afilopou Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 http://www.phonebunch.com/compare-phones/samsung_i9505_galaxy_s4-526-vs-samsung_i9500_galaxy_s4-824/ Δεν ξερω για την vodafone σε αυτο το site εχει την διαφορα μεταξυ i9500 και i9505 και δειχνει οτι υποστηριζει και 4g http://www.gsmarena.com/samsung_i9500_galaxy_s4-5125.php No 4g Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nilasgr Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 http://www.gsmarena.com/samsung_i9500_galaxy_s4-5125.php No 4g Σε καποιες χωρες υποστηριζει το 4g το Ι 9500 (Αυστραλια Γερμανια Γαλλια κ.α.) Ισως αυτο εννοει η vodafone οτι περιμενουν την samsung να βγαλει update που θα υποστηριζει το 4G γιατι ουτε στο 9505 δεν εχει 4G Η vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Σε καποιες χωρες υποστηριζει το 4g το Ι 9500 (Αυστραλια Γερμανια Γαλλια κ.α.) Ισως αυτο εννοει η vodafone οτι περιμενουν την samsung να βγαλει update που θα υποστηριζει το 4G γιατι ουτε στο 9505 δεν εχει 4G Η vodafone. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς που είδες ότι το 9500 θα υποστηρίζει 4g σε αυτές τις χώρες? Μόνο στη Κορέα κυκλοφορεί για την ώρα τέτοιο μοντέλο το SHV-E300S http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2260423 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2270830 Και το γεγονός ότι η vodafone δεν έχει 4g στο 9505 είναι άσχετο,Το chip στο 9505 για το LTE υπάρχει και με cosmote μια χαρά 4g βλέπεις.Το 9500 δεν διαθέτει το chip για 4g! Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς που είδες ότι το 9500 θα υποστηρίζει 4g σε αυτές τις χώρες? Μόνο στη Κορέα κυκλοφορεί για την ώρα τέτοιο μοντέλο το SHV-E300S http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2260423 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2270830 Και το γεγονός ότι η vodafone δεν έχει 4g στο 9505 είναι άσχετο,Το chip στο 9505 για το LTE υπάρχει και με cosmote μια χαρά 4g βλέπεις.Το 9500 δεν διαθέτει το chip για 4g! Ποιός είπε ότι η Voda δεν έχει 4G στο 9505; Και εγώ τότε γιατί πιάνω κανονικά (όπως και στο HTC One) με Voda; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ποιός είπε ότι η Voda δεν έχει 4G στο 9505; Και εγώ τότε γιατί πιάνω κανονικά (όπως και στο HTC One) με Voda; Οι κάτοχοι με voda παραπονούνταν ότι δεν μπορούσαν να το δούν στα τηλέφωνά τους.Π[ροσωπικά δεν είπα ότι δεν έχει 4G (δες το Post του φίλου πιο πάνω).Πρόφανώς έχει -είχε να κάνει με ενεργοποίηση από voda και επιλογή στο 9505 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά. Το πήρα σήμερα το βράδυ. Περισσότερο απ όλα μ εντυπωσίασε η θερμοπεριοχή του. Τηγανιζεις αυγά κανονικά ειδικα με 3g και όταν φορτίζει. Τι χαλιά είναι αυτά? Το Note2 στις ίδιες συνθήκες είναι κρύο εντελώς. Ποιο είναι το τελευταίο firmware μπας και βελτιωθεί; Φοράει την XXUAMDK Ενα άλλο περίεργο είναι οτι στο Samsung mobile firmware υπάρχει διαθεσιμο για την περιοχη μου το MEA που είναι νεότερο αλλά δεν μου το δίνει ουτε με το kies Edited July 7, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Μου αρέσει που δεν θα το επερνες Χαχαχαχ.. Καλοδουλευτο... Βρες και ένα hox με τα τελευταία filmware και καανε συγκρίσεις στην θερμοκρασία Χαχαχαχ... Καλοδουλευτο και το χειμώνα στείλε του στην πατρίδα για να ζεσταθουμε Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά. Το πήρα σήμερα το βράδυ. Περισσότερο απ όλα μ εντυπωσίασε η θερμοπεριοχή του. Τηγανιζεις αυγά κανονικά ειδικα με 3g και όταν φορτίζει. Τι χαλιά είναι αυτά? Το Note2 στις ίδιες συνθήκες είναι κρύο εντελώς. Ποιο είναι το τελευταίο firmware μπας και βελτιωθεί; Φοράει την XXUAMDK Ενα άλλο περίεργο είναι οτι στο Samsung mobile firmware υπάρχει διαθεσιμο για την περιοχη μου το MEA που είναι νεότερο αλλά δεν μου το δίνει ουτε με το kies Μεγειες!Ρίξε και μια τηγανιά πατάτες να το ευχαριστηθείς.Η Ρωσία βλέπω να έχει το τελευταίο firmware I9500XXUBMF8. Απείρως πιο κρύο το n2,έχει γραφτεί κιόλας.Ο μόνος λογος αλλαγής για μένα ειναι να σε κούρασε το μέγεθος (τα υπόλοιπα είναι άλλα λογια να αγαπιομαστε ) Ναί, τη 4.1.2 τη βλέπω πιο σταθερή θα έλεγα από τη 4.2.2 (τόσο στη pure όσο και στη customized από τις εταιρείες (htc + samsung) Edited July 7, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Μεγειες!Ρίξε και μια τηγανιά πατάτες να το ευχαριστηθείς.Η Ρωσία βλέπω να έχει το τελευταίο firmware I9500XXUBMF8. Απείρως πιο κρύο το n2,έχει γραφτεί κιόλας.Ο μόνος λογος αλλαγής για μένα ειναι να σε κούρασε το μέγεθος (τα άλλα είναι άλλα λογια να αγαπιομαστε ) Ο μόνος λογος που το πήρα είναι οτι το Note2 μου ηταν αγορασμενο απο εδώ και αν το κραταγα να το δώσω στην Ελλάδα θα είχα πρόβλημα λογο εγγύησης συν οτι οι τιμες εκεί είναι πολύ χαμηλές. Βρήκα κάποια εδώ που το ήθελε και μου έδωσε 350 € έβαλα και 170 και το πήρα. Στην Ελλάδα ίσως το δώσω πιό εύκολα επειδή είναι με την καλη κάμερα και τον octa. Θα χάσω κάποια χρήματα αλλά δεν πειράζει. Αν δω οτι στρώνει με νεότερο firmware θα το κρατήσω γιατί πλεον χρησιμοποιώ το Ν7 στην δουλεια που με βολευει πολύ γιατί χώρα στην κολοτσεπη. Πάντως μ αυτό το firmware που είναι του Απριλίου και ζεστενεται και είναι πιο αργό στο άνοιγμα εφαρμογών απο το Note2. Παιδιά έχω την εντύπωση οτι η 4.2.2 είναι γενικά πιο αργή απο την 4.1.2. Το βλέπω και στο Ν4 της γυναίκας μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ο μόνος λογος που το πήρα είναι οτι το Note2 μου ηταν αγορασμενο απο εδώ και αν το κραταγα να το δώσω στην Ελλάδα θα είχα πρόβλημα λογο εγγύησης συν οτι οι τιμες εκεί είναι πολύ χαμηλές. Βρήκα κάποια εδώ που το ήθελε και μου έδωσε 350 € έβαλα και 170 και το πήρα. Στην Ελλάδα ίσως το δώσω πιό εύκολα επειδή είναι με την καλη κάμερα και τον octa. Θα χάσω κάποια χρήματα αλλά δεν πειράζει. Αν δω οτι στρώνει με νεότερο firmware θα το κρατήσω γιατί πλεον χρησιμοποιώ το Ν7 στην δουλεια που με βολευει πολύ γιατί χώρα στην κολοτσεπη. Πάντως μ αυτό το firmware που είναι του Απριλίου και ζεστενεται και είναι πιο αργό στο άνοιγμα εφαρμογών απο το Note2. Παιδιά έχω την εντύπωση οτι η 4.2.2 είναι γενικά πιο αργή απο την 4.1.2. Το βλέπω και στο Ν4 της γυναίκας μου. μισο λεπτο...το 9500 πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Κωστάκη καλορίζικο. Κακά τα ψέματα, μας αρέσουν οι δοκιμές. Κι εφόσον είχες μπει στη διαδικασία καλά έκανες και προχωρησες... Σκίσε το στις δοκιμές και να είμαστε καλά το χειμώνα, αν σε χαλάσει να το δώσεις για κάτι άλλο. Στην πραγματικότητα θα χάσεις κάνα 70αρι το πολύ σε σχέση με το να πουλουσες το Note2. Μικρό το κακό θα έλεγα για το χόμπι μας. Άντε! Να το χαρείς κι αυτό με τη σειρά του... Ο μόνος λογος που το πήρα είναι οτι το Note2 μου ηταν αγορασμενο απο εδώ και αν το κραταγα να το δώσω στην Ελλάδα θα είχα πρόβλημα λογο εγγύησης συν οτι οι τιμες εκεί είναι πολύ χαμηλές. Βρήκα κάποια εδώ που το ήθελε και μου έδωσε 350 € έβαλα και 170 και το πήρα. Στην Ελλάδα ίσως το δώσω πιό εύκολα επειδή είναι με την καλη κάμερα και τον octa. Θα χάσω κάποια χρήματα αλλά δεν πειράζει. Αν δω οτι στρώνει με νεότερο firmware θα το κρατήσω γιατί πλεον χρησιμοποιώ το Ν7 στην δουλεια που με βολευει πολύ γιατί χώρα στην κολοτσεπη. Πάντως μ αυτό το firmware που είναι του Απριλίου και ζεστενεται και είναι πιο αργό στο άνοιγμα εφαρμογών απο το Note2. Παιδιά έχω την εντύπωση οτι η 4.2.2 είναι γενικά πιο αργή απο την 4.1.2. Το βλέπω και στο Ν4 της γυναίκας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 @Te_Salat, Κώστα εκεί δεν βρήκες την έκδοση με snapdragon? Παιδιά λέμε ότι έχει καλύτερο φακό το 9500 αλλά έχει καλύτερη απόδοση στην φωτογραφία ή είναι το γνωστό ψυχολογικό booster? Τόσο ζεστό πλέον?? Μεγεια και με χαρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nilasgr Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Ποιός είπε ότι η Voda δεν έχει 4G στο 9505; Και εγώ τότε γιατί πιάνω κανονικά (όπως και στο HTC One) με Voda; http://amicrokefalonia.wordpress.com/2013/04/09/samsung-galaxy-s4-lte-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-cosmote-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-vodafone/ http://forum.vodafone.net.gr/t5/Samsung/Samsung-Galaxy-S4-amp-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-LTE/m-p/7614#M202 Edited July 8, 2013 by nilasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Εδώ που είμαι δεν υπάρχει το Ι9505. Κυκλοφορεί μονο η έκδοση με τον octa. Με το πιο πρόσφατο firmware για την περιοχή μου, βελτιώνεται πολύ το θέμα θερμοκρασίας. Χθές ήμουν λίγο αυστηρός. Το είχα σε φόρτιση απο χαμηλά αλλά παράλληλα χωρίς να το καταλάβω έκανε συγχρονισμό όλο το dropbox μου :rolleyes: αφού ήταν ενεργοποιημένη η ρύθμιση να συγχρονίζει τα πάντα εκεί. Εγώ νόμιζα οτι απλά φορτίζει και απορουσα γιατί ζεστενεται χωρίς να κάνω τίποτα. Εννοείται οτι και πάλι αισθάνεσαι ζεστό το καπάκι όταν κάνεις κάτι βαρύ, αλλά τουλάχιστον δεν καίει. Με βολευει σαν μέγεθος επειδή χρησιμοποιώ tablet, αλλά όσοι πιστεύουν οτι τι 5 τι 5,5" μην ξεγελαστουν. Δεν είναι Note, είναι ενα καλό smartphone. Και φαίνεται σε όλους τους τομείς. Για όσους θέλουν μια συσκευή για όλα το Note είναι μονόδρομος. Αν δεν με προβληματίσει θα το κρατήσω. Δεν έχω προλάβει ακόμα να κάνω δοκιμές σε φωτογραφίες αλλά πριν λίγο εβγαλα μια στο γραφείο μου και είναι πρωτη φορά που μπορώ να διαβασω τι γράφει ενα κάδρο με δίπλωμα. Επιμενω οτι η 4.2.2 είναι αποτυχημένη έκδοση και μου θυμίζει την μετάβαση σε ice cream. Έχει θέματα και θα πρεπει να μην βιαστούν όσοι έχουν συσκευές με 4.1.2 Δεν το λέω με γνώμονα το S4 αλλά κυρίως με όσα βλέπω στα Nexus που έχω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Βγήκε επίσημη για το Ι9500 και ακόμα δεν έχει γραφτεί τίποτις?:blink: Galaxy S4 I9500 4.2.2 XXUBMF8 Jelly Bean Official Firmware http://honai-android.blogspot.gr/2013/07/how-to-update-galaxy-s4-i9500-with.html Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) Βγήκε επίσημη για το Ι9500 και ακόμα δεν έχει γραφτεί τίποτις?:blink: Galaxy S4 I9500 4.2.2 XXUBMF8 Jelly Bean Official Firmware http://honai-android.blogspot.gr/2013/07/how-to-update-galaxy-s4-i9500-with.html Δεν υπάρχουν πανω απο 2-3 κάτοχοι του 9500 οπότε τι να γράψουμε....:lol: Τέλος πάντων την έχω μερικές μέρες και θα πώ δυο λόγια: Είναι καταπληκτική. Δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Προσοχή όμως να την περάσετε με foul wipe και στήσιμο απο την αρχή. Την είχα περάσει την πρωτη μέρα που κυκλοφόρησε και δεν με είχε ενθουσιάσει. Ζεσταίνονται η συσκευή και δεν έβλεπα καμια βελτίωση. Ξαναγυρισα στην MEA. Κατα τύχη λογο κάποιου προβλήματος με την εσωτερική μνήμη όπου φαίνονταν σχεδόν γεμάτη χωρίς λόγο, έκανα wipe απο την official recovery για να διαγραφούν τα πάντα. Μετά είπα να ξαναδοκιμασω την BMG1. Εκανα root και εστησα απο την αρχή περνώντας αυστηρά μονο τις εφαρμογές μου απο το titanium. Καμια σχέση με πρίν. Το κινητό είναι πλεον όπως θα έπρεπε να είναι απο την πρώτη μέρα. Σήμερα μάλιστα το δουλεψα σε πολύ δύσκολες συνθήκες θερμοκρασίας και δεν κατάλαβε τίποτα. Αντέδρασε όπως το Note2 μου. Όλο το μεσημερι ήμουν στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου όπου η θερμοκρασία ηταν 32,5° λόγο των μηχανών. Η σύνδεση μου ηταν 3g που ανεβάζει παραπάνω θερμοκρασία σε σχέση με το WiFi. Έκανα χρήση οθόνης μιάμιση ώρα με πολλά mail και φωτογραφίες , λίγο browsing και χρήση της εφαρμογής για αρχεια office. Η θερμοκρασία της μπαταρίας έφτασε μέχρι τους 36,2° χωρίς να καίει. Εγω εσταζα απ τον ιδρώτα.:) Το Nexus 7 απο το οποίο γράφω τώρα έχει περασει τους 36 μ ενα ποστ με την CPU να τρέχει στα 1300mHz. Οπότε τι να λέμε για το S4 που σε ανάλογη χρήση είναι κρύο και η CPU δεν ξεπερνά τα 650mHz. Όποιος την βάλει ας κάνει ενα foul wipe απο recovery αφού πρώτα πάρει ενα backup όλων όσων χρειάζεται στον υπολογιστή του. Με καθαρη εγκατάσταση θα ξέρει οτι όλα δουλεύουν τέλεια. http://img843.imageshack.us/img843/7074/4jfn.png Edited July 21, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Σας ζηλεύω εσας με το 9500....οχι τόσο για τον οκτα οσο για τον Perseus kernel.Ειναι το μόνο που με σταματά απο το να αλλάξω το νοτε με το 4αρι.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Σας ζηλεύω εσας με το 9500....οχι τόσο για τον οκτα οσο για τον Perseus kernel.Ειναι το μόνο που με σταματά απο το να αλλάξω το νοτε με το 4αρι.. What's so special about this Kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 What's so special about this Kernel? Τον δοκίμασα πριν λίγες μέρες. Δεν μου άρεσε καθόλου. Ναι μεν αυξάνει τις δυνατότητες επέμβασης σε όσους ξέρουν, αλλά μου έδωσε την εντύπωση οτι με τις default ρυθμίσεις του κλείνει τις εφαρμογές πιο γρήγορα. Το S4 δεν πάσχει απο κερνελ. Οι όποιες βελτιώσεις στην αυτονομία γίνονται με μείωση του voltage εις βάρος άλλων. Επίσης καμία απο τις βελτιώσεις δεν αυξάνει την ταχύτητα στο άνοιγμα εφαρμογών. Περί ορεξεος βέβαια.... Για μένα το μόνο που χρειάζονται είναι το root. Τίποτα άλλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Σας ζηλεύω εσας με το 9500....οχι τόσο για τον οκτα οσο για τον Perseus kernel.Ειναι το μόνο που με σταματά απο το να αλλάξω το νοτε με το 4αρι.. Να τον κάνεις ΤΙ? .. ;) Στο S3 μόνο για τα χρώματα τον είχα.. και πάλι τον ξήλωσα γιατί στο μάτι τα default υπερκορεσμένα μου άρεσαν περισσότερο. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Να τον κάνεις ΤΙ? .. ;) Στο S3 μόνο για τα χρώματα τον είχα.. και πάλι τον ξήλωσα γιατί στο μάτι τα default υπερκορεσμένα μου άρεσαν περισσότερο. Φίλε μου αν δεις βιντεο με το HDR on,και τσεκαρισμένα Master sequence και Register hook.Θα κλαις...η διαφορά στην ποιότητά είναι χαοτική...Για αυτο τον θέλω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Φίλε μου αν δεις βιντεο με το HDR on,και τσεκαρισμένα Master sequence και Register hook.Θα κλαις...η διαφορά στην ποιότητά είναι χαοτική...Για αυτο τον θέλω. Έχεις κάποιο link του βίντεο αυτού? Γιατί το 9500 απείραχτο βγάζει τρομερά βίντεο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Έχεις κάποιο link του βίντεο αυτού? Γιατί το 9500 απείραχτο βγάζει τρομερά βίντεο. Αυτό δεν γίνετε,γιατί δεν αποτυπώνετε στο βιντεο,ειναι μόνο μέσα από το κινητο.Ειτε είναι βίντεο τραβηγμένα από την κάμερα,είτε ταινίες (και εκεί είναι που φαίνεται περισσότερο στις ταινίες λόγο και καλύτερης ποιότητας).Στο 3αρι που το είχα έδινε πια απίστευτη λάμψη στις ταινιες...Και στο 4 ο developer μου είπε ότι είναι πολύ καλύτερο...Αλλά δυστυχώς μόνο για το 9500,δεν ασχολείται με το 9505.. Edited July 23, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αυτό δεν γίνετε,γιατί δεν αποτυπώνετε στο βιντεο,ειναι μόνο μέσα από το κινητο.Ειτε είναι βίντεο τραβηγμένα από την κάμερα,είτε ταινίες (και εκεί είναι που φαίνεται περισσότερο στις ταινίες λόγο και καλύτερης ποιότητας).Στο 3αρι που το είχα έδινε πια απίστευτη λάμψη στις ταινιες...Και στο 4 ο developer μου είπε ότι είναι πολύ καλύτερο...Αλλά δυστυχώς μόνο για το 9500,δεν ασχολείται με το 9505.. Α μιλάς για βελτίωση της οθόνης λοιπόν. Εμένα πάντως στην χρήση δεν που άφησε καλές εντυπώσεις. Στο Note 2 είχα ακούσει πολύ καλά λόγια εδώ στο φόρουμ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Τρελή βελτίωση όμως...ειδικά στο S3 που είχα.Αφου είσαι τυχερός και έχεις το εργαλείο κανε ένα τεστ και 8α δεις.Σε Smoothness στο Note 2 χάνει λίγο σε σχέση με Red pill (ευτυχώς είναι και η 2 καλιμπραρισμενη και έτσι κράτησα τον 2ο) Πρέπει να τσεκάρεις τα 2 που είπα + το HDR στο βιντεο (αυτο οταν θέλεις σωστά χρώματα και οχι υπερ κορεσμένα,αλλιώς τσεκάρεις μόνο HDR και register hook,για να εχεις βιντεο με HDR με τα υπάρχον Profile τις Samsung) .Και μια και από ότι βλέπω δύσκολα θα βρω οκτα να ανταλλάξω το νοτε 2 εδώ Ελλάδα...Με βλέπω για νοτε 3 με οκτα,αυτο ίσως έρθει. Edited July 23, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts