bettytsa Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλησπερα επειδη χρησιμοποιω ακουστικα υπαρχει τροπος τα notifications οπως των μηνυματων και του whatsup να ακουγονται απο το μεγαφωνο και οχι μεσα απο τα ακουστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 που στο S4 είναι οτι καλύτερο υπάρχει Η ακριβής φράση σου αλλά εντάξει κουβέντα να γίνεται. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Ρε παιδιά συγγνώμη αν είναι λίγο άκυρη Η ερώτηση αλλα πήρα να ενεργοποιήσω το 4g στη γραμμή του αδερφού μου και Η κοσμοτέ μου επανέλαβε 500 φορες αν έχω διαβάσει τους ορους k αν συμφωνώ. Και τελικά επειδή είναι στο όνομα του πατέρα μου ο αριθmος μου είπαν nα πάρει να κάνει ο ίδιος την ενεργοποίηση αφού έχει διαβάσει πολύ προσεχτικά τους ορους χρήσης τις υπηρεσίας και συμφωνεί. Γιατί τέτοιος έλεγχος? Αρχίζει να με φοβίζει και εμενα που το ενεργοποίησα σε κατάστημα( και δεν με ρώτησαν τίποτα απ αυτά) μήπως Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Το ίδιο πράγμα είχε γίνει και με εμένα φίλε μου. Μην ανησυχείς δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Ξοδεύεις τα ΜΒ του προγράμματός σου, απλά πιο γρήγορα. Αυτοί θέλουν απλά να είναι καλυμμένοι μη μπερδευτεί κανείς και ξεχαστεί με την ταχύτητα και κατεβάσει τα κέρατά του και ξεπεράσει το πρόγραμμά του. Γιατί από εκεί και πέρα οι χρεώσεις είναι μεγάλες. Τσέκαρε κάθε τόσο πόσα σου μένουν και εισαι οκ. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Αν δεν το ελεγες δεν θα καταλαβαινα ποτε τη διαφορα οτι δεν ειναι το transparent της samsung... Για το widget λεω του καιρου... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Πως βαζουμε στην lockscreen εφαρμογες? Δεν υπαρχει πουθενα εικονιδιο shortcuts... Τι στο καλο...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Το ίδιο πράγμα είχε γίνει και με εμένα φίλε μου. Μην ανησυχείς δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Ξοδεύεις τα ΜΒ του προγράμματός σου, απλά πιο γρήγορα. Αυτοί θέλουν απλά να είναι καλυμμένοι μη μπερδευτεί κανείς και ξεχαστεί με την ταχύτητα και κατεβάσει τα κέρατά του και ξεπεράσει το πρόγραμμά του. Γιατί από εκεί και πέρα οι χρεώσεις είναι μεγάλες. Τσέκαρε κάθε τόσο πόσα σου μένουν και εισαι οκ. Ευχαριστω. Σου ηρθε μηνυμα οταν ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια? Ή απλα το ειδες οταν επιασε LTE το τηλεφωνο? Πως βαζουμε στην lockscreen εφαρμογες? Δεν υπαρχει πουθενα εικονιδιο shortcuts... Τι στο καλο...:wacko: Στις ρυθμισεις στην οθονη κλειδωματος αναμεσα στις επιλογες lock screen widgets και unlock effect υπαρχει το shortcuts. Τσεκαρε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Στις ρυθμισεις στην οθονη κλειδωματος αναμεσα στις επιλογες lock screen widgets και unlock effect υπαρχει το shortcuts. Τσεκαρε το! Κarn το ξερω αυτο... Aπλα δεν υπαρχει εδω αυτο το εικονιδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Κarn το ξερω αυτο... Aπλα δεν υπαρχει εδω αυτο το εικονιδιο! Επανεκκινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Επανεκκινηση? Απλα τιποτα... Παλι το ιδιο. Δεν μπορω να καταλαβω.... Με την ΜΕΑ στο προηγουμενο s4 ειχα κανονικα τα shortcuts... Τωρα τι εγινε εδω...? Μου χει σπασει τα νευρα απο χθες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Απλα τιποτα... Παλι το ιδιο. Δεν μπορω να καταλαβω.... Με την ΜΕΑ στο προηγουμενο s4 ειχα κανονικα τα shortcuts... Τωρα τι εγινε εδω...? Μου χει σπασει τα νευρα απο χθες... Ηard reset! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Ηard reset! :lol: Mη με κοροιδευεις ρε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Απλα τιποτα... Παλι το ιδιο. Δεν μπορω να καταλαβω.... Με την ΜΕΑ στο προηγουμενο s4 ειχα κανονικα τα shortcuts... Τωρα τι εγινε εδω...? Μου χει σπασει τα νευρα απο χθες... Όταν λες λείπει εννοείς ότι λείπει το μενού Shortcuts στα settings->my device->Lock screen-Shortcuts Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Όταν λες λείπει εννοείς ότι λείπει το μενού Shortcuts στα settings->my device->Lock screen-Shortcuts http://i42.tinypic.com/2ikfuhf.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 http://i42.tinypic.com/2ikfuhf.png Ποια rom εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 http://i42.tinypic.com/2ikfuhf.png Κατάλαβα, νομίζω έχει ξανασυζητηθεί και είναι θέμα έκδοσης firmware, εγώ σε MGA το έχω ας πούμε. Κάνε ένα search για να είσαι σίγουρος. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Tην ΜΕΑ εχω παιδια αλλα ειμαι σιγουρος οτι στο προηγουμενο galaxy με ΜΕΑ ειχα κανονικα shortcuts... Nα σημειωσω οτι το τηλεφωνο ειναι απειραχτο. Ουτε root ουτε τιποτα. Ακομα καλα καλα δεν εχω περασει ολες τις εφαρμογες μου δηλαδη. Edited July 20, 2013 by Leon_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλησπέρα.Είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S4 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την λειτουργία αφύπνισης. Συγκεκριμένα ενώ ρυθμίζω την αφύπνιση ( ώρα, ήχος και δόνιση και επιλογή του ήχου ) η αφύπνιση ενεργοποιείται μεν αλλά δεν ακούγεται ο ήχος ούτε και δονείται το τηλέφωνο.Κάθε υπόδειξη είναι ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλησπέρα, θέλω να κάνω επικαιροποίηση των επαφών μου δηλ. να σβήσω κάποιες που δεν χρησιμοποιώ πλέον ή να προσθέσω τηλέφωνα σε κάποιες επαφές. Αν το κάνω αυτό στη συσκευή μου, όταν συνδεθώ με gmail και γίνει συγχρονισμός θα επανέλθουν στο κινητό οι παλιές επαφές που έσβησα ? Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω αυτό? Μήπως πρέπει να επικαιροποιήσω τις επαφές μου στο gmail και μετά να κάνω συγχρονισμό? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλησπέρα, θέλω να κάνω επικαιροποίηση των επαφών μου δηλ. να σβήσω κάποιες που δεν χρησιμοποιώ πλέον ή να προσθέσω τηλέφωνα σε κάποιες επαφές. Αν το κάνω αυτό στη συσκευή μου, όταν συνδεθώ με gmail και γίνει συγχρονισμός θα επανέλθουν στο κινητό οι παλιές επαφές που έσβησα ? Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω αυτό? Μήπως πρέπει να επικαιροποιήσω τις επαφές μου στο gmail και μετά να κάνω συγχρονισμό? Εγώ που έκανα κάτι αντίστοιχο στο note μου, και έχω συγχρονισμένο Gmail και συσκευή, ότι επαφή έσβησα στο κινητό με ενημέρωνε ότι θα σβηστεί και από το λογαριασμό του Gmail. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Υπαρχει κανενα ενδεχομενο να δουμε ραδιο fm ποτε στο s4?Εστω και με αλλη ρομ απο μαμα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Υπαρχει κανενα ενδεχομενο να δουμε ραδιο fm ποτε στο s4?Εστω και με αλλη ρομ απο μαμα?? Οχι ποτε...γιατι δεν υπαρχει chip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Κατάλαβα, νομίζω έχει ξανασυζητηθεί και είναι θέμα έκδοσης firmware, εγώ σε MGA το έχω ας πούμε. Κάνε ένα search για να είσαι σίγουρος. Εψαξα στο νετ και οντως εχουν και αλλα ατομα αυτο το θεμα... Ωστοσο λυση δεν προτεινει καποιος.. Λετε να κανω factory reset? θα το δοκιμαζα αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν θα κανει κατι παρα μονο να μου σβησει ενα στημενο τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Εψαξα στο νετ και οντως εχουν και αλλα ατομα αυτο το θεμα... Ωστοσο λυση δεν προτεινει καποιος.. Λετε να κανω factory reset? θα το δοκιμαζα αλλα ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν θα κανει κατι παρα μονο να μου σβησει ενα στημενο τηλεφωνο... ti firmware εχεις? gia shortcuts μιλατε στην lockscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 ti firmware εχεις? gia shortcuts μιλατε στην lockscreen? Kαλημερα! ΜΕΑ εχω. Και ναι. Για τα shortcuts. Δες τα screenshots παραπανω που δεν υπαρχει ο διακοπτης. ΥΓ. Και οχι τιποτα αλλο.. Εχει χαλασει το pc και δεν μπορω να τρεξω στο mac το odin... Aλλιως θα ειχα λυσει το προβλημα μου τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts