Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπότε τι να κάνω? Να πάρω το I9505? Και έλεγα να να πάρω κινητό που να έχει τον 800άρη επάνω. Από μπαταρία την παλεύει? Είμαι μαθημένος με 3000MAh.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα διαπιστωσα μια ρωγμη στην οθονη στο κατω μερος κοντα στο πληκτρο επιστροφης. Γνωριζει καποιος που να το παω για service η ποσο θα μπορει να στοιχησει η αλλαγη οθονης;:(

Καμμια ιιδεα;

Καμμια ιιδεα;

βάλε φωτογραφία να δούμε τι λες γιατί δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει τι έχει συμβεί.

βάλε φωτογραφία να δούμε τι λες γιατί δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ελπιζω να φαινεται τι εννοω

Σημερα μου ηρθε κι εμενα η νεα εκδοση και το πρωτο πρόβλημα είναι ότι όταν είμαι μεσα σε μια εφαρμογή και παταω το home button δεν με παει στην αρχικη οθονη .

Εκει με παει με επανηλλειμενα πατηματα του κατω δεξιου κουμπιού

Πρόβλημα ή καποια ρυθμιση ?

Ευχαριστω

To πρόβλημα που περιγράφεις υπάρχει ,πρέπει να γινει καθαρή εγκατάσταση του update με factory reset .

Με επαναφορά εργοστασιακών εφτιαξε αλλα είναι δυνατον τετοια προβλήματα μετα από μια αναβαθμιση ??

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ελπιζω να φαινεται τι εννοω

ναι φαίνεται να έχει ραγίσει το εξωτερικό πλαστικό όχι η οθόνη....προφανώς για σέρβις πας....άλλοι πάλι το αλλάζουν μονοι τους αλλά πρέπει να το έχεις ξανακάνει.για κόστος δεν ξέρω,ας μας πει κάποιος που το έχει πληρώσει!

ναι φαίνεται να έχει ραγίσει το εξωτερικό πλαστικό όχι η οθόνη....προφανώς για σέρβις πας....άλλοι πάλι το αλλάζουν μονοι τους αλλά πρέπει να το έχεις ξανακάνει.για κόστος δεν ξέρω,ας μας πει κάποιος που το έχει πληρώσει!

Επειδη εχω ξενερωσει θα το πουλησω μαλλον...

κρίμα είναι....δεν πιστεύω να πάει πάνω από 40-50 ευρώ....περίμενε λίγο η πάρε αύριο τηλ να ρωτησεις στο σέρβις.

καπου σου πιεστηκε..δεν εξηγηται αλλιως...ρωτησε ποσο πρωτα..

I Want To Believe

Με επαναφορά εργοστασιακών εφτιαξε αλλα είναι δυνατον τετοια προβλήματα μετα από μια αναβαθμιση ??

Συμβαίνουν ,γιαυτό καλό ειναι μετά απο update να γίνεται factory reset ,βέβαια δεν έχουν όλοι τον χρόνο για κάτι τετοιο.

Samsung galaxy s21+

Συμβαίνουν ,γιαυτό καλό ειναι μετά απο update να γίνεται factory reset ,βέβαια δεν έχουν όλοι τον χρόνο για κάτι τετοιο.

Εμένα πάντως για να κατεβάσει 78 εφαρμογές από το play store μετά από factory reset θέλει max μισή ώρα και να βάλω άλλους 2 λογαριασμούς gmail και fb, tweeter, viber και να φτιάξω ήχους ειδοποιήσεων, κλήσεις άντε να μου πάρει ένα 5-10λεπτο. Τώρα δεν είναι και δα τεράστιος χρόνος. Το κάνεις όσο κάθεσαι και χαζεύεις στην τηλεόραση

Google Pixel 6 Pro

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση...

Nα ρωτησω κατι ακομα? Ειχε μεμβρανη στην οθονη του οταν το πηρες?

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι ακόμα φίλε μου, μέχρι στιγμής 4.3.

Ειχε μεμβρανη στην οθονη του οταν το πηρες?

Καλησπέρα σε όλους. Εκανα πριν απο λιγο την αναβαθμιση στο galaxy μου και εχω το εξης θεμα. Κανει καθε λιγα λεπτα εναν ηχο σαν εχω καποια ειδοποιηση αλλα πηγαινω στο notification centre και δεν εχει τιποτα.. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει;; εχει κανεις καμια ιδεα?

Καλησπέρα σε όλους. Εκανα πριν απο λιγο την αναβαθμιση στο galaxy μου και εχω το εξης θεμα. Κανει καθε λιγα λεπτα εναν ηχο σαν εχω καποια ειδοποιηση αλλα πηγαινω στο notification centre και δεν εχει τιποτα.. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει;; εχει κανεις καμια ιδεα?

Είναι προσβασιμότητα.....υπενθύμιση ειδοποίησης. Μάλλον θα στο λύσει.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Nα ρωτησω κατι ακομα? Ειχε μεμβρανη στην οθονη του οταν το πηρες?

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειχε μεμβρανη στην οθονη του οταν το πηρες?

Ναι φίλε μου είχε μεμβράνη. Το δικό μου είναι Αυστριακό (ΑΤΟ), κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν άψογα αλλά δεν είχε τα walls και τα rings του black edition όπως εμφανίζονται στο net. Βέβαια είδα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού ότι αυτά τα ''έξτρα'' δεν είναι για όλες τις χώρες και δίκτυα. Πάντως το κινητό εμφανησιακά τα σπάει κυριολεκτικά και δεν είναι μόνο το πίσω καπάκι αλλά και το ολοκληρωτικό μαύρο χρώμα στο μπροστινό μέρος. Επίσης ταιριάζουν και όλες οι θήκες του S4 i9500 κανονικά, σε αντίθεση με κάποια δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Edited by frastgr
frastgr

Για backup τελικά το helium μου προτεινεται;

Γιατι αραγε πρεπει να εχουμε τετοα προγράμματα .Εγω εχω μια εξωτερικη καρτα μνημης για ...αποθηκη και σημερα που εκανα επαναφορά εργοστασιακών με συνδεση στον λογαριασμο google ολες οι εφαρμογες εγκατασταθηκαν από μονες τους σε λιγα λεπτα

Δεν ξερω αν τα προγράμματα backup κρατανε και ρυθμισεις και γινεται να τα εχουμε σε εξωτερικη μνημη

Αν δεν γινεται ποια η χρησιμοτητα τους σε τυχον επαναφορά εργστασιακων ρυθμισεων ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το καπακι του black edition φανταζομαι θα κανει στο s4 στο παλιοτερο μοντελο;

Εννοείται οτι κάνει. Ομως μιλάμε για το ίδιο μοντέλο(GT-I9505) . Νεα έκδοση, ίδιο μοντέλο.

Γιατι αραγε πρεπει να εχουμε τετοα προγράμματα .Εγω εχω μια εξωτερικη καρτα μνημης για ...αποθηκη και σημερα που εκανα επαναφορά εργοστασιακών με συνδεση στον λογαριασμο google ολες οι εφαρμογες εγκατασταθηκαν από μονες τους σε λιγα λεπτα

Δεν ξερω αν τα προγράμματα backup κρατανε και ρυθμισεις και γινεται να τα εχουμε σε εξωτερικη μνημη

Αν δεν γινεται ποια η χρησιμοτητα τους σε τυχον επαναφορά εργστασιακων ρυθμισεων ?

Κρατάνε ρυθμίσεις σε ότι θες. Καλό είναι όμως από μετάβαση σε διαφορετική έκδοση να μην τις επαναφέρεις. Μόνο τα data παιχνιδιών έτσι ώστε να μην χάσεις την πρόοδο που είχες κάνει.

Google Pixel 6 Pro

Είναι προσβασιμότητα.....υπενθύμιση ειδοποίησης. Μάλλον θα στο λύσει.

Σε ευχαριστω αυτο ηταν...το θεμα ειναι ομως οτι δεν εχω καποια ειδοποιηση... και τα δεδομενα τα εχω κλειστα..κανει τον ηχο χωρις λογο και αυτο ξεκινησε μετα την αναβαθμιση.

Κρατάνε ρυθμίσεις σε ότι θες. Καλό είναι όμως από μετάβαση σε διαφορετική έκδοση να μην τις επαναφέρεις. Μόνο τα data παιχνιδιών έτσι ώστε να μην χάσεις την πρόοδο που είχες κάνει.

Ποιο πρόγραμμα backup κρατάει και ρυθμίσεις αν δεν είσαι ρουτ;;;;;;; και μη μου πεις το helium που για να κάνεις backup πρέπει να έχεις ανοιχτό και το pc......

Edited by giasoy
Παναγιώτης

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)