frastgr Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Γεια σας παιδιά. Παρέλαβα εχθές το S4 και παρατήρησα ότι η πάνω δεξιά γωνία της οθόνης του, "μπλεδίζει" μόνιμα σε λευκό φόντο, δηλαδή δεν είναι ομοιόμορφο το λευκό του χρώμα. Έχει πρόβλημα η οθόνη του κινητού; φίλε μου και γω από προχθές έχω το δικό μου (black edition) και δεν μου παρουσιάζει τέτοιο θέμα. Κοίταξε το ...!!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascotini Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 φίλε μου και γω από προχθές έχω το δικό μου (black edition) και δεν μου παρουσιάζει τέτοιο θέμα. Κοίταξε το ...!!!!!!! Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και το δικό μου black edition είναι αλλά αυτό το πρόβλημα με ξενέρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Γεια σας παιδιά. Παρέλαβα εχθές το S4 και παρατήρησα ότι η πάνω δεξιά γωνία της οθόνης του, "μπλεδίζει" μόνιμα σε λευκό φόντο, δηλαδή δεν είναι ομοιόμορφο το λευκό του χρώμα. Έχει πρόβλημα η οθόνη του κινητού; Ανέβασε ενα screenshoot να δούμε ποιο ειναι το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascotini Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) Ανέβασε ενα screenshoot να δούμε ποιο ειναι το πρόβλημα Κατέβασα από το market το screen test και πράγματι η πάνω πλευρά της οθόνης από όποια γωνία και να την κοιτάξω "μπλεδίζει", σε λευκό και γκρι φόντο. Το συνέκρινα με ένα S3 φίλου μου και το δικό του ήταν άψογο. Επικοινώνησα με την εταιρεία που το αγόρασα και συμφώνησαν να τους το επιστρέψω. Φίλε hic_et_nunc θα προσπαθήσω να στείλω screenshoot γιατί δεν γνωρίζω την διαδικασία. :O Edited April 5, 2014 by ascotini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Αλλαγή φίλε. ..Μην το σκέφτεσαι. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Να ρωτησω και γω κατι με τη σειρα μου. Οταν μπλεδιζει στο scrolling up and down πχ στη σελιδα της google πανω και κατω στην οθονη ειναι φυσιολογικο? Εννοω οταν η σελιδα φτανει στα ορια της και την "τραβας" για να παει πανω ή κατω. Ευχαριστω. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Κατέβασα από το market το screen test και πράγματι η πάνω πλευρά της οθόνης από όποια γωνία και να την κοιτάξω "μπλεδίζει", σε λευκό και γκρι φόντο. Το συνέκρινα με ένα S3 φίλου μου και το δικό του ήταν άψογο. Επικοινώνησα με την εταιρεία που το αγόρασα και συμφώνησαν να τους το επιστρέψω. Φίλε hic_et_nunc θα προσπαθήσω να στείλω screenshoot γιατί δεν γνωρίζω την διαδικασία. :O απο που το πηρες φιλε μου?το black edition ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Να ρωτησω και γω κατι με τη σειρα μου. Οταν μπλεδιζει στο scrolling up and down πχ στη σελιδα της google πανω και κατω στην οθονη ειναι φυσιολογικο? Εννοω οταν η σελιδα φτανει στα ορια της και την "τραβας" για να παει πανω ή κατω. Ευχαριστω. ναι αυτό είναι φυσιολογικό.....αν αλλάξεις launcher θα μπορείς και να του αλλάζεις χρώμα....πχ εγώ με τον nova έχω βάλει κόκκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καλησπέρα σε όλους!! Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ρωτάω εδώ για αυτό, αν όχι συγνώμη.. Σας παρακαλώ γνωρίζει κανείς πως αφαιρείται το samsung music widget από την lockscreen του S4? Με κάποιο τρόπο μπήκε αυτόματα μόλις άνοιξα πρώτη φορά την εφαρμογή, αλλά με ενοχλεί, δεν το θέλω εκεί!! Και εν τω μεταξύ δεν είναι από τις αγαπημένες εφαρμογές!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγει? Το κινητό είναι καινούριο, μαμά ρομ, απείραχτο τελείως!! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καλησπέρα σε όλους!! Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ρωτάω εδώ για αυτό, αν όχι συγνώμη.. Σας παρακαλώ γνωρίζει κανείς πως αφαιρείται το samsung music widget από την lockscreen του S4? Με κάποιο τρόπο μπήκε αυτόματα μόλις άνοιξα πρώτη φορά την εφαρμογή, αλλά με ενοχλεί, δεν το θέλω εκεί!! Και εν τω μεταξύ δεν είναι από τις αγαπημένες εφαρμογές!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγει? Το κινητό είναι καινούριο, μαμά ρομ, απείραχτο τελείως!! Ευχαριστώ!! πατα πάνω του και κράτα το πατημένο για λίγο και μετά θα δεις ότι μπορείς ενώ το κρατάς πατημένο ότι το πας όπου θέλεις....το πας τέρμα πάνω και σου έχει ένα χ το αφήνεις εκεί και αφαιρείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δεν φεύγει έτσι δυστυχώς.. είπαμε είναι στην lockscreen όχι στην home screen.. Δεν κάνει τίποτα μόνο η κάμερα, το ρολόι και μπορείς να προσθέσεις και ένα αγαπημένο ακόμα... Και είναι πολύ ενοχλητικό γιατί θέλω να βλέπω το ρολόι και δεν μπορώ.. ούτε και φυσικά να απεγκαταστήσω την εφαρμογή χωρίς ρούτ. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε geotrvs!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δεν φεύγει έτσι δυστυχώς.. είπαμε είναι στην lockscreen όχι στην home screen.. Δεν κάνει τίποτα μόνο η κάμερα, το ρολόι και μπορείς να προσθέσεις και ένα αγαπημένο ακόμα... Και είναι πολύ ενοχλητικό γιατί θέλω να βλέπω το ρολόι και δεν μπορώ.. ούτε και φυσικά να απεγκαταστήσω την εφαρμογή χωρίς ρούτ. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε geotrvs!! Μπορείς να βγάλεις μία φωτογραφία ή ένα screenshot μέσα από το κινητό για να καταλάβουμε αν πρόκειται για widget ή συντόμευση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Δεν φεύγει έτσι δυστυχώς.. είπαμε είναι στην lockscreen όχι στην home screen.. Δεν κάνει τίποτα μόνο η κάμερα, το ρολόι και μπορείς να προσθέσεις και ένα αγαπημένο ακόμα... Και είναι πολύ ενοχλητικό γιατί θέλω να βλέπω το ρολόι και δεν μπορώ.. ούτε και φυσικά να απεγκαταστήσω την εφαρμογή χωρίς ρούτ. Σε ευχαριστώ πάντως φίλε geotrvs!! δεν το είχα δει ότι ήταν για lockscreen λοιπόν...ρυθμίσεις...συσκευή μου....κλείδωμα οθόνης....widget οθόνης κλειδώματος....και βγάζεις η βάζεις ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Παιδιά τελικά σκέφτομαι να πάρω το S4. Βρήκα αυτή http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-GT-i9506-FACTORY-UNLOCKED-16GB-13MP-Quad-Core-2-3GHz-/201023822397?pt=Cell_Phones&hash=item2ecdf41a3d. Ή να προτιμήσω την i9505? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανέβασα μια φωτογραφία στο Flickr και έβαλα την διεύθυνση αλλά δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://flic.kr/p/mMxkv6 Edited April 5, 2014 by johnybe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) Παιδιά τελικά σκέφτομαι να πάρω το S4. Βρήκα αυτή http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-GT-i9506-FACTORY-UNLOCKED-16GB-13MP-Quad-Core-2-3GHz-/201023822397?pt=Cell_Phones&hash=item2ecdf41a3d. Ή να προτιμήσω την i9505? Θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς σε αυτό το θέμα για να πάρεις μια καλύτερη άποψη. Σίγουρα πρόκειται για καλύτερα specs σε ορισμένα σημεία αλλά δεν υποστηρίζεται (αν δεν κάνω λάθος) σαν συσκευή στην Ελλάδα. Εν ολίγοις δεν έχεις εγγύηση εδώ. Εικόνα Πρόκειται για widget, δοκίμασε το τρόπο που σου έγραψε παραπάνω ο @geotrvs. Edited April 5, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://flic.kr/p/mMxkv6 εμένα ότι widget είναι στην lockscreen και το κρατήσω πατημένο μπορώ να το αφαιρέσω....το θέμα είναι ότι δεν μου βγάζει την μουσική σαν widget....δεν ξέρω τι να σου πω.προσπάθησε να το κρατήσεις πατημένο μήπως αφαιρείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Σημερα μου ηρθε κι εμενα η νεα εκδοση και το πρωτο πρόβλημα είναι ότι όταν είμαι μεσα σε μια εφαρμογή και παταω το home button δεν με παει στην αρχικη οθονη . Εκει με παει με επανηλλειμενα πατηματα του κατω δεξιου κουμπιού Πρόβλημα ή καποια ρυθμιση ? Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Σημερα διαπιστωσα μια ρωγμη στην οθονη στο κατω μερος κοντα στο πληκτρο επιστροφης. Γνωριζει καποιος που να το παω για service η ποσο θα μπορει να στοιχησει η αλλαγη οθονης;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Όσο και αν το κρατάω πατημένο, ότι και να κάνω τίποτα!! Δεν θέλει να φύγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Όσο και αν το κρατάω πατημένο, ότι και να κάνω τίποτα!! Δεν θέλει να φύγει... κοίτα θα το πατήσεις και θα τραβήξεις προς τα κάτω για να το μεγαλώσεις....όταν το μεγαλώσεις θα το αφήσεις θα το πατήσεις ξανά και θα το κουνήσεις να πάει τέρμα πάνω που έχει το χ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 εμένα ότι widget είναι στην lockscreen και το κρατήσω πατημένο μπορώ να το αφαιρέσω....το θέμα είναι ότι δεν μου βγάζει την μουσική σαν widget....δεν ξέρω τι να σου πω.προσπάθησε να το κρατήσεις πατημένο μήπως αφαιρείται. Τελικά παιδιά το μόνο που δεν είχα κάνει ήταν να κλείσω την συσκευή και να την ξανά ανοίξω.. τσούπ εξαφανίστηκε!! Κάποιο κόλλημα είχε φάει!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας και αν μπορεί κάποιος να αφαιρέσει τα πολλαπλά μου μηνύματα θα το εκτιμούσα!! Καλό μεσημέρι/απόγευμα σε όλους!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καλησπερα και απο μενα. Σημερα το πηρα και διαπιστωνω οτι το κουμπι OFF-ON εχει μια λιγο περιεργη αισθηση. Λειτουργει βεβαια αλλα απλως δεν εχει καλη την αισθηση του πατηματος. Ειναι ιδεα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Σημερα μου ηρθε κι εμενα η νεα εκδοση και το πρωτο πρόβλημα είναι ότι όταν είμαι μεσα σε μια εφαρμογή και παταω το home button δεν με παει στην αρχικη οθονη . Εκει με παει με επανηλλειμενα πατηματα του κατω δεξιου κουμπιού Πρόβλημα ή καποια ρυθμιση ? Ευχαριστω Κανενας άλλος δεν ειχε αυτό το πρόβλημα ? Το home button το μονο που κανει είναι να ανοιγει την οθονη για να την ξεκλειδωσω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascotini Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 απο που το πηρες φιλε μου?το black edition ειναι? Το αγόρασα από την Kinitomania και είναι η black edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts