elteo Δημοσιεύτηκε July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2004 Ποιό να προτιμήσω για ps2..? K τα δύο είναι σε platinum έκδοση...και με δελεάζουν... * Εχω ήδη το WRC 3.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Κρίνοντας από τις εκδόσεις για PC... 4 δαγκωτό! Δε νομίζω και οι αντίστοιχες για PS2 να έχουν σημαντικές διαφορές από αυτές του PC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Nai nai CMR 4 dagwto an isxyei oti isxyei kai sto pc (auto exw akousei) Ante kala gazia!!! Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Γιατι δεν μενεις στο WRC..? Πιο ρεαλιστικο μου φανηκε. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Γιατί μας τελείωσε...πάμε για άλλα ή περιμένουμε την v4.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts