super_f Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Να γνωρίζεις οτι περνώντας την (MH6) δεν μπορείς να κάνεις downgade σε κάποιο άλλο firmware ,μονο upgrade . Όπως επίσης και δεν υπάρχει προσωρινός τρόπος (τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω ) παρακάμψεις του root ώστε να μπορέσεις να κάνεις OTA . Δεν μπορώ να κάνω downgrade ούτε με Odin μετά??? Τι στο καλό, πόσο το κλείσανε πια το λογισμικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δεν μπορώ να κάνω downgrade ούτε με Odin μετά??? Τι στο καλό, πόσο το κλείσανε πια το λογισμικό? Οχι δεν μπορεί να γινει downgrade ,γιαυτό κάτσε εκεί που είσαι μήπως και αλλάξει κάτι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δεν μπορώ να κάνω downgrade ούτε με Odin μετά??? Τι στο καλό, πόσο το κλείσανε πια το λογισμικό? Μήπως αρχίζουν να το κλείνουν για να συνηθισουμε στο γεγονος οτι το Tizen θα ναι θεόκλειστο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Οχι δεν μπορεί να γινει downgrade ,γιαυτό κάτσε εκεί που είσαι μήπως και αλλάξει κάτι . Root μπορώ να κάνω τουλάχιστον μετά ή πάει κι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Root μπορώ να κάνω τουλάχιστον μετά ή πάει κι αυτό? Root μπορεί να γίνει κανονικά ,αλλά δεν δουλεύει ακόμα το triangle away ,mobile odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Root μπορεί να γίνει κανονικά ,αλλά δεν δουλεύει ακόμα το triangle away ,mobile odin . Εγώ έχω το i9505 που δεν έχει το πρόβλημα με το Triangle. Ή μήπως το αποκτάει κι αυτό με την MH6? Στο διαταύτα, επειδή διαβάζω τώρα τις σελίδες του thread προς τα πίσω και δε θέλω να κουράζω με συνεχείς ερωτήσεις κτλ. Μια overall εκτίμηση για το αν αξίζει να περάσω την MH6 υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εγώ έχω το i9505 που δεν έχει το πρόβλημα με το Triangle. Ή μήπως το αποκτάει κι αυτό με την MH6? Στο διαταύτα, επειδή διαβάζω τώρα τις σελίδες του thread προς τα πίσω και δε θέλω να κουράζω με συνεχείς ερωτήσεις κτλ. Μια overall εκτίμηση για το αν αξίζει να περάσω την MH6 υπάρχει? To πρόβλημα με το triangle παρουσιάστηκε στις τελευταίες rom MH8 /MH6 κ.τ.λ Κάποιοι είναι ευχαριστημένοι στο θέμα υπερθέρμανση και κάποιοι δυσαρεστημένοι με την μπαταρία . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αν διαβασεις πιο πίσω θα δεις οτι ειναι ο νεος περιορισμος της σαμμυς. .. Που σιγά σιγα κλεινει ολο και πιο πολύ το λειτουργικό. ... Σε περιορίζει σε μερικα πράγματα αν είσαι ρουτ. ..... Δεν είμαι ρουτ,αλλά σε λίγο θα θελήσω σίγουρα να γίνω και να περάσω κάποια custom rom όπως την omega που την έχω ιδιαίτερη αδυναμία!Θα μπορέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Τελικα τι πινουν εκει στην σαμσουνγκ δεν εχω καταλαβει.......βγαλανε αναβαθμιση και γιατι? Για να το κλειδωσουν περισσοτερο και να μειωσουν την μπαταρια κατα 30 με 40 % !!! Με την ιδια χρηση γυριζα το βραδυ και ειχα ακομα 40-50% και τωρα φτανω τοσο το αργοτερο μεχρι τις 3-4 το απογευμα!! Μα καλά την παλευουν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Τελικα τι πινουν εκει στην σαμσουνγκ δεν εχω καταλαβει.......βγαλανε αναβαθμιση και γιατι? Για να το κλειδωσουν περισσοτερο και να μειωσουν την μπαταρια κατα 30 με 40 % !!! Με την ιδια χρηση γυριζα το βραδυ και ειχα ακομα 40-50% και τωρα φτανω τοσο το αργοτερο μεχρι τις 3-4 το απογευμα!! Μα καλά την παλευουν???? Πες τα ρε φιλε αυτό δεν ηταν αναβάθμιση ...υποβάθμιση ήτανε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) πριν λίγο δοκίμασα και πέρασα την αγγλική rom είδα αυτό που ήθελα αλλά στην προσπάθεια μου να γυρίσω στην γερμανική μαμά rom με ξανά επιστρέφει στην αγγλική, γιατί γίνετε αυτό ? έχουν κλειδώσει τίποτα στην τελευταία ενημέρωση η εγώ δεν κάνω κάτι καλά ? ........................................................... άκυρο τελικά, έφτιαξε με αλλαγή του csc selector !!!!! Edited September 13, 2013 by LionKing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ρε παιδια τι εγινε κε την τελευταια αναβαθμιση. Το κινητο κολλαει κανει διαφορα περιεργα. Restart. Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ρε παιδια τι εγινε κε την τελευταια αναβαθμιση. Το κινητο κολλαει κανει διαφορα περιεργα. Restart. Τι πρεπει να κανω? Κανε ένα backup και προχώρα σε factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) XXUDMH9... Καλημέρα. .. Σήμερα έβαλα αυτήν. ... αν μπορεί κάποιος να μου πει τι άλλαξε. .. Ευχαριστώ. . XXUDMH9... Καλημέρα. .. Σήμερα έβαλα αυτήν. ... αν μπορεί κάποιος να μου πει τι άλλαξε. .. Ευχαριστώ. . Η αν έκανα βλακεια που την εβαλα... :!:- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 16, 2013 by bossgs3 συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 XXUDMH9... Καλημέρα. .. Σήμερα έβαλα αυτήν. ... αν μπορεί κάποιος να μου πει τι άλλαξε. .. Ευχαριστώ. . Η αν έκανα βλακεια που την εβαλα... Οι κύριες διαφορές είναι στην μπαταρία (μεγαλύτερη κατανάλωση), στην υπερθέρμανση (μικρότερη θερμοκρασία) και γενικά το ότι αν περάσεις αυτήν δεν μπορείς μετά να πας σε προηγούμενη έκδοση (downgrade) παρά μόνο σε επόμενη (update). Επίσης το λογισμικό είναι ένα κλικ πιο "κλειστό" και μπορεί να σου δημιουργήσει μερικά θεματάκια αν είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Οι κύριες διαφορές είναι στην μπαταρία (μεγαλύτερη κατανάλωση), στην υπερθέρμανση (μικρότερη θερμοκρασία) και γενικά το ότι αν περάσεις αυτήν δεν μπορείς μετά να πας σε προηγούμενη έκδοση (downgrade) παρά μόνο σε επόμενη (update). Επίσης το λογισμικό είναι ένα κλικ πιο "κλειστό" και μπορεί να σου δημιουργήσει μερικά θεματάκια αν είσαι root. Ευχαριστώ. . Εγώ είδα ότι κολλάει περισσότερο και χαλια μπαταρία και πιο ζεστό. .... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 XXUDMH9... Καλημέρα. .. Σήμερα έβαλα αυτήν. ... αν μπορεί κάποιος να μου πει τι άλλαξε. .. Ευχαριστώ. . Η αν έκανα βλακεια που την εβαλα... :!:- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Μην μπεις στην διαδικασία να κανεις Root με την εκδοση firmware που εβαλες στο κινητό διότι πάπαλα με την εγγύηση του τηλεφώνου διότι θα γράψει ο Knox Counter και δεν σβήνει ούτε πρόκειται να σβήσει όπως λένε ορισμένοι. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 παιδια σος πηγα σημερα σε samsung service στην πλατεια αμερικης για αντικατασταση μπαταριας γιατι τα εφτυσε...να μην τα πολυλογο ο τυπας εκει απαραδεκτος,εριστικος με ολουσ τουσ πελατεσ που μπηκαν στο καταστημα,οσο ημουν εκει,αφου με αλλαξε την μπαταρια μου λεει θες και αναβαθμιση ,του λεω εχω το τελευταιο update,λεει αλλο το οτα και αλλο το δικο μας..μου κανει με τα λεγομενα του αναβαθμιση που στην ουσια ηταν υποβαθμιση..μου εβαλε το προηγουμενο update της sammy περαν αυτου δεν ανοιγη το wifi kai δεν μπορω να κανω και να λαβω κλησεις.εκανα παλι update εγω με το kies,εβαλα το τελευταιο αλλα παλι τα ιδια..τι μπορω να κανω?ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 παιδια σος πηγα σημερα σε samsung service στην πλατεια αμερικης για αντικατασταση μπαταριας γιατι τα εφτυσε...να μην τα πολυλογο ο τυπας εκει απαραδεκτος,εριστικος με ολουσ τουσ πελατεσ που μπηκαν στο καταστημα,οσο ημουν εκει,αφου με αλλαξε την μπαταρια μου λεει θες και αναβαθμιση ,του λεω εχω το τελευταιο update,λεει αλλο το οτα και αλλο το δικο μας..μου κανει με τα λεγομενα του αναβαθμιση που στην ουσια ηταν υποβαθμιση..μου εβαλε το προηγουμενο update της sammy περαν αυτου δεν ανοιγη το wifi kai δεν μπορω να κανω και να λαβω κλησεις.εκανα παλι update εγω με το kies,εβαλα το τελευταιο αλλα παλι τα ιδια..τι μπορω να κανω?ευχαριστω.. Καταρχας γιατι δεν πηγες στο επισημο σερβις? Κατα δευτερον παρε backup και περνα με odin καποια rom κατα προτιμηση αν βρεις προηγουμενη απο τις DMHx σειρας... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 επισημο ειναι!!!η σαμμυ με εστειλε εκει..μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενοσ σε παρακαλω?τωρα φορα την XXUDΜH6 και αποτι διαβαζω δεν μπορω να βαλω πιο παλιο,υπαρχη τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 επισημο ειναι!!!η σαμμυ με εστειλε εκει..μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενοσ σε παρακαλω?τωρα φορα την XXUDΜH6 και αποτι διαβαζω δεν μπορω να βαλω πιο παλιο,υπαρχη τροπος? Ωχ καλη τυχη... Τοτε κανε απλα ενα factory defaults και φλασαρε παλι την ιδια απο πανω με το odin απο το sammobile ας πουμε. Οσο για το σερβις μονο smartec εγω εμπιστευομαι (Χαιδαρι) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Τελικα μου κατεστρεψε την πλακετα...μακρια απτο service στην πλατεια αμερικης...κ ολα αυτα για μια μπαταρια..πηγα χαιδαρι και παθαν πλακα...ομως αψογη μου την αλλαξαν αμεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 επισημο ειναι!!!η σαμμυ με εστειλε εκει..μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενοσ σε παρακαλω?τωρα φορα την XXUDΜH6 και αποτι διαβαζω δεν μπορω να βαλω πιο παλιο,υπαρχη τροπος? Παιδια μετα το update στην παραπανω εκδοση το τηλεφωνο ειναι πραγνατικα σε τραγικη κατασταση. Κολλαει, κανει restarts, εκανα hard reset αλλα τπτ. Ειναι σαν να λειπουν αρχεια, μπορω να κανω κατι για να διορθωθει? Βοηθεια παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Παιδια μετα το update στην παραπανω εκδοση το τηλεφωνο ειναι πραγνατικα σε τραγικη κατασταση. Κολλαει, κανει restarts, εκανα hard reset αλλα τπτ. Ειναι σαν να λειπουν αρχεια, μπορω να κανω κατι για να διορθωθει? Βοηθεια παρακαλω Πέρασε την ξανά με odin κάνοντας πάλι factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Πέρασε την ξανά με odin κάνοντας πάλι factory reset . Μπορω να βαλω την προηγουμενη εκδοση που δουλευε τελεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts