόν να έχει αποσυγχρονισθεί το F/W το απεγκατέστησα(unistall), κατέβασα την πιό πρόσφατή του έκδοση από το internet και την ξαναεγκατέστησα.Μόλις μπήκα στο internet και ενώ έκανα update στα windows ξανακόλησε πάλι στα μισά.Το πέταξα και έβαλα το Ζ/Α και τώρα είμαι Ο.Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 To πιθανότερο είναι ότι το παλιό σου firewall χρειάζοταν κάποια ρύθμιση και γι'αυτό αντιμετώπισες αυτό το πρόβλημα. Με το zonelarm θα είσαι μια χαρά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varipetro Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ ΜΙΛΕΝΙΟΥΜ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ Ζ/Α 5.0.590.043 .ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ EXPLORER. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΤΟ ΕΙΚΙΝΙΔΙΟ ΤΟΥ EXPLORER ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. Παράθεση var Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts