Te_salat Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 εγω Κωστα το ανοιξα και κατευθειαν πηρε την MG9 μια βδομαδα περιπου τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.με επαναφορα ρυθμισεων φυσικα.:) Εγω είμαι rooted και δεν μου έρχονται οι αναβαθμίσεις. Έχω και την ρωσική MG1 όποτε δεν υπήρχε περιπτωση. Σήμερα μπήκα στο Sam mobile και ειδα ότι βγήκε. Η διαφορά είναι αισθητή. Μειώθηκε και το lag του dialer. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ti csc εχετε? Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ti csc εχετε? Όποια official και να φλασαρω το CSC μου παραμένει το αρχικό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 το ξερω αλλα στο KIES σου λεει οτι ειναι οκ? υποστηριζεται απο εκει αναβαθμιση?εμενα οχι γιατι δεν εχει βγει ακομα η MG9 για AFG(Afghanistan) Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 το ξερω αλλα στο KIES σου λεει οτι ειναι οκ? υποστηριζεται απο εκει αναβαθμιση?εμενα οχι γιατι δεν εχει βγει ακομα η MG9 για AFG(Afghanistan) Εννοείται. Δεν μπορείς να αναβαθμίσεις αφού δεν υπάρχει για την περιοχή αυτή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dex_ter Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Χαιρεται , Λοιπον ειμαι ανάμεσα σε 19500 κ 19505 , με κεντριζει ο επεξεργαστης του 19500 αλλα με ενδιαφερει κ το LTE τ 19505 , το θεμα ειναι να μην ξανααγορασω αλλο κινητο για να εχει LTE στο μελλον ..... στο ebay το 19500 το εχει κ με 260 ευρω ενω το 19505 το εχει αλλα δεν εχει ποικιλια.. Αγορα απο Ελλαδα δεν το συζηταω πολλα λεφτα για το τπτα... Τι προτεινετε εσεις που τα τεσταρατε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Χαιρεται , Λοιπον ειμαι ανάμεσα σε 19500 κ 19505 , με κεντριζει ο επεξεργαστης του 19500 αλλα με ενδιαφερει κ το LTE τ 19505 , το θεμα ειναι να μην ξανααγορασω αλλο κινητο για να εχει LTE στο μελλον ..... στο ebay το 19500 το εχει κ με 260 ευρω ενω το 19505 το εχει αλλα δεν εχει ποικιλια.. Αγορα απο Ελλαδα δεν το συζηταω πολλα λεφτα για το τπτα... Τι προτεινετε εσεις που τα τεσταρατε ? Το τι θα επιλέξεις και οι διαφορές έχουν αναλυθεί πιο πίσω.. Ποια 260ευρω και ποιο ebay?? Πρόσεξε στην αγορά που θα κάνεις, εγώ προτείνω κάποιο από τα skroutzoμαγαζα, δες στο νημα της διαθεσιμοτητας καλύτερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Γεια σε ολους! Χθες μου ηρθε το τηλεφωνο απο κορεα σε μπλε χρωμα 32gb δεν παιζεται με τιποτα ειναι πολυ πιο μπροστα απο ολα τα αλλα τηλεφωνα... πριν απο αυτο ειχα το galaxy s4 gt i9500 οκταπυρινο... το lte-a ειναι πολυ πιο τερας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Γεια σε ολους! Χθες μου ηρθε το τηλεφωνο απο κορεα σε μπλε χρωμα 32gb δεν παιζεται με τιποτα ειναι πολυ πιο μπροστα απο ολα τα αλλα τηλεφωνα... πριν απο αυτο ειχα το galaxy s4 gt i9500 οκταπυρινο... το lte-a ειναι πολυ πιο τερας... ποσο πηγε το μαλλι φιλε μ? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Που βγηκε 650 ευρω με ολα τα εξοδα τζαμπα πραμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλορίζικο. Είχες θέμα τελωνείου; Δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Οχι δεν ειχα το εστειλε σαν δωρο... δουλευουν ολα κανονικα απλα απενεργοποιησα κατι εφαρμογες που ειχε μονο για την κορεα... και ενα αλλο για να κανεις update λογισμικου απο το τηλεφωνο κατευθειαν θελει να εχεις καρτα sim Sk telekom... αλλος τροπος ειναι με kies air οπως το εκανα και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Αν χρειαστεις εγγυηση το στελνεις πισω Κορεα; Νταξει 650 δεν ειναι καθολου λιγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Οχι δεν ειχα το εστειλε σαν δωρο... δουλευουν ολα κανονικα απλα απενεργοποιησα κατι εφαρμογες που ειχε μονο για την κορεα... και ενα αλλο για να κανεις update λογισμικου απο το τηλεφωνο κατευθειαν θελει να εχεις καρτα sim Sk telekom... αλλος τροπος ειναι με kies air οπως το εκανα και εγω... καλοριζικο φιλε μου,ειναι κινηταρα τι να λεμε τωρα..δν νομιζω να υπαρχει αλλο καλυτερο αυτην την στιγμη στον κοσμο..να δουμε αν τον στειλουν ελλαδα κ ποσο!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Στείλε αν θέλεις πληροφορίες από που το πήρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Αν χρειαστεις εγγυηση το στελνεις πισω Κορεα; Νταξει 650 δεν ειναι καθολου λιγα... Απο εικει που το πηρα του ειπα να μου βαλει ενα τιμολογιο αγορας αν παθει κατι να το στειλω στην samsung στην ελλαδα αλλα δεν μου εβαλε και δεν ξερω τη γινετε σε αυτη την περιπτωση θα παρω τηλ στη samsung να ρωτησω αν γινετε με τον σειριακο αριθμο τιποτα... Απο το ebay απο ενα καταστημα... Edited August 22, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Ζήτα του να σου στείλει ηλεκτρονικά την απόδειξη να την εκτυπώσεις... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Έχω ενα πρόβλημα δεν ήξερα σε πιο ακριβός topic να το σχολιάσω. . Έχω memory card san disk 32 gb και έχω δημιουργήσει φάκελλο picture για να βάζω τις foto που βγάζω,μερικές όμως μου τις βγάζει ακριβός όπως την foto πιο κάτω,τι μπορεί να φταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Έχω ενα πρόβλημα δεν ήξερα σε πιο ακριβός topic να το σχολιάσω. . Έχω memory card san disk 32 gb και έχω δημιουργήσει φάκελλο picture για να βάζω τις foto που βγάζω,μερικές όμως μου τις βγάζει ακριβός όπως την foto πιο κάτω,τι μπορεί να φταίει?? Για ποιο λόγο δημιούργησες εσύ τον φάκελο; αφού το κάνει μόνο του όταν επιλέξεις από τις ρυθμίσεις της κάμερας να αποθηκευονται στην κάρτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Για ποιο λόγο δημιούργησες εσύ τον φάκελο; αφού το κάνει μόνο του όταν επιλέξεις από τις ρυθμίσεις της κάμερας να αποθηκευονται στην κάρτα. καλή η ερώτηση σου,λες φίλε να φταίει αυτο το ότι δημιούργησα φάκελο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 καλή η ερώτηση σου,λες φίλε να φταίει αυτο το ότι δημιούργησα φάκελο ? εχεις 9500 η 9505? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 εχεις 9500 η 9505? Έχω i9500.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Έχω i9500.. και γω αν και δεν ειχα σοβαρο προβλημα στο 9505 με την sandisk ...στο 9500 με κανει κατι κουλα στην γκαλερι .μαλλον παμε για samsung 10class. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Έτσι νομίζω φίλε,ακόμη καμιά βδομάδα αν συνεχίσει έτσι πάμε για sammy 10 class Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Sammy class 10 έχω εδώ και καιρό τώρα και πάει μαλλιά .Δεν καταλαβαίνω ότι έχω sd μέσα είναι λες και είναι μαμά .Σας την πρωτείνω παιδιά με προηγούμενες κάρτες είχα κατά καιρούς προβληματάκια ή κολλήματα μετά από την αλλαγή τίποτα ηρέμησα ...;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts