Guest bossgs3 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπερα.....Η wind εχει διαθεσιμο LTE η τζαμπα εχουμε τετοιου ειδους κινιτο..? Ευχαριστω.!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπερα. Χρησημοποιειται καποιο antivirus? Και αν ναι πιο προτεινεται? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπερα. Χρησημοποιειται καποιο antivirus? Και αν ναι πιο προτεινεται? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366070 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπερα.....Η wind εχει διαθεσιμο LTE η τζαμπα εχουμε τετοιου ειδους κινιτο..? Ευχαριστω.!!!! Οχι ακομη στην wind Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 καλησπερα πως καταλαβαινουμε ποιανης χωρας ειναι το κινητο μας? Αν έχεις kies στον υπολογιστή σου, σύνδεσε το κινητό με usb στο pc και δές τον συνδυασμό τριών γραμμάτων που θα σου εμφανίσει μέσα σε παρένθεση (πχ (EUR)). Αν δεν έχεις kies, σβήσε το κινητό τελείως.Μπές στο stock recovery (volume up+home+power) και όταν θα είσαι μέσα στο recovery στην προτελευταία γραμμή θα σου δώσει το CSC(πχ EUR) Μετά δές από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4722903#post4722903 στο 2ο πόστ,σε ποιά χώρα "ανήκεις" Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπερα παιδια,εχω ενα ευλογο ερωτημα που με απασχολει καιρο τωρα και ποτε δεν το εχω ρωτησει.Μια καλη συσκευη σαν αυτην εχει στοκ λογισμικο 4.2.2. Με συμφερει να την βαλω custom λογισμικο ή απλα να την κανω ροοτ και να την αφησω με το υπαρχων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπερα παιδια,εχω ενα ευλογο ερωτημα που με απασχολει καιρο τωρα και ποτε δεν το εχω ρωτησει.Μια καλη συσκευη σαν αυτην εχει στοκ λογισμικο 4.2.2. Με συμφερει να την βαλω custom λογισμικο ή απλα να την κανω ροοτ και να την αφησω με το υπαρχων? Εξαρτάται τι θές να κάνεις με το κινητό.Αν θές να κάνεις βίντεο κλήσεις,να έχεις S Health,watch on και τις λειτουργίες με τα gestures,αυτά δεν θα τα έχεις με το καθαρό android.Aν δεν τα θές όλα αυτά go for it αλλιώς μόνο root και καθαρίζεις/προσθέτεις ότι θές στο υπάρχον 4.2.2 του S4.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Στο Status bar θα σου εμφανίζει 4G. αυτό ΜΟΝΟ όταν έχεις data ανοιχτά!!!!!! BTW, έχω δει : G, E, H, H+, 4G (αυτά με cosmote) με DATA ανοιχτά!! αλλιώς δεν βλέπεις τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Διευκρίνηση: το 4G/LTE σε σχέση με το 3G έχει διαφορά μόνο στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ή υπάρχουν και κάποιες χρεώσεις λόγω ταχύτητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μονο ταχυτητα διαφορα εχει.Πουθενα αλλου. Και στην μπαταρια εννοειται μεγαλη διαφορα...οπως και το 3g εχει διαφορα με το gsm στην μπαταρια... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Διευκρίνηση: το 4G/LTE σε σχέση με το 3G έχει διαφορά μόνο στην ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ή υπάρχουν και κάποιες χρεώσεις λόγω ταχύτητας; Για COSMOTE ισχύει το χωρίς extra κόστος σε συγκεκριμένα προγράμματα που έχουν ήδη συγκεκριμένα MB, π.χ Από την 01/07/2013, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35 έως 100, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟ 35 έως 150, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΛ 100 έως 195, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet ΠΑΛ 35 έως 125, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35Π και 45Π, COSMOTE-i 35 έως 135, COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet 35 έως 80, COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet ΠΑΛ 35 έως 150, COSMOTE BUSINESS 500 έως 1200, COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 95 έως 195, COSMOTE BUSINESS-i 40 έως 130 και COSMOTE BUSINESS EUROPE 60 έως 110. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Κατσε να καταλαβω. Αν καποιος ειχε ας πουμε το απεριοριστα 20 που εχει βγαλει τωρα με τα 75mb και χαλαγε με 4g δεδομενα θα επρεπε να πληρωσει?Δεν καταλαβα τι εννοεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Κατσε να καταλαβω. Αν καποιος ειχε ας πουμε το απεριοριστα 20 που εχει βγαλει τωρα με τα 75mb και χαλαγε με 4g δεδομενα θα επρεπε να πληρωσει?Δεν καταλαβα τι εννοεις? και εγώ τας γραφάς της COTE ερμηνεύω...... αν κατάλαβα καλά, από 1/7/2013 θα έχεις χρέωση. δες καλύτερα στο site τους Aπό τις 17/12/2012 έως τις 30/06/2013, η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου-Καρτοκινητής και ΚαρτοΣυμβολαίου που διαθέτουν συσκευή 4G Smartphone να ζητήσουν, χωρίς κόστος, την παροχή υπηρεσιών μέσω του δικτύου COSMOTE 4G τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution) με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE. Από την 1/7/2013, η δυνατότητα ενεργοποίησης της παροχής υπηρεσιών του δικτύου 4G της COSMOTE, θα δίδεται με την ίδια διαδικασία και χωρίς κόστος, μόνο σε όσους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές COSMOTE διαθέτουν συγκεκριμένα οικονομικά προγράμματα ή/και ενεργοποιημένες πρόσθετες υπηρεσίες δεδομένων, όπως ορίζονται στους αναλυτικούς όρους Edited June 10, 2013 by argic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλα δεν εχω θεμα εγω προσωπικα καθως ειμαι στο απεριοριστα 55 και εκτος των αλλων το εχω κλειστο το LTE γιατι πολυ μπαταρια τρωει αλλα ειναι λιγο ρομπα το ολο θεμα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Μιας και πρόσφατα ήμουν σε cosmote θα προσπαθήσω να βοηθήσω... Η ενεργοποίηση του 4G είναι δωρεάν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα δεδομένων! Η cosmote, και καλά τυπικά, λέει(ή μάλλον έχει δώσει εντολή στους υπαλλήλους της) ότι ενεργοποιείται αυτόματα απο πρόγραμμα 5GB και άνω, όμως η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει (ξαναλέω) δωρεάν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα που περιλαμβάνει και data. Γνωστός που δουλεύει σε τέτοιο κατάστημα μου είπε ότι δεν έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει 4G μόνο γραμμή καρτοσυμβολαίου ή whats up. Δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση μιας και το 4G δε κάνει τίποτα άλλο απο το να περνάει και να μετατρέπεται μέσα απο το γνωστό δίκτυο 3G! Άρα για να συνοψίσουμε, 3G→4G ίδιο δίκτυο, καμία επιπλέον χρέωση, ίδια κάρτα sim, σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου με data. Edited June 10, 2013 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ευχαριστώ φίλε μου, για την άλλη ερώτηση που σου έκανα για το αν αλλάξω κάρτα sim και βάλω καινούργια ? χρειάζετε να άλλαξω κάτι στο service menu? και στις επιλογές δικτύων θα εμφανιστεί η επίλογη 4G ? Είτε βάλεις άλλη κάρτα, είτε κρατήσεις την παλιά σου, τη διαδικασία θα την κάνεις μια φορά :) Η επιλογή LTE/GSM/WCDMA στον τύπο σύνδεσης από το στάνταρ μενού, θα εμφανιστεί ΜΟΝΟ μετά από αναβάθμιση στη rom, αν κι εφ'όσον τη βγάλει η Vodafone. Μέχρι τότε, με τον τρόπο που έγραψα! Καλησπερα.....Η wind εχει διαθεσιμο LTE η τζαμπα εχουμε τετοιου ειδους κινιτο..? Ευχαριστω.!!!! Η Wind όχι. Και δεν υπάρχει πρόβλεψη για πριν το Δεκέμβριο του 2014. Πέρσυ βγήκαν οι νέες άδειοδοτήσεις κινητής τηλεφωνίας και η Wind δεν αγόρασε μερίδιο αδειοδότησης για LTE. Μόνο για GSM/HSPA. Κι αυτός είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή έχει το καλύτερο (ναι, χωρίς υπερβολή!) 3G σήμα σε σχέση και με την COTE και με τη VODA :) Αν είναι να μπορείς να πιάσεις 30MBps με 3G, τι να το κάνεις το 4G μετά; :) Οσο γι αυτό που αναφέρατε με τη μπαταρία, εμένα πώς κράταγε 36 ώρες με τα πάντα ανοιχτά με 2G/3G, και τώρα με 2G/3G/4G κρατάει πάλι 36 ώρες, δεν τ καταλαβαίνω! Καταραμένο είναι το δικό μου, να κρατάει περισσότερο;! Αν δεν έχετε δοκιμάσει κάτι και απλά το λέτε βάσει του τι διαβάζετε, δοκιμάστε και μετά μιλήστε! Αν έχετε δοκιμάσει κάτι και το λέτε βάσει προσωπικής δοκιμής, δείτε αν κάνετε τις ίδιες ενέργειες πριν και μετά! Δε θέλω να θίξω κάποιον, απλά το θέτω σαν προβληματισμό αλλά και σαν έμμεση ερώτηση :) Φιλικά πάντα! Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Τελικά, ενεργοποιήθηκε το δίκτυο 4G της Voda, ή όχι ακόμη; Μιλάω φυσικά για την επέκτασή του και σε άλλα προγράμματα, πλην του υπέροχου 20GB, αλλά και σε άλλες συσκευές πλην του στικ και του MiFi; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdark13 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδια εχω παρατηρησει οταν μιλαω ζεσταινεται το ακουστικο αρκετα. Το παρατηρησε κανεις αλλος; Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Τελικά, ενεργοποιήθηκε το δίκτυο 4G της Voda, ή όχι ακόμη; Μιλάω φυσικά για την επέκτασή του και σε άλλα προγράμματα, πλην του υπέροχου 20GB, αλλά και σε άλλες συσκευές πλην του στικ και του MiFi; Red 2 έχω, με S4, και παίζω κανονικά! Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Προς γνώση και συμμόρφωση όσων θέλουν να ξεφορτωθούν συγκεκριμένες εφαρμογές (σαβούρα) και θέλουν ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν τις stock εφαρμογές για video και μουσική. Όταν ξεφορτώνεστε σαβούρα και θέλετε να χρησιμοποιείτε τη stock video (SecVideoPlayer.apk) και music (MusicPlayerWT.apk) εφαρμογές,ποτέ μα ποτέ μη σβήσετε τις εφαρμογές ήχου και εικόνας που συνδεόνται με το Samsung Hub (SamsungHub.apk) και θεωρείτε ότι δεν χρειάζονται. Εν κατακλείδι αν θέλετε να χρησιμοποιείτε τη stock video (SecVideoPlayer.apk) και music (MusicPlayerWT.apk) δεν σβήνετε: 1.SamsungHub.apk 2.SamsungHubUpdater.apk 3.SamsungMusic.apk 4.SamsungVideo.apk To 1 και 2 αν το σβήσετε δεν θα μπορείτε να κάνετε update τις εφαρμογές SamsungMusic.apk και SamsungVideo.apk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Red 2 έχω, με S4, και παίζω κανονικά! Κι εγώ red 2 έχω, να το ενεργοποιήσω το lte? Αθήνα είμαι. Σε τι θα δω διαφορά? Εκτός απο την ταχύτητα στο σερφάρισμα θα είναι καλύτερη η ποιότητα των κλήσεων, πιο σταθερή, θα αυξηθούν οι μπάρες στο σήμα? Τώρα έχω ενεργοποιημένο το GSM/WCDMA και πρέπει να πω ότι σε μερικά σημεία το σήμα του nokia X3 της γυναίκας μου είναι καλύτερο απο του S4:( Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Κι εγώ red 2 έχω, να το ενεργοποιήσω το lte? Αθήνα είμαι. Σε τι θα δω διαφορά? Εκτός απο την ταχύτητα στο σερφάρισμα θα είναι καλύτερη η ποιότητα των κλήσεων, πιο σταθερή, θα αυξηθούν οι μπάρες στο σήμα? Τώρα έχω ενεργοποιημένο το GSM/WCDMA και πρέπει να πω ότι σε μερικά σημεία το σήμα του nokia X3 της γυναίκας μου είναι καλύτερο απο του S4:( Διαφορά θα δεις στην ταχύτητα πρόσβασης στο ίντερνετ. Το σήμα στις κλήσεις δεν επηρεάζεται, και οι μπάρες δεν είναι απαραίτητο πως θα αυξηθούν. Εμένα στο σπίτι μου από 4-6ΜΒ που έπιανα με 3G και 4 ή 5 γραμμές, τώρα πιάνω 21-24ΜΒ, με 1 γραμμή, και το σήμα στην ομιλία δεν έχει επηρεαστεί... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εμένα δεν μου έχει έρθει κάποιο update..Ελληνικό είναι από Πλαίσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εμένα δεν μου έχει έρθει κάποιο update..Ελληνικό είναι από Πλαίσιο Ναι, μόνο για Γερμανία unbranded (DBT) έχει βγει update. Το αμέσως πιο πρόσφατο μετά από αυτό, είναι από Ελβετία (AUT), αλλά είναι με το changelog από τις αρχές Μαΐου Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Οπότε το περιμένω για Ελλάδα..ελπίζω να έχουν κάνει κάτι για τα lags και τα "σπασίματα". Είναι απαράδεκτο το τηλέφωνο να παρουσιάζει τέτοια Θέματα. Το πήρε χθες φίλος και σήμερα θέλει να το δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts