paok4270 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Κολλαω στο τι μπορει να κρυβεται.Πχ αγοραζεις κατι απο 550 ευρω κ πανω,και ψαχνεις μετα να το ξεφορτωθεις? αυτο εννοω,και η αληθεια ειναι εχω μπερδευτει εδω μεσα,αλλος λεει ειναι το αλαγκαριστο κινητο του 21ου αιωνα,και αλλος οτι κολλαει ακομη και στην περιστροφη οθονης.. Με το τελευταιο update που εδωσε η Samsung to lag εχει μειωθει κατα πολυ. Αν περασεις και μια custom Rom... δεν θα το καταλαβεις καθολου. Επειδη ειμαι αντικειμενικος...προσωπικα πιστευω οτι δεν θα ξαναβγει τετοιο τηλεφωνο...απιστευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlitofj Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ρε παιδιά που το είδαμε ακριβώς το lag? Το να "φάει" κάποια στιγμή ένα σκάλωμα μετά από πολύωρη χρήση ναι αλλά το να λέτε ότι λαγκάρι συνέχεια είναι απλά ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. Μην θάβετε το τηλέφωνο χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Ρε παιδιά που το είδαμε ακριβώς το lag? Το να "φάει" κάποια στιγμή ένα σκάλωμα μετά από πολύωρη χρήση ναι αλλά το να λέτε ότι λαγκάρι συνέχεια είναι απλά ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. Μην θάβετε το τηλέφωνο χωρίς λόγο. Συνφωνω απολυτα.Οι ποιο πολλοι εδω μεσα δεν εχουν στην κατοχη τους την συσκευη απλα την εχουν δει απο καποιο φιλο τους για λιγα λεπτα η εχουν διαβασει διαφορα σχολια σε διαφορα forum οι sites αν δεν την εχεις 24ωρες το 24ωρο στα χερια σου δεν μπορεις να εκφερεις ετσι τοσο ευκολα γνωμη περι lag crash και αλλα διαφορα τα οποια ειτε δεν ισχυουν ειτε ειναι σε μικρο ποσοστο.Εγω εχω την συσκευη περιπου ενα μηνα προερχομενος απο LG 2X,SG S2,SG S3 και SG S3 LTE ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και δεν εχω παρει ακομα το τελευταιο update firmware το Γερμανικο MEA οπως αναφερουν εδω μεσα τα παιδια οτι η συσκευη αρχισε πραγματικα να πεταει. Edited June 11, 2013 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfaros Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Καλημέρες! Το αποτύπωμα οθόνης δουλεύει σε σας; Προσπαθώ ανελέητα και δεν μπορώ να το λειτουργήσω, ενώ είναι ενεργοποιημένο. Παράθεση http://instagram.com/morfi_21 http://www.youtube.com/user/morfidoxa21 Oderint Dum Metuant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το ανώτατο επίπεδο φόρτισης σε mV; Φτάνει πάνω από 4317mV αλλά που τερματίζει πραγματικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Καλησπέρα... Παρότι επιμένω (ακόμα) στο NoteII, αν και γλυκοκοιτάω το S4, έχω έναν φίλο που ΔΕΝ είναι (ο αδαής) μέλος του forum και με βομβαρδίζει με ερωτήσεις. Δυστυχώς δεν έχω απαντήσεις για όλα, οπότε σας μεταφέρω την πιο πρόσφατη απορία του: στην notification bar, όταν τραβάς κάτω το "menu" με τα toggles, δεν θα έπρεπε δίπλα από την ώρα στην αριστερή γωνία να εμφανίζεται και η ημερομηνία (τουλάχιστον έτσι γίνεται στο Note μου)? Ε, λοιπόν στη συσκευή του, απλά δεν... Επίσης, έχει δοκιμάσει τα πάντα για να παρουσιαστεί η ημερομηνία και στην lockscreen (αλλαγή μεγέθους ρολογιού, on-off widgets, restart, αλλαγή wallpaper, εφάνιση/απόκρυψη στοιχείων κατόχου κλπ.), όμως ούτε αυτό έχει καταφέρει. Καμία πρόταση? ΥΓ: η συσκευή είναι ιταλικής προέλευσης, unrooted και εντελώς stock Σορρυ που επανέρχομαι στο εν λόγω θέμα, αλλά καθώς ο φίλος δεν έχει βρει ακόμα άκρη, το ξαναρωτάω μήπως και... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Καμιά απολύτως διαφορά. Το 4G δουλεύει μια χαρά και με 3G sim. Εχω πιάσει μέχρι 26mbit με LTE πως γινεται αυτο? δεν χρειαζεται καινουργια σιμ απο την κοσμοτε για 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Όχι δεν χρειάζεται 4G Sim εγώ είμαι με 3G Sim και πιάνω 4G κανονικά. :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Σορρυ που επανέρχομαι στο εν λόγω θέμα, αλλά καθώς ο φίλος δεν έχει βρει ακόμα άκρη, το ξαναρωτάω μήπως και... Δύσκολη η απάντηση.Είναι κάτι (η ημερομηνία) που θα έπρεπε να του το εμφανίζει σε stock rom.Δυστυχώς δεν ξέρω αν κάποια εφαρμογή που τρέχει,του τα έχει κάνει μαντάρα.Επίσης θα ρωτούσα αν με το που έβγαλε τη συσκευή απο το κουτί του εμφανίζει το θέμα με την ημερομηνία ή όχι.Γενικά θα έλεγα να κάνει ένα factory reset :( Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δύσκολη η απάντηση.Είναι κάτι (η ημερομηνία) που θα έπρεπε να του το εμφανίζει σε stock rom.Δυστυχώς δεν ξέρω αν κάποια εφαρμογή που τρέχει,του τα έχει κάνει μαντάρα.Επίσης θα ρωτούσα αν με το που έβγαλε τη συσκευή απο το κουτί του εμφανίζει το θέμα με την ημερομηνία ή όχι.Γενικά θα έλεγα να κάνει ένα factory reset :( Φίλε Αργύρη (στο NoteΙΙ thread σε αφήνω, στο GS4 σε βρίσκω... :) ) Out of the box είχε το θέμα! Είναι άσχετος με rooting/custom roms κλπ. άρα δεν μπορεί να έχει πειράξει κάτι. Θα του κάνω ένα factrory reset και θα μεταφέρω τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Φίλε Αργύρη (στο NoteΙΙ thread σε αφήνω, στο GS4 σε βρίσκω... :) ) Out of the box είχε το θέμα! Είναι άσχετος με rooting/custom roms κλπ. άρα δεν μπορεί να έχει πειράξει κάτι. Θα του κάνω ένα factrory reset και θα μεταφέρω τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ και πάλι! :lol::lol: Κώστα έχω εγκαταλείψει καιρό το Note 2 (τρομάρα μου).To out of the box δεν μου αρέσει.Αυτή τη στιγμή έχω βάλει pure android (μέχρι το απόγευμα) και δεν μπορώ να τσεκάρω άμεσα την ημερομηνία στο s4 αλλά κάποιο από τα παιδιά που τρέχει στοκ samsung ας το επιβεβαιώσει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Φίλε Αργύρη (στο NoteΙΙ thread σε αφήνω, στο GS4 σε βρίσκω... :) ) Out of the box είχε το θέμα! Είναι άσχετος με rooting/custom roms κλπ. άρα δεν μπορεί να έχει πειράξει κάτι. Θα του κάνω ένα factrory reset και θα μεταφέρω τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ και πάλι! Δοκιμάστε να αλλάξετε και την date format μήπως και εμφανιστεί , Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δοκιμάστε να αλλάξετε και την date format μήπως και εμφανιστεί , Εντάξξξξ... Μιχάλη, δεν έχω λόγια! Οσο κουφό και αν ακούγεται, αυτό ήταν!!! Ευχαριστω εκ μέρους του κατόχου. Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ανεβάζω τώρα την ΒΜΕΑ στο dropbox μου. Θα ενημερώσω όταν είναι έτοιμη :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfaros Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Καλημέρες! Το αποτύπωμα οθόνης δουλεύει σε σας; Προσπαθώ ανελέητα και δεν μπορώ να το λειτουργήσω, ενώ είναι ενεργοποιημένο. Κανένας να έχει το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση http://instagram.com/morfi_21 http://www.youtube.com/user/morfidoxa21 Oderint Dum Metuant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ανεβάζω τώρα την ΒΜΕΑ στο dropbox μου. Θα ενημερώσω όταν είναι έτοιμη :) Δεν καταλαβα τι ανεβαζεις?Τη στοκ rom?Για ποιο λογο? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Κανένας να έχει το ίδιο πρόβλημα; Γραψτο στ'αγγλικα...δεν το καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Αυτη εδω βγηκε σημερα Italy (H3G) 2013 May 4.2.2 I9505XXUBMEA I9505HUIBME3 Ειναι ιδια με την Γερμανικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Αυτη εδω βγηκε σημερα Italy (H3G) 2013 May 4.2.2 I9505XXUBMEA I9505HUIBME3 Ειναι ιδια με την Γερμανικη; Changelist 768421.Ίδια με τη γερμανική ειναι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Βλεπω σε διαφορα βιντεο, μερικα S4 στις ρυθμισεις αντι για μαυρο background εχουν ασπρο. γινεται να το αλλαξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Γιατι μου γράφει συνεχώς ότι έγινε ανάκτηση του μητρώου κλήσεων; τι σημαίνει;;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Παντως το smearing θελει λιγη δουλεια ακομα παιδια ετσι δεν ειναι; με την τελευταία εκδοση λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Βλεπω σε διαφορα βιντεο, μερικα S4 στις ρυθμισεις αντι για μαυρο background εχουν ασπρο. γινεται να το αλλαξουμε? Αυτο υπηρχε σε preview μοντελα.Υπαρχει ενα mod για το s3 αν θυμαμαι καλα.Στο s4 δεν υπαρχει κατι ακομα Γιατι μου γράφει συνεχώς ότι έγινε ανάκτηση του μητρώου κλήσεων; τι σημαίνει;;:wacko: Αν θες για βαλε λιγο στα αγγλικα τη γλωσσα του τηλεφωνου και ξαναποσταρε τί σου γραφει. Παντως το smearing θελει λιγη δουλεια ακομα παιδια ετσι δεν ειναι; με την τελευταία εκδοση λεω Οτι θελει,θελει.Απλα δεν ειναι αυτο το χάλι των προηγούμενων εκδόσεων. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2qqn Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 μνημη ram γιατι υπαρχει διαθεσιμη μονο 1,1GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Αν θες για βαλε λιγο στα αγγλικα τη γλωσσα του τηλεφωνου και ξαναποσταρε τί σου γραφει. επειδή πάλι στα ελληνικά μου το βγάζει ανεβάζω screenshoot.[ATTACH]33364[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts