Jig Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Jig, νομιζω κανεις λαθος, στο airplane mode κλεινουν ΟΛΕΣ οι ασυρματες συνδεσεις (3G και WiFi), τουλάχιστον στο κινητο ετσι γινεται. Και αυτο ειναι και το νοημα στο κατω κατω της γραφης του airplane mode, να μην υπάρχει δλδ καμμια ασυρματη συνδεση που τυχον να παρεμβαλλει στα συστηματα πλοηγησης του αεροπλανου μπορεις να μπεις σε airplane mode, αλλα να ενεργοποιησεις wifi ή bt, οποτε φανταζομαι αυτο εννοει ο φιλος.Thanks. Αυτό ακριβώς εννοούσα! ps Παιδιά τελικά έχει LED notification? Edited July 27, 2013 by Jig ps Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Μήπως φταίει ο browser που χρησιμοποιείς;. Νομίζω το έχω συναντήσει σε κάποιον browser αυτό. Το πιθανότερο είναι αυτό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Μια ερώτηση γιατί το τελευταίο διάστημα έχω χάσει πολλά επεισόδια. Τα tablet γενικώς της Samsung δίνουν update του androind στις καινούργιες του εκδόσεις όποτε είναι αυτές διαθέσιμες? Δηλαδή αν πάρω ένα note αναβαθμίζεται στην έκδοση 4.2? Γενικά η Samsung σαν εταιρική πολιτική υποστηρίζει τις συσκευές της κάθε φορά που υπάρχει καινούργια έκδοση android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Στο Note 8 ανακάλυψα ενα πολύ ενοχλητικό λανγκ και το λέω για να δω αν το έχει δει και κάποιος άλλος... κατά την πληκτρολογηση κειμένου σε κάποια φάση παύει να ανταποκρίνεται στο πάτημα πλήκτρου για 1-2 δεύτερα και μετά ξεκολλάει, το κάνει σχεδόν πάντα οταν πληκτρολογώ αρκετά, και οχι μόνο μια φορά:mad: . Να αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά πληκτρολόγια, μαζί κ το μαμά σε όλα κανει το ίδιο . Με εχει ξενερώσει απίστευτα ,είναι απ τα πιο ενοχλητικά λαγκ που έχω συναντήσει σε συσκευή. Ουτε κ εγω εχω παρατηρησει κατι αναλογο στην πληκτρολογηση, γραφω κανονικοτατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Παιδιά θέλω μα κάνω κάποιες ερωτήσεις.. Το ταμπλετακι, μάλλον ια τι αποκτήσω γιατί θέλω 8 ίντσες και τι πενακι θα με βολέψει στην ανάγνωση αλλα και στις σημειώσεις των pdf αρχείων. Λοιπόν, η μπαταρία πως τα πάει;; Μιλαμε γι έκδοση μονο wifi πάντα, ποσες ώρες βγαζει ανοιχτή οθόνη; Δεύτερον, επειδή στα Παμπλικ που το ειδα, είχε τα κολλήματα του, ειναι smooth ή θα δω lag; Τέλος, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, με τις αναβαθμίσεις τι ισχύει; Μην το πάρουμε και το ξεχάσει η σαμμυ :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Εγω αλλο θα ρωτήσω. Παίζει να έχει πτώση η τιμή οπως note 2; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Εγω αλλο θα ρωτήσω. Παίζει να έχει πτώση η τιμή οπως note 2; Νομίζω Ναι ειδικά όταν αρχίσει να υπάρχει μεγάλη επάρκεια του νέου nexus 7 το οποίο υπερτερεί σε specs και τιμή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Καλημέρα κάτοχος και εγώ πλέον ενός λευκού ΝΟΤΕ 8 /3g (thanks to ampelift:) Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Η σύγκριση του δε με το NEXUS 7 το οποίο και αντικατέστησε θα είναι άδικες για το τελευταίο. Αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του αλλά εάν είσαι κάτοχος Νοτε 2 δεν υπάρχει κανένας λόγος να το έχεις (πέραν ίσως της χρήσης του ως e-reader και βεβαίως για το καθαρό android και τις άμεσες αναβαθμίσεις) . Εγώ τουλάχιστον το είχα παροπλισμένο. Με το Νοτε 8 όμως τα πράγματα αλλάζουν. Wakom digitizer, dedicated S-Pen εφαρμογές,απίθανη οθόνη, ιδανικό form factor,άπλετη ΡΑΜ και η απρόσκοπτη συμβατότητα με το ΝΟΤΕ 2 τα κάνουν αλληλοσυμπληρωματικά το ένα απέναντι στο άλλο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Η συσκευή λειτουργεί- όπως έχουν ξαναπεί οι κάτοχοι του- απροβλημάτιστα σε όλα της τα επίπεδα χωρίς όμως να έχω αποκομίσει ακόμα εντυπώσεις για την αυτονομία του. Να επιβεβαιώσω όμως το ενοχλητικό μίκρο-lag της συσκευής που ανάφερε και ampelift του ότι σε συνεχή πληκτρολόγηση κολλάει μερικές φορές το keyboard για 1-2 δευτερόλεπτα και το οποίο χαλάει την αίσθηση της άριστης υλοποίησης της που κατά όλα τ’άλλα αποπνέει η ταμπλέτα.( Η συσκευή είναι με μαμά ΡΟΜ,ΤouchWiz και unroot, εάν αυτό θα μπορούσε να παιζεΙ κάποιο ρόλο). Overall είναι η καλύτερη ταμπλέτα που είχα ποτέ στην κατοχή μου και νομίζω πως για τις προσωπικές μου ανάγκες ο συνδυασμός των εκάστοτε νέων ΝΟΤΕ phablet / NOTE tablet θα είναι ο κανόνας. Εκτός συγκλονιστικού απροόποτου.;) Edited August 2, 2013 by FR33Z3R Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μεγιααααα φίλε FR33Z3R Aυτο με το κόλλημα στο πληκτρολόγιο δεν το έχω. Χρησιμοποιώ το μαμά αλλά και το Swype μερικές φορές Για όσους ρωτάνε για την μπαταρία Μετά από μια εβδομάδα χρήση κρατάει +-36 ώρες (με 6h οθόνη) Πιστεύω ότι σε 20 ημέρες, που θα έχει στρώσει, θα τα πηγαίνει καλύτερα Προς το παρόν στην φόρτιση κάθε βράδυ. Kαμμια σχέση ενεργειακά με το iPad αλλά είμαι ευχαριστημένος για την δουλειά που το θέλω Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Μεγιααααα φίλε FR33Z3R Aυτο με το κόλλημα στο πληκτρολόγιο δεν το έχω. Χρησιμοποιώ το μαμά αλλά και το Swype μερικές φορές Για όσους ρωτάνε για την μπαταρία Μετά από μια εβδομάδα χρήση κρατάει +-36 ώρες (με 6h οθόνη) Πιστεύω ότι σε 20 ημέρες, που θα έχει στρώσει, θα τα πηγαίνει καλύτερα Προς το παρόν στην φόρτιση κάθε βράδυ. Kαμμια σχέση ενεργειακά με το iPad αλλά είμαι ευχαριστημένος για την δουλειά που το θέλω Νομίζω ότι θα πρέπει να συγκριθεί με το mini iPad το οποίο δεν νομίζω να μπορεί να δώσει 6 ώρες οθόνης σε 36 ώρες χρήση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Οχι, το mini με την ίδια ακριβώς χρήση κρατάει 48h plus Νομίζω όμως οτι όταν στρώσει η μπαταρία θα είναι κοντά! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Έχω κατα μπερδευτεί.. Θέλω ενα 8αρι ταμπλετ, για ιντερνέτ κτλ αλλα και για να διαβάζω τα pdf αρχεία απο το πανεπιστήμιο. Το νεο nexus, το αποκλείω λόγω 7 ιντσών. Ανάμεσα σε note 8 και ipad mini τι λέτε; Φοβάμαι τιο hardware του mini, αν κολλάει κτλ. Τι λέτε παιδιά, να παω σε 8αρι;; Είναι smooth; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Έχω κατα μπερδευτεί.. Θέλω ενα 8αρι ταμπλετ, για ιντερνέτ κτλ αλλα και για να διαβάζω τα pdf αρχεία απο το πανεπιστήμιο. Το νεο nexus, το αποκλείω λόγω 7 ιντσών. Ανάμεσα σε note 8 και ipad mini τι λέτε; Φοβάμαι τιο hardware του mini, αν κολλάει κτλ. Τι λέτε παιδιά, να παω σε 8αρι;; Είναι smooth; Ακριβώς για τις ίδιες δουλειές ψάχνω και εγω. Ειμαι ανάμεσα στα δυο απλα γερνω περισσότερο στο note λόγο spen αλλα δεν ξέρω. Να δω τι θα πουν και τα παιδιά για την μπαταρία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Έχω κατα μπερδευτεί.. Θέλω ενα 8αρι ταμπλετ, για ιντερνέτ κτλ αλλα και για να διαβάζω τα pdf αρχεία απο το πανεπιστήμιο. Το νεο nexus, το αποκλείω λόγω 7 ιντσών. Ανάμεσα σε note 8 και ipad mini τι λέτε; Φοβάμαι τιο hardware του mini, αν κολλάει κτλ. Τι λέτε παιδιά, να παω σε 8αρι;; Είναι smooth; Για την δουλειά που το θέλεις να προτιμήσεις το iPad mini Το καλύτερο βέβαια είναι να πας να τα δεις και να τα δουλέψεις το ένα δίπλα στο άλλο, για να αποφασίσεις μόνος σου @ tpal To Νote 8'' θα αγοράσεις για να ''δέσει'' τέλεια με το ΙΙ Edited August 2, 2013 by Jig @ tpal Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Έχω κατα μπερδευτεί.. Θέλω ενα 8αρι ταμπλετ, για ιντερνέτ κτλ αλλα και για να διαβάζω τα pdf αρχεία απο το πανεπιστήμιο. Το νεο nexus, το αποκλείω λόγω 7 ιντσών. Ανάμεσα σε note 8 και ipad mini τι λέτε; Φοβάμαι τιο hardware του mini, αν κολλάει κτλ. Τι λέτε παιδιά, να παω σε 8αρι;; Είναι smooth; Aνυπαρκτο το διλημμα κατ' εμε, εκτος αν συγκρινεις μια κλαση (Note 8.0) με μια ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ της (iPad mini). Oσο για αυτονομια, εφ' οσον ολοι κοιμαστε τη νυχτα (ή τη μερα..) τι σας πειραζει να φορτιζετε τις ωρες εκεινες το ταμπλετ ? Αυτην την ιστορία-υστερια με την αυτονομια δεν την καταλαβαινω εφ' οσον αυτη βεβαια ειναι καθαρα πανω απο 24 ωρες, που στο ΝΟΤΕ 8.0 ειναι ΑΝΕΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Έχω κατα μπερδευτεί.. Θέλω ενα 8αρι ταμπλετ, για ιντερνέτ κτλ αλλα και για να διαβάζω τα pdf αρχεία απο το πανεπιστήμιο. Το νεο nexus, το αποκλείω λόγω 7 ιντσών. Ανάμεσα σε note 8 και ipad mini τι λέτε; Φοβάμαι τιο hardware του mini, αν κολλάει κτλ. Τι λέτε παιδιά, να παω σε 8αρι;; Είναι smooth; Να μου έλεγες για το iPad 4 να πω εντάξει υπάρχει δίλημμα. Άνοιξε ένα βαρύ pdf η ένα excel φορτωμένο με φιλτρα συναρτήσεις και διαγράμματα στο ένα και στο άλλο και θα βρεις μόνο σου την απάντηση. Δοκίμασε τις χειρόγραφες σημειώσεις κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Νομίζω ότι θα πρέπει να συγκριθεί με το mini iPad το οποίο δεν νομίζω να μπορεί να δώσει 6 ώρες οθόνης σε 36 ώρες χρήση. Και το οποίο βέβαια δεν έχει τηλέφωνο το οποίο τραβά επιπλέον μπαταρία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BGuardiaN Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Κατοχος κι εγω του ταμπλετ κ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Πρωτη μου samsung κ android συσκευη ετσι ψαχνομαι ακομα. Ίσως αυτός να είναι και o λόγος που το UI δεν μου πολυαρέσει, ειδικά αν το συγκρίνω με άλλα UI ΠΧ από "κανονικά' ' android. Ο λογος αν καταλαβα καλα ειναι το touchwiz της samsung. Αν λοιπον το αφαιρεσω καπως, θα χασω τη multiscreen λειτουργια του note8; τουλαχιστον υπαρχει η δυνατοτητα τουλαχιστον να αλλαξω το μεγεθος των εικονιδιων κλπ; νοιωθω οτι θα στραβωθω με το μεγεθος τους :) :shock::rolleyes: Edited August 2, 2013 by BGuardiaN Παράθεση Ericsson T20s -> Ericsson T66 -> Sony Ericsson t68i -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750 -> HTC Diamond -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> Moto G -> LG G4 -> Galaxy s7 Edge -> iPhone X iPad air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 :shock::rolleyes:Κατοχος κι εγω του ταμπλετ κ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Πρωτη μου samsung κ android συσκευη ετσι ψαχνομαι ακομα. Ίσως αυτός να είναι και o λόγος που το UI δεν μου πολυαρέσει, ειδικά αν το συγκρίνω με άλλα UI ΠΧ από "κανονικά' ' android. Ο λογος αν καταλαβα καλα ειναι το touchwiz της samsung. Αν λοιπον το αφαιρεσω καπως, θα χασω τη multiscreen λειτουργια του note8; τουλαχιστον υπαρχει η δυνατοτητα τουλαχιστον να αλλαξω το μεγεθος των εικονιδιων κλπ; νοιωθω οτι θα στραβωθω με το μεγεθος τους :) 8) Καλορίζικο. Δοκίμασε άλλο launcher, πχ nova launcher;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Και το οποίο βέβαια δεν έχει τηλέφωνο το οποίο τραβά επιπλέον μπαταρία. ΟΧΙ, κλειστές όλες οι λειτουργίες που το κάνουν και τηλέφωνο ps Πάντως παίδες η συσκευή, τουλάχιστον η δική μου, έχει ...zero lag :wink: Edited August 3, 2013 by Jig ps Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Εντός ολίγων ημερών γίνομαι και εγώ κάτοχος της 3G έκδοσης του Νοτε 8 σε χρώμα black brown παρακαλώ, το οπόιο θεωρώ ως χρώμα πολύ πιο όμορφο από το λευκο.Θα σας φανεί περίεργο αλλά τόσο καιρό δεν είχα πάρει το τάμπλετ γιατί με χαλούσε το λευκό. Απότι είδα ραδιόφωνο δεν έχει ,έτσι δεν είναι;. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Mεγιαα!!! Σωστά, ραδιόφωνο δεν έχει. Από που αγόρασες το b-b? Amazon? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Mεγιαα!!! Σωστά, ραδιόφωνο δεν έχει. Από που αγόρασες το b-b? Amazon? e-shop...... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) e-shop...... ωωωω ναι, το εχει και σε 3G, αν και λίγο τσιμπημένη η τιμή. Αν βρω να δώσω το δικό μου θα το πάρω! Οι δυο-τρεις ημέρες διαθεσιμότητα που λέει είναι αλήθεια? ps Απίστευτο είναι που googlαρεις να βρεις να αγοράσεις ένα προϊόν και να μην εμφανίζετε πουθενά πια το eshop Edited August 5, 2013 by Jig ps Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 ωωωω ναι, το εχει και σε 3G, αν και λίγο τσιμπημένη η τιμή. Αν βρω να δώσω το δικό μου θα το πάρω! Οι δυο-τρεις ημέρες διαθεσιμότητα που λέει είναι αλήθεια? ps Απίστευτο είναι που googlαρεις να βρεις να αγοράσεις ένα προϊόν και να μην εμφανίζετε πουθενά πια το eshop Με τα μεταφορικά από το Amazon δεν νομίζω ότι είναι μεγάλη η διαφορά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts