Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Jig, νομιζω κανεις λαθος, στο airplane mode κλεινουν ΟΛΕΣ οι ασυρματες συνδεσεις (3G και WiFi), τουλάχιστον στο κινητο ετσι γινεται. Και αυτο ειναι και το νοημα στο κατω κατω της γραφης του airplane mode, να μην υπάρχει δλδ καμμια ασυρματη συνδεση που τυχον να παρεμβαλλει στα συστηματα πλοηγησης του αεροπλανου

μπορεις να μπεις σε airplane mode, αλλα να ενεργοποιησεις wifi ή bt, οποτε φανταζομαι αυτο εννοει ο φιλος.
Thanks. Αυτό ακριβώς εννοούσα!

ps

Παιδιά τελικά έχει LED notification?

Edited by Jig
ps
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως φταίει ο browser που χρησιμοποιείς;.

Νομίζω το έχω συναντήσει σε κάποιον browser αυτό.

Το πιθανότερο είναι αυτό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μια ερώτηση γιατί το τελευταίο διάστημα έχω χάσει πολλά επεισόδια. Τα tablet γενικώς της Samsung δίνουν update του androind στις καινούργιες του εκδόσεις όποτε είναι αυτές διαθέσιμες? Δηλαδή αν πάρω ένα note αναβαθμίζεται στην έκδοση 4.2? Γενικά η Samsung σαν εταιρική πολιτική υποστηρίζει τις συσκευές της κάθε φορά που υπάρχει καινούργια έκδοση android;

Στο Note 8 ανακάλυψα ενα πολύ ενοχλητικό λανγκ και το λέω για να δω αν το έχει δει και κάποιος άλλος... κατά την πληκτρολογηση κειμένου σε κάποια φάση παύει να ανταποκρίνεται στο πάτημα πλήκτρου για 1-2 δεύτερα και μετά ξεκολλάει, το κάνει σχεδόν πάντα οταν πληκτρολογώ αρκετά, και οχι μόνο μια φορά:mad: .

Να αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά πληκτρολόγια, μαζί κ το μαμά σε όλα κανει το ίδιο .

Με εχει ξενερώσει απίστευτα ,είναι απ τα πιο ενοχλητικά λαγκ που έχω συναντήσει σε συσκευή.

Ουτε κ εγω εχω παρατηρησει κατι αναλογο στην πληκτρολογηση, γραφω κανονικοτατα.

Παιδιά θέλω μα κάνω κάποιες ερωτήσεις.. Το ταμπλετακι, μάλλον ια τι αποκτήσω γιατί θέλω 8 ίντσες και τι πενακι θα με βολέψει στην ανάγνωση αλλα και στις σημειώσεις των pdf αρχείων.

Λοιπόν, η μπαταρία πως τα πάει;; Μιλαμε γι έκδοση μονο wifi πάντα, ποσες ώρες βγαζει ανοιχτή οθόνη;

Δεύτερον, επειδή στα Παμπλικ που το ειδα, είχε τα κολλήματα του, ειναι smooth ή θα δω lag;

Τέλος, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, με τις αναβαθμίσεις τι ισχύει; Μην το πάρουμε και το ξεχάσει η σαμμυ :P

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Εγω αλλο θα ρωτήσω. Παίζει να έχει πτώση η τιμή οπως note 2;

Νομίζω Ναι ειδικά όταν αρχίσει να υπάρχει μεγάλη επάρκεια του νέου nexus 7 το οποίο υπερτερεί σε specs και τιμή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα κάτοχος και εγώ πλέον ενός λευκού ΝΟΤΕ 8 /3g (thanks to ampelift:)

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Η σύγκριση του δε με το NEXUS 7 το οποίο και αντικατέστησε θα είναι άδικες για το τελευταίο. Αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του αλλά εάν είσαι κάτοχος Νοτε 2 δεν υπάρχει κανένας λόγος να το έχεις (πέραν ίσως της χρήσης του ως e-reader και βεβαίως για το καθαρό android και τις άμεσες αναβαθμίσεις) . Εγώ τουλάχιστον το είχα παροπλισμένο.

Με το Νοτε 8 όμως τα πράγματα αλλάζουν. Wakom digitizer, dedicated S-Pen εφαρμογές,απίθανη οθόνη, ιδανικό form factor,άπλετη ΡΑΜ και η απρόσκοπτη συμβατότητα με το ΝΟΤΕ 2 τα κάνουν αλληλοσυμπληρωματικά το ένα απέναντι στο άλλο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Η συσκευή λειτουργεί- όπως έχουν ξαναπεί οι κάτοχοι του- απροβλημάτιστα σε όλα της τα επίπεδα χωρίς όμως να έχω αποκομίσει ακόμα εντυπώσεις για την αυτονομία του. Να επιβεβαιώσω όμως το ενοχλητικό μίκρο-lag της συσκευής που ανάφερε και ampelift του ότι σε συνεχή πληκτρολόγηση κολλάει μερικές φορές το keyboard για 1-2 δευτερόλεπτα και το οποίο χαλάει την αίσθηση της άριστης υλοποίησης της που κατά όλα τ’άλλα αποπνέει η ταμπλέτα.( Η συσκευή είναι με μαμά ΡΟΜ,ΤouchWiz και unroot, εάν αυτό θα μπορούσε να παιζεΙ κάποιο ρόλο).

Overall είναι η καλύτερη ταμπλέτα που είχα ποτέ στην κατοχή μου και νομίζω πως για τις προσωπικές μου ανάγκες ο συνδυασμός των εκάστοτε νέων ΝΟΤΕ phablet / NOTE tablet θα είναι ο κανόνας. Εκτός συγκλονιστικού απροόποτου.;)

Edited by FR33Z3R
Xiaomi Mi Max3 4/64

Μεγιααααα φίλε FR33Z3R

Aυτο με το κόλλημα στο πληκτρολόγιο δεν το έχω. Χρησιμοποιώ το μαμά αλλά και το Swype μερικές φορές

Για όσους ρωτάνε για την μπαταρία

Μετά από μια εβδομάδα χρήση κρατάει +-36 ώρες (με 6h οθόνη)

Πιστεύω ότι σε 20 ημέρες, που θα έχει στρώσει, θα τα πηγαίνει καλύτερα

Προς το παρόν στην φόρτιση κάθε βράδυ.

Kαμμια σχέση ενεργειακά με το iPad αλλά είμαι ευχαριστημένος για την δουλειά που το θέλω

Μεγιααααα φίλε FR33Z3R

Aυτο με το κόλλημα στο πληκτρολόγιο δεν το έχω. Χρησιμοποιώ το μαμά αλλά και το Swype μερικές φορές

Για όσους ρωτάνε για την μπαταρία

Μετά από μια εβδομάδα χρήση κρατάει +-36 ώρες (με 6h οθόνη)

Πιστεύω ότι σε 20 ημέρες, που θα έχει στρώσει, θα τα πηγαίνει καλύτερα

Προς το παρόν στην φόρτιση κάθε βράδυ.

Kαμμια σχέση ενεργειακά με το iPad αλλά είμαι ευχαριστημένος για την δουλειά που το θέλω

Νομίζω ότι θα πρέπει να συγκριθεί με το mini iPad το οποίο δεν νομίζω να μπορεί να δώσει 6 ώρες οθόνης σε 36 ώρες χρήση.

Οχι, το mini με την ίδια ακριβώς χρήση κρατάει 48h plus

Νομίζω όμως οτι όταν στρώσει η μπαταρία θα είναι κοντά!

Έχω κατα μπερδευτεί.. Θέλω ενα 8αρι ταμπλετ, για ιντερνέτ κτλ αλλα και για να διαβάζω τα pdf αρχεία απο το πανεπιστήμιο.

Το νεο nexus, το αποκλείω λόγω 7 ιντσών.

Ανάμεσα σε note 8 και ipad mini τι λέτε;

Φοβάμαι τιο hardware του mini, αν κολλάει κτλ.

Τι λέτε παιδιά, να παω σε 8αρι;; Είναι smooth;

Έχω κατα μπερδευτεί.. Θέλω ενα 8αρι ταμπλετ, για ιντερνέτ κτλ αλλα και για να διαβάζω τα pdf αρχεία απο το πανεπιστήμιο.

Ακριβώς για τις ίδιες δουλειές ψάχνω και εγω. Ειμαι ανάμεσα στα δυο απλα γερνω περισσότερο στο note λόγο spen αλλα δεν ξέρω. Να δω τι θα πουν και τα παιδιά για την μπαταρία

Θοδωρής

Για την δουλειά που το θέλεις να προτιμήσεις το iPad mini

Το καλύτερο βέβαια είναι να πας να τα δεις και να τα δουλέψεις το ένα δίπλα στο άλλο, για να αποφασίσεις μόνος σου

@ tpal

To Νote 8'' θα αγοράσεις για να ''δέσει'' τέλεια με το ΙΙ

Edited by Jig
@ tpal

Aνυπαρκτο το διλημμα κατ' εμε, εκτος αν συγκρινεις μια κλαση (Note 8.0) με μια ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ της (iPad mini). Oσο για αυτονομια, εφ' οσον ολοι κοιμαστε τη νυχτα (ή τη μερα..) τι σας πειραζει να φορτιζετε τις ωρες εκεινες το ταμπλετ ? Αυτην την ιστορία-υστερια με την αυτονομια δεν την καταλαβαινω εφ' οσον αυτη βεβαια ειναι καθαρα πανω απο 24 ωρες, που στο ΝΟΤΕ 8.0 ειναι ΑΝΕΤΑ.

Να μου έλεγες για το iPad 4 να πω εντάξει υπάρχει δίλημμα.

Άνοιξε ένα βαρύ pdf η ένα excel φορτωμένο με φιλτρα συναρτήσεις και διαγράμματα στο ένα και στο άλλο και θα βρεις μόνο σου την απάντηση.

Δοκίμασε τις χειρόγραφες σημειώσεις κλπ.

Νομίζω ότι θα πρέπει να συγκριθεί με το mini iPad το οποίο δεν νομίζω να μπορεί να δώσει 6 ώρες οθόνης σε 36 ώρες χρήση.

Και το οποίο βέβαια δεν έχει τηλέφωνο το οποίο τραβά επιπλέον μπαταρία.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Κατοχος κι εγω του ταμπλετ κ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Πρωτη μου samsung κ android συσκευη ετσι ψαχνομαι ακομα. Ίσως αυτός να είναι και o λόγος που το UI δεν μου πολυαρέσει, ειδικά αν το συγκρίνω με άλλα UI ΠΧ από "κανονικά' ' android. Ο λογος αν καταλαβα καλα ειναι το touchwiz της samsung. Αν λοιπον το αφαιρεσω καπως, θα χασω τη multiscreen λειτουργια του note8; τουλαχιστον υπαρχει η δυνατοτητα τουλαχιστον να αλλαξω το μεγεθος των εικονιδιων κλπ; νοιωθω οτι θα στραβωθω με το μεγεθος τους :) :shock::rolleyes: Edited by BGuardiaN

Ericsson T20s -> Ericsson T66 -> Sony Ericsson t68i -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750 -> HTC Diamond -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> Moto G -> LG G4 -> Galaxy s7 Edge -> iPhone X

iPad air 2

:shock::rolleyes:Κατοχος κι εγω του ταμπλετ κ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Πρωτη μου samsung κ android συσκευη ετσι ψαχνομαι ακομα. Ίσως αυτός να είναι και o λόγος που το UI δεν μου πολυαρέσει, ειδικά αν το συγκρίνω με άλλα UI ΠΧ από "κανονικά' ' android. Ο λογος αν καταλαβα καλα ειναι το touchwiz της samsung. Αν λοιπον το αφαιρεσω καπως, θα χασω τη multiscreen λειτουργια του note8; τουλαχιστον υπαρχει η δυνατοτητα τουλαχιστον να αλλαξω το μεγεθος των εικονιδιων κλπ; νοιωθω οτι θα στραβωθω με το μεγεθος τους :) 8)

Καλορίζικο. Δοκίμασε άλλο launcher, πχ nova launcher;)

Και το οποίο βέβαια δεν έχει τηλέφωνο το οποίο τραβά επιπλέον μπαταρία.

ΟΧΙ, κλειστές όλες οι λειτουργίες που το κάνουν και τηλέφωνο

ps

Πάντως παίδες η συσκευή, τουλάχιστον η δική μου, έχει ...zero lag :wink:

Edited by Jig
ps

Εντός ολίγων ημερών γίνομαι και εγώ κάτοχος της 3G έκδοσης του Νοτε 8 σε χρώμα black brown παρακαλώ, το οπόιο θεωρώ ως χρώμα πολύ πιο όμορφο από το λευκο.Θα σας φανεί περίεργο αλλά τόσο καιρό δεν είχα πάρει το τάμπλετ γιατί με χαλούσε το λευκό.

Απότι είδα ραδιόφωνο δεν έχει ,έτσι δεν είναι;.

Mεγιαα!!!

Σωστά, ραδιόφωνο δεν έχει.

Από που αγόρασες το b-b? Amazon?

e-shop......

e-shop......

ωωωω ναι, το εχει και σε 3G, αν και λίγο τσιμπημένη η τιμή.

Αν βρω να δώσω το δικό μου θα το πάρω!

Οι δυο-τρεις ημέρες διαθεσιμότητα που λέει είναι αλήθεια?

ps

Απίστευτο είναι που googlαρεις να βρεις να αγοράσεις ένα προϊόν και να μην εμφανίζετε πουθενά πια το eshop

Edited by Jig
ps

ωωωω ναι, το εχει και σε 3G, αν και λίγο τσιμπημένη η τιμή.

Αν βρω να δώσω το δικό μου θα το πάρω!

Οι δυο-τρεις ημέρες διαθεσιμότητα που λέει είναι αλήθεια?

ps

Απίστευτο είναι που googlαρεις να βρεις να αγοράσεις ένα προϊόν και να μην εμφανίζετε πουθενά πια το eshop

Με τα μεταφορικά από το Amazon δεν νομίζω ότι είναι μεγάλη η διαφορά.

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)