Cannibal Δημοσιεύτηκε April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2013 Χαιρεστε, εχω κατι φωτο που τις εχω βγαλει στραβα διοτι βγηκαν μεσα απο λεωφορειο, πως μπορω να τις γυρισω αλλες λιγο πιο αριστερα αλλες πιο δεξια εχω το acdsee & το Gimp μπορειτε να μου πειτε πως γινεται ??/ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 αυτά τα προγράμματα είναι σε κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. April 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Σε Pc ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ανοιξε την φωτογραφια στο Gimp και πηγαινε -tools-transform tools-rotate. Εγω το εχω στα Αγγλικα και δεν μπορω να σου πω στα Ελληνικα. Εργαλεια=Tools. Εκει θα σου βγαλει ενα μενου που γραφεις τις μοιρες που θελεις να περιστραφει η εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. April 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 παιδες ολα καλα ευχαριστω τα διορθωσα ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts