zouve Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ρε παιδιά πως μπορώ να κάνω move to SD κάποια apps μου; έχω δοκιμάσει με τον τρόπο "adb shell pm set-install-location 2" όπως επίσης έχω ρουτάρει το κινητό αλλά δε τα κατάφερα να μεταφέρω app ούτε με cleanmaster, ούτε με AppMgr III (App 2 SD), αλλά ούτε και με Link2SD γενικά τι παίζει; φταίει το android 4.1.2; Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sucore Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 φταιει που η εσωτερικη του μνημη ειναι mounted εξωτερικη. Το ευκολοτερο για εμενα ειναι το folder mount, τις μεταφερει κ απλα τις συνδεεις κ ξεσυνδεεις οποτε τις χρειαζεσαι. Απλα οποτε ειναι συνεδεμενες στην εσωτερικη, "καταλαμβανουν" χωρο. Οταν ξεσυνδεονται ειναι αδειος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouve Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 φταιει που η εσωτερικη του μνημη ειναι mounted εξωτερικη. Το ευκολοτερο για εμενα ειναι το folder mount, τις μεταφερει κ απλα τις συνδεεις κ ξεσυνδεεις οποτε τις χρειαζεσαι. Απλα οποτε ειναι συνεδεμενες στην εσωτερικη, "καταλαμβανουν" χωρο. Οταν ξεσυνδεονται ειναι αδειος. δεν κατάλαβα τίποτα !!! :O Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sucore Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 δεν κατάλαβα τίποτα !!! :O κατεβασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount&hl=el εχει επιλογη να μεταφερει αυτοματα τα αρχεια οποιας εφαρμογης επιλεξεις απο το μενου με τις εφαρμογες, αριστερα θα το βρεις. Οποτε ειναι πρασινη η πινεζα (pin) ειναι συνεδεμενο κ μπορεις να τρεξεις την εφαρμογη. οταν ειναι αχνογκρι δεν ειναι συνεδεμενη, κ δεν πιανει χωρο, παρα μονο στην sd. Να πατας ναι οταν σε ρωταει για μεταφορα των αρχειων, οταν συνδεεις τις εφαρμογες πρωτη φορα. Καλο ειναι να βγαλεις την επιλογη αυτοματη συνδεση φακελων απο τις ρυθμισεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το link2sd λειτουργει μεσω του app2sd βασικα. Επισης εχει επιλογη συνδεσης αρχειων σε partition της sd. αρχικα ετσι το ειχα αλλα τελικα μ εκανε αλλη ζημια. Οποτε δοκιμασε αυτο π εβαλα παραπανω, απλα να θυμασαι να συνδεεις οποια εφαρμογη, η φακελο θες να ανοιξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouve Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 όταν έβαζα το cleanmaster και πήγαινα στη μετακίνηση γιατί μου έλεγε ότι το fb και το messenger καταλάμβαναν λιγότερο από 1kB; :blink::blink: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo1988 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλησπερα, Μια φιλη μου εχει το συγκεκριμενο κινητο. Απο προχθες τις ανοιγοκλεινει συνεχεια.Σημερα το πηγα σε ενα Γερμανο και μου ειπαν τα εξης, "Επειδη βλεπω οτι εχει βγει το σημαδακι του οτι δεν εχει πολυ χωρο το κινητο για αυτο σου ανοιγοκλεινει. Πηγαινε το στην Samsung μηπως εχουν καποιο προγραμμα ετσι ωστε να μπορεις να παρει τα αρχεια σου απο μεσα ( μνμ, επαφες , σημειωσεις και καποιες φωτο ).Αν δεν εχει καποιο προγραμμα η Samsung το μονο που σου εχει ειναι να κανεις Factory Reset." Και εδω ειναι η δικια μου ερωτηση προς τα εσας παιδια.. Υπαρχει τροπος να τα σωσουμε..??Και ναι, ποιος..?? Μου εχει ερθει η ιδεα του safe mode ( κατι σαν safe mode στους υπολογιστες ) αλλα δεν ξερω αμα γινεται..!! Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Δοκιμασες με το πρόγραμμα της samsung για pc? Το samsung kies? Προλαβαίνει να ανοίξει καθόλου? Edited December 7, 2015 by giannhs07gg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts