Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έκανα και εγώ σήμερα την αναβάθμιση στο S4 γαλλικό XEF. Προσπάθησα μέσω ΟΤΑ αλλά δεν μπόρεσα και την έκανα μέσω Kies3. Μέσω ΟΤΑ μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα. Ξέρει κανείς τι είναι?

http://i44.tinypic.com/29ct5rl.png

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Φορτωθηκε ο σερβερ και δοκιμαζεις αργοτερα

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Προς το παρόν με την τελευταία I9505XXUEMKF σε Γαλλικό (ΧΕF) δεν έχω δει κάποια διαφορά με την I9505XXUEMJ7. Μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορο αλλά ίσως είναι απλά η ιδέα μου. Για περαιτέρω στοιχεία χρειάζεται περισσότερες ώρες λειτουργίας.

καλησπερα σε ολους!!! δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος και ζηταω προκαταβολικα συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος!! αντιμετωπιζω ενα μεγαλο προβλημα και δεν ξερω αν υπαρχει λυση!!! εκανα αναβαθμηση αποψε στο samsung galaxy s4 με το kies και δεν μου αναγνωριζει την καρτα sim!!!

γνωριζει κανεις κατι!! εχει ξανα αναφερθει τετοιο προβλημα!!! ειχα ΤΗΝ 4,3 και εβαλα την τελικη 4,3.

να στε καλα!!!

Edited by antarths

καλησπερα σε ολους!!! δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος και ζηταω προκαταβολικα συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος!! αντιμετωπιζω ενα μεγαλο προβλημα και δεν ξερω αν υπαρχει λυση!!! εκανα αναβαθμηση αποψε στο samsung galaxy s4 με το kies και δεν μου αναγνωριζει την καρτα sim!!!

γνωριζει κανεις κατι!! εχει ξανα αναφερθει τετοιο προβλημα!!! ειχα ΤΗΝ 4,3 και εβαλα την τελικη 4,3.

να στε καλα!!!

σου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα? Δοκίμασες να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις? καμιά επανεκκίνηση?

και εγώ την πέρασα σήμερα σε γαλλικό χωρίς προβλήματα

να στε καλα!!!

Για αρχή πήγαινε στις ρυθμίσεις και δες αν έχει αλλάξει ή έχει χαθεί το imei .

Κανε και μια επανεκκίνηση .

Samsung galaxy s21+

το ιμει το βλεπουμε στις πληροφοριες του κινητου

ναι υπαρχει το ιμει!!

μου γραφει χωρις καρτα σιμ

εχω βγαλει την καρτα την εχω ξαναβαλει αφου εκανα επανεκεινηση!!

Edited by antarths

ναι υπαρχει το ιμει!!

ρυθμίσεις>περισσότερα>πληροφορίες συσκευής>κατάσταση

ναι υπαρχει το ιμει!!

Αν είναι το σωστό ,τότε δοκίμασε αυτο που σου είπε το παιδί ποιο πάνω (reboot και βγάλε -βάλε την sim) αν δεν φτιάξει πέρνα ξανά το firmware .

Samsung galaxy s21+

εμένα απλά γράφει ΙΜΕΙ και το νούμερο. Παραπάνω που λέει δίκτυο δεν σου γράφει τίποτα?

με ποιο τροπο ξαναπερναω το firmware απο το κιες δεν μου βγαζει επιλογη!!!

εμένα απλά γράφει ΙΜΕΙ και το νούμερο

ναι και εμενα το (χωρις καρτα σιμ) το γραφει στην οθονη οταν ανοιγει!! συγνωμη αν σε μπερδεψα

:!: -- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. κάνε καμμιά επαννεκίνηση μήπως και στρώσει

δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. κάνε καμμιά επαννεκίνηση μήπως και στρώσει

με ποιο τροπο ξαναπερναω το firmware απο το κιες δεν μου βγαζει επιλογη!!!

στα εργαλεία έχει κάποιες επιλογές

να στε καλα!!!

Γράφεις ότι είχες την 4.3 και έβαλες την τελική 4.3. Τι εννοείς;:wacko:

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

οταν κανουμε αναβαθμηση η καρτα σιμ πρεπει να ειναι μεσα η την βγαζουμε!!

εγω δεν την εβγαλα

Γράφεις ότι είχες την 4.3 και έβαλες την τελική 4.3. Τι εννοείς;:wacko:

ειχα την 4,3 και μου εβγαλε το κιες μι νεα 4,3 διαβασα καπου οτι λυνει καποια προβληματα που ειχε η προηγουμενη!!

στο κιες στα εργαλεια εχει μια επιλογη που λεει ανακτηση λογισμικου αλλα μου ζηταει κωδικο ανακτησης που το βρισκω αυτο τον κωδικο!!!

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

ειχα την 4,3 και μου εβγαλε το κιες μι νεα 4,3 διαβασα καπου οτι λυνει καποια προβληματα που ειχε η προηγουμενη!!

Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες για το πως να περάσεις ένα firmware με odin ,σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις με το kies .

Samsung galaxy s21+

Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες για το πως να περάσεις ένα firmware με odin ,σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις με το kies .

θα το δοκιμασω και αν καταφερω κατι εχει καλως!!

να σαι καλα παντως!! σε ευχαριστω!!

στο κιες στα εργαλεια εχει μια επιλογη που λεει ανακτηση λογισμικου εκτακτης αναγκης αλλα μου ζηταει κωδικο ανακτησης που το βρισκω αυτο τον κωδικο!!!

κατεβασα μια εκδοση την 4,22 εχει δυο αρχεια μεσα το ενα με καταληξη *. tar.md5 και το αλλο λεγεται ss_dl.ddl τα χρισιμοποιω και τα δυο!!

Edited by antarths

θα το δοκιμασω και αν καταφερω κατι εχει καλως!!

να σαι καλα παντως!! σε ευχαριστω!!

στο κιες στα εργαλεια εχει μια επιλογη που λεει ανακτηση λογισμικου εκτακτης αναγκης αλλα μου ζηταει κωδικο ανακτησης που το βρισκω αυτο τον κωδικο!!!

κατεβασα μια εκδοση την 4,22 εχει δυο αρχεια μεσα το ενα με καταληξη *. tar.md5 και το αλλο λεγεται ss_dl.ddl τα χρισιμοποιω και τα δυο!!

Μόνο το tar.md5 χρησιμοποιείς αλλά αυτή που κατέβασες δε μπορείς να τη βάλεις γιατί φοράς ήδη 4.3 και δεν θα σε αφήσει να κάνεις downgrade. Πρέπει αναγκαστικά να φορέσεις πάλι την 4.3.

Μόνο το tar.md5 χρησιμοποιείς αλλά αυτή που κατέβασες δε μπορείς να τη βάλεις γιατί φοράς ήδη 4.3 και δεν θα σε αφήσει να κάνεις downgrade. Πρέπει αναγκαστικά να φορέσεις πάλι την 4.3.

πωωω και την κατεβασα για καλυτερα!!! τωρα παλι δυο ωρες ξανα!! ποια να κατεβασω απ τις δυο 4,3 που εχει!!

οντως μου εβγαλε FAIL

πωωω και την κατεβασα για καλυτερα!!! τωρα παλι δυο ωρες ξανα!! ποια να κατεβασω απ τις δυο 4,3 που εχει!!

οντως μου εβγαλε FAIL

Την πιο καινούρια λογικά. Ελληνικό CSC έχεις να υποθέσω?

• The topic was unpinned