Leon_G Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Γνωριζει κανεις αν στα android μας κινητα μπορουμε να βρουμε την πρωτη εκδοση του tapatalk, γιατι στο play store εχει μονο το tapatalk 2. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xdW9vcmQudGFwYXRhbGtwcm8uYWN0aXZpdHkiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xdW9vcmQudGFwYXRhbGtwcm8uYWN0aXZpdHkiXQ.. Οκ ευχαριστω, αυτο ειχα τελικα, απλα μπερδευτηκα γιατι στο 5αρι που ειχα προτεινος, ειχε αλλο interface.:) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εχει καταφερει κανεις να μεταφερει παιχνιδια απο internal se sd card? Κι αν ναι, με ποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 φίλε αν εννοείς εδώ είσαι πολύ τυχερός όπως βλέπεις εγώ δεν ήμουν το λεπτό κομμάτι είναι το τελείωμα της οθόνης και δυστυχώς πάνε πακέτο ναι το τελειωμα της οθονης εκει ακριβως ελπιζω να μην ξεφλουδισει παραπανω γιατι θα αναγκαστω να το αλλαξω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τελικά την επανέφερα στη ζωή την κάρτα μνήμης μου :) με ειδική μεταχείριση ...... επιτελούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Οπως;και εγω εχω μια 64αρα sandisc που μου κανει κατι τρελα τελευταία.για πες μου κανενα κόλπο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 θα σκασω πραγματικα εχω παραγγειλει θηκη την προηγουμενη παρασκευη και την δευτερα εγινε το κακο την επομενη φορα πρωτα θηκη μετα κινητο σημερα εκλεισα 10 μερες μαζι με το κινητο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Σήμερα έφαγε το s4 φίλου ένα σκάλωμα. Δεν έκανε αναπαραγωγή ήχου,ούτε από μουσική ούτε και από youtube. Επίσης κάνοντας κλήση κολλούσε,με restart ήρθε στα ίσα του. Κάποια ιδέα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Δοκίμασε να του κάνεις reboot μήπως και φτιάξει . (Volume+ , home button και μετά power on/off) . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Σήμερα έφαγε το s4 φίλου ένα σκάλωμα. Δεν έκανε αναπαραγωγή ήχου,ούτε από μουσική ούτε και από youtube. Επίσης κάνοντας κλήση κολλούσε,με restart ήρθε στα ίσα του. Κάποια ιδέα? Εγω πηγα να μπω στη Συλλογη, δεν ανοιξε τπτ κ μετα απο 3 δευτ εκανε reboot!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 θα σκασω πραγματικα εχω παραγγειλει θηκη την προηγουμενη παρασκευη και την δευτερα εγινε το κακο την επομενη φορα πρωτα θηκη μετα κινητο σημερα εκλεισα 10 μερες μαζι με το κινητο Φιλε μου υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα και μακάρι αυτά να είναι τα μοναδικά μας (αλλά δυστυχώς δεν είναι). Θα το φτιάξεις με την πρώτη ευκαιρία, μην ανησυχείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Φιλε μου υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα και μακάρι αυτά να είναι τα μοναδικά μας (αλλά δυστυχώς δεν είναι). Θα το φτιάξεις με την πρώτη ευκαιρία, μην ανησυχείς... καλα σιγουρα υπαρχουν σοβαροτερα το ξερω. τωρα αν πρεπει να αλλαξει ολη η οθονη που να βρω 200 ευρω μονο για 2 γρατσουνιες Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παιδιά το CSC πως αλλάζει; Μπορεί να γίνει πάνω σε official ROM? Λογικά θα χρειάζεται και root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παω να γραψω sms και μου βγαζει μονο κεφαλαια, δεν γυριζει σε πεζους χαρακτηρες, γνωριζει κανεις πως αλλαζει; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Μα ετσι κ αλλιως τα ελληνικα μονο κεφαλαια πανε στους αλλους... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πάνε και σε μικρά φίλε μου απλά το κάθε μήνυμα χωράει 70 χαρακτήρες κι αν γράψεις περισσότερους χρεώνεσαι διπλά, τριπλά κ.τ.λ. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πάνε και σε μικρά φίλε μου απλά το κάθε μήνυμα χωράει 70 χαρακτήρες κι αν γράψεις περισσότερους χρεώνεσαι διπλά, τριπλά κ.τ.λ. Πως γινεται να γυριζει σε μικρα, εμενα ειναι κλειδωμενο ας πουμε σε κεφαλαια. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Παιδιά το CSC πως αλλάζει; Μπορεί να γίνει πάνω σε official ROM? Λογικά θα χρειάζεται και root? Θα κάνεις πρώτα root το κινητό σου και μετα θα κατεβάσεις την εφαρμογή CSC Select Να ξέρεις μόνο ότι αλλάζοντας την country code θα γίνει wipe data/factory reset Edited May 25, 2013 by dream21 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 τι μορφη βιντεο υποστηριζει το κιν?κ πως μπορω να τα μετατρεψω? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 τι μορφη βιντεο υποστηριζει το κιν?κ πως μπορω να τα μετατρεψω? σχεδον τα παντα παίζει.οτι εβαλα βασικα τα παίζει.απο avi μεχρι mkv 1080p . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πως γινεται να γυριζει σε μικρα, εμενα ειναι κλειδωμενο ας πουμε σε κεφαλαια. Εγώ δε χρησιμοποιώ τη stock εφαρμογή για SMS αλλά το GO SMS οπότε δεν ξέρω να σου πω. Αλλά λογικά θα υπάρχει τρόπος και στη stock. Σου υπενθυμίζω όμως το θέμα της χρέωσης γιατί στην Ελλάδα οι τιμές των μηνυμάτων είναι σκέτη κλεψιά. Εδώ στην Κύπρο κοστίζουν μόνο 2 λεπτά όπου κι αν στείλω (παγκοσμίως)... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Θα κάνεις πρώτα root το κινητό σου και μετα θα κατεβάσεις την εφαρμογή CSC Select Να ξέρεις μόνο ότι αλλάζοντας την country code θα γίνει wipe data/factory reset Οκ ευχαριστώ. Η χώρα που απευθύνεται η ROM που θα τρέχει πρέπει να είναι ίδια με το CSC? πχ ROM και CSC να είναι για Γαλλία; Μήπως έχει σχέση με το δίκτυο κινητής, άρα καλύτερα να βάλω το Ελληνικό CSC (EUR)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Οκ ευχαριστώ. Η χώρα που απευθύνεται η ROM που θα τρέχει πρέπει να είναι ίδια με το CSC? πχ ROM και CSC να είναι για Γαλλία; Μήπως έχει σχέση με το δίκτυο κινητής, άρα καλύτερα να βάλω το Ελληνικό CSC (EUR)? cosmote που έχω δεν εχω κανενα πρόβλημα ουτε σε gsm ουτε σε LTE Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Το θεμα ειναι οτι οταν παω να περασω ενα βιντεο μΟυ λεει οτι θα κανει μετατροπη οποιοδηποτε format κ αν εχει. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Τελικα ειναι γεγονος! Η Samsung αποφασισε να βαλει διαφορετικες καμερες στα δυο μοντελα. Ο Exynos φοραει τον Exmor RS της Sony, τελευταιας γενιας και κορυφη Ο Snapdragon φοραει τον Exmor R της Sony, ο οποιος ειναι μια γενια πισω. Δηλαδη δεν το πιστευω...ρε Samsung αν θελεις να βγαλεις διαφορετικα smartphones... πεσ το το ενα Galaxy S4 και το αλλο Galaxy S4 Super...να ξερουμε κι εμεις ποιο θα αγορασουμε. Δειτε το παρακατω βιντεο προσεκτικα που αποδεικνυει τα λεγομενα μου και θα καταλαβετε την αγανακτηση μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts