thanvot Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Κοίτα, εγώ που είχα το μεγάλο πρόβλημα, μου την αλλάξανε στο service με τη δεύτερη φορά κι αφού επέμεινα. Την καινούρια την έχω περίπου δυο βδομάδες και λειτουργεί άριστα (8-9 ώρες screen time με λίγο απ' όλα), αλλά είναι νωρίς να βγάλω συμπεράσματα. Αν το πρόβλημα ήταν μόνο το calibration θα ξαναεμφανιστεί σε κάνα μήνα, αν ήταν στην μπαταρία τότε λύθηκε οριστικά, αν και μου έχει μείνει ψυχολογικό πλέον... Κατα τα άλλα κορυφαίο value for money! Αν είχε και 32άρα μνήμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Νομίζω οτι έχουμε γενικευσει ένα πρόβλημα που έχει συμβεί σε ελάχιστους. Το έχουμε αγοράσει τόσοι εδώ και δεν υπήρξε θέμα με την μπαταρία. Απλά δόθηκε έκταση με πολλά ποστ στο πρόβλημα του φίλου παραπάνω και δημιουργήθηκε η εντύπωση αυτή. Το δικό μου βγάζει 5,5-6,5 ώρες με χρήση 60% 3G. Αν το χρησιμοποιήσω μόνο στον καναπέ με wifi θα πιάσω άνετα τις 8. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Το έχουμε πει επανειλημμένως ότι η μπαταρία δεν ειναι το μεγάλο του ''ατού'' ....... στο κατά όλα τα άλλα καλύτερο tablet του 2013!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Νομίζω οτι έχουμε γενικευσει ένα πρόβλημα που έχει συμβεί σε ελάχιστους. Το έχουμε αγοράσει τόσοι εδώ και δεν υπήρξε θέμα με την μπαταρία. Απλά δόθηκε έκταση με πολλά ποστ στο πρόβλημα του φίλου παραπάνω και δημιουργήθηκε η εντύπωση αυτή. Το δικό μου βγάζει 5,5-6,5 ώρες με χρήση 60% 3G. Αν το χρησιμοποιήσω μόνο στον καναπέ με wifi θα πιάσω άνετα τις 8. Εδω και μια εβδομαδα το πηρα απο το service για μπαταρια που κρατουσε 2 ωρες με παιξιμο ταινιας,δεν βρηκαν τιποτα ειπαν και ξαναπερασαν το λειτουργικο,τωρα με ανοιχτο συνεχεια wifi.70% περιπου φωτεινοτητα,και 2 παραθυρ ανοιχτα ενημερωτικου περιεχομενου και οχι video πετυχα 6 ωρες. Δεν το λες και καλα... ΝΟΤΕ 10.1 2014 edition με τα ιδια για δοκιμη 8 ωρες ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχουμε πει επανειλημμένως ότι η μπαταρία δεν ειναι το μεγάλο του ''ατού'' ....... στο κατά όλα τα άλλα καλύτερο tablet του 2013!! Θεωρω οτι εαν δεν υπηρχε αυτο το μαγικο χαρακτηριστικο το multiwindow δεν θα ειχε τοσο μεγαλη εμπορικοτητα... Μακαρι να γινει stadar στο android σε ολες τις εταιριες και τοτε βλεπουμε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εδω και μια εβδομαδα το πηρα απο το service για μπαταρια που κρατουσε 2 ωρες με παιξιμο ταινιας,δεν βρηκαν τιποτα ειπαν και ξαναπερασαν το λειτουργικο,τωρα με ανοιχτο συνεχεια wifi.70% περιπου φωτεινοτητα,και 2 παραθυρ ανοιχτα ενημερωτικου περιεχομενου και οχι video πετυχα 6 ωρες. Δεν το λες και καλα... ΝΟΤΕ 10.1 2014 edition με τα ιδια για δοκιμη 8 ωρες φυσικα και δεν αλλαξαν μπαταρια....μ ενα ξεκουμπωμα σεταρει και στρωνει....εγω το εκανα μονος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 φυσικα και δεν αλλαξαν μπαταρια....μ ενα ξεκουμπωμα σεταρει και στρωνει....εγω το εκανα μονος Κι εγώ το είχα κάνει δυο φορές και κρατούσε μόνο κανα μήνα περίπου. Ωσπου άλλαξαν την μπαταρία και περιμένω την εξέλιξη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Κι εγώ το είχα κάνει δυο φορές και κρατούσε μόνο κανα μήνα περίπου. Ωσπου άλλαξαν την μπαταρία και περιμένω την εξέλιξη.... Παιδια το εργαλειο που ανοιγει το tablet που το βρηκατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matarela Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Δεν ειναι σεταρισμα , μην παιδευεστε. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια το εργαλειο που ανοιγει το tablet που το βρηκατε? Εδω περα:http://www.ebay.com/itm/FREE-SHIP-for-Smartphone-Tablet-5-in-1-DIY-Opening-Open-Repair-Tool-Set-ZVSR026-/300982108988?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item4613ee833c :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Δεν ειναι σεταρισμα , μην παιδευεστε. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδω περα:http://www.ebay.com/itm/FREE-SHIP-for-Smartphone-Tablet-5-in-1-DIY-Opening-Open-Repair-Tool-Set-ZVSR026-/300982108988?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item4613ee833c :):):) Ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matarela Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Να'σαι καλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Απο τότε που έβαλα την 4.4.2 το tablet μεταμορφωθηκε 13 μέρες ανοικτό και δε κολλάει δε κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις λιγότερα lag πολύ καλή δουλειά.για να δω πόσο θα αντέξει. .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Απο τότε που έβαλα την 4.4.2 το tablet μεταμορφωθηκε 13 μέρες ανοικτό και δε κολλάει δε κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις λιγότερα lag πολύ καλή δουλειά.για να δω πόσο θα αντέξει. .... Το έχω πάνω απο 90 μέρες ανοιχτό και δεν μασάει... :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το έχω πάνω απο 90 μέρες ανοιχτό και δεν μασάει... :lol: Και εσύ 4.4.2 έχεις; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Και εσύ 4.4.2 έχεις; 4.2.2 .... (Γαλλικό απο το πουλομάγαζο) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια απο μπαταρια σε σχεση με την 4.2 τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το έχω πάνω απο 90 μέρες ανοιχτό και δεν μασάει... :lol: Έχεις το 5100 ? Ποια έκδοση έχεις ακριβώς κ το έχεις ανοιχτό 90 μέρες? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο μπαταρία νομίζω με 4.4.2 τα πάει καλύτερα (αυτή την εντύπωση έχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλησπέρα. Τώρα μόλις το νοτε πηγε απότομα απο το 52% στο 8 και σε δευτερόλεπτα στο 5! Προλαβα έβγαλα screen shot να δείτε τι βουτιά κανει το διάγραμμα! Τι πρόβλημα μπορεί να έχει. Ενα μηνα το εχω και δεν το εχει ξανακάνει. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλησπέρα. Τώρα μόλις το νοτε πηγε απότομα απο το 52% στο 8 και σε δευτερόλεπτα στο 5! Προλαβα έβγαλα screen shot να δείτε τι βουτιά κανει το διάγραμμα! Τι πρόβλημα μπορεί να έχει. Ενα μηνα το εχω και δεν το εχει ξανακάνει. Το ειχα παθει κι εγω....πηρα τηλ. στο σερβις και μου ειπαν να το στειλω για ελεγχο κτλ.και ισως αλλαξουν μπαταρια. Τελικα το ανοιξα μονος,εβγαλα το βύσμα απο την μπαταρια κανα δεκαλεπτο κι εστρωσε. Υπαρχουν βιντεακια στο youtube για την διαδικασια...με προσοχη δεν παθαινει τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Έχεις το 5100 ? Ποια έκδοση έχεις ακριβώς κ το έχεις ανοιχτό 90 μέρες? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο μπαταρία νομίζω με 4.4.2 τα πάει καλύτερα (αυτή την εντύπωση έχω) το 5110 έχω (wifi) http://i94.photobucket.com/albums/l96/madim_/Screenshot_2014-05-28-20-53.jpg http://i94.photobucket.com/albums/l96/madim_/Screenshot_2014-05-28-20-52.jpg Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Damn! Έτσι θα έπρεπε να δουλεύουν απροβλημάτιστα όλες οι συσκευές. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 καλησπερα σας! μολις το αγορασα κα ιθελω μια γρηγορη απαντηση για να μη καθομαι να διαβαζω τα προηγουμενα post ολων..... απο ενημερωση λογισμικου απο την 4,1,2 βρηκε την 4,2,2 και φυσικα μολις την εγκατεστησα. τωρα τι κανουμε μετα το setup? το αφηνουμε ως εχει ή θα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?(αν το εγραψα καλα) πειτε μου αμεσα ,ευχαριστω. * η μπαταρια του ειναι στο 31% να το αφησω μεχρι ποσο ωστε να αρχισω να το φορτιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 καλησπερα σας! μολις το αγορασα κα ιθελω μια γρηγορη απαντηση για να μη καθομαι να διαβαζω τα προηγουμενα post ολων..... απο ενημερωση λογισμικου απο την 4,1,2 βρηκε την 4,2,2 και φυσικα μολις την εγκατεστησα. τωρα τι κανουμε μετα το setup? το αφηνουμε ως εχει ή θα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?(αν το εγραψα καλα) πειτε μου αμεσα ,ευχαριστω. * η μπαταρια του ειναι στο 31% να το αφησω μεχρι ποσο ωστε να αρχισω να το φορτιζω? Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών αν δε βαριέσαι αφού και η συσκευή είναι άδεια. Γενικότερα όμως δεν θεωρώ απαραίτητη την επαναφορά εργοστασιακών μετά απο κάθε update. Φορτίζεις όπως σου ρθει χωρίς κανένα πρόβλημα. Είτε απ το 30% είτε απ το 50% είτε απ το 80%. Its up to you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 αναβαθμιση αλλη περα του 4,2,2 δε θα παρουμε? πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 που βρισκεται η επαναφορα? ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αναβαθμιση αλλη περα του 4,2,2 επισημα δε θα παρουμε? πχ την kit kat....πότε? ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αναβαθμιση αλλη περα του 4,2,2 δε θα παρουμε? πότε? ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αναβαθμιση αλλη περα του 4,2,2 δε θα παρουμε? πότε? Πήγαινε ρυθμίσεις, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείς, επαναφορά. Ναι η KitKat έχει ήδη ξεκινήσει απ τα αγγλικά Note 8 αν θυμάμαι καλά. Σιγά σιγά θα το πάρουν όλες οι χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 4.4.2 ηδη καποιες χωρες την εχουν παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts