varzak Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Μιλάω για 24/7. Αν το κλείνω το βράδυ πάμε στις 4 μέρες... το 24 είκοσι τετραοωρο το 7 είναι η ενεργή αναμονή οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εννοώ να μην κλείνω το tablet (off) και να είναι σε κατάσταση αναμονής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boubeto Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Υποστηρίζει φωνητικές εντολές στα ελλήνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Αν εννοείς την φωνητική αναζήτηση της Google, όχι δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εγώ θα ηθελα να ξερω πως τα παει σε σχεση με το Note 2 όσον αφορά την απροβληματιστη λειτουργία και την ταχύτητα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εγώ θα ηθελα να ξερω πως τα παει σε σχεση με το Note 2 όσον αφορά την απροβληματιστη λειτουργία και την ταχύτητα. Ακριβώς ίδια αίσθηση που σου φαίνεται και λίγο καλύτερη λόγω του μεγέθους της οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ακριβώς ίδια αίσθηση που σου φαίνεται και λίγο καλύτερη λόγω του μεγέθους της οθόνης... Κάνε μια παράθεση και στο smoothness. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Κάνε μια παράθεση και στο smoothness. Μακράν το καλύτερο από όλη την γκάμα των android tablets της Sasmung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μακράν το καλύτερο από όλη την γκάμα των android tablets της Sasmung... Σε σχέση με το νοτε 2; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Σε σχέση με το νοτε 2; Στα ίδια επίπεδα είναι Νίκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ευχαριστώ παιδία. Κάποια στιγμή θα δώσω το Note 2 θα πάρω αυτό Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ευχαριστώ παιδία. Κάποια στιγμή θα δώσω το Note 2 θα πάρω αυτό Επειδή έχω θέσει στον εαυτό μου τις ίδιες ερωτήσεις που έχεις και εσύ, νομίζω ότι είναι λάθος να αλλάξεις το Νοτε 2 για το 8. Το Νοτε 2 εξασφαλίζει τη φορητοτητα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν στην τσέπη σου έχεις άλλο κινητό ή το Νοτε όσον αφορά τη φορητοτητα. Και βέβαια έχεις μαζί σου όλα τα πλεονεκτηματα της σειράς Νοτε. Εξυπακούεται βέβαια ότι πρέπει να έχεις και το Νοτε 8 για το σπίτι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 +1 και από εμένα στον nnik_1969. To 8άρι συμπληρώνει το Note 2, δεν το αντικαθιστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Επειδή έχω θέσει στον εαυτό μου τις ίδιες ερωτήσεις που έχεις και εσύ, νομίζω ότι είναι λάθος να αλλάξεις το Νοτε 2 για το 8. Το Νοτε 2 εξασφαλίζει τη φορητοτητα, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν στην τσέπη σου έχεις άλλο κινητό ή το Νοτε όσον αφορά τη φορητοτητα. Και βέβαια έχεις μαζί σου όλα τα πλεονεκτηματα της σειράς Νοτε. Εξυπακούεται βέβαια ότι πρέπει να έχεις και το Νοτε 8 για το σπίτι. Το note δεν ειναι σαν να κουβαλαω οποιοδήποτε τηλεφωνο. Ειναι πολυ μεγάλο οπως εχω ξαναπεί ειδικα τωρα το καλοκαίρι. Μονο στο γραφείο δεν εχω προβλημα αλλα εκει μπορω να εχω και το mini tablet. Ειδικα αν του βάλεις καποια θήκη για σκληρή χρήση γινεται ακομα μεγαλύτερο. Δεν μπορω να αγχονομαι συνεχώς μην μου φύγει απο τις ριχες τσέπες των καλοκαιρινών παντελονιών αλλα ουτε να γέρνει απο την μεριά που εχω το Note. Ασε που δείχνει πολυ περιττό να εχεις αυτα τα δυο μαζι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Το note δεν ειναι σαν να κουβαλαω οποιοδήποτε τηλεφωνο. Ειναι πολυ μεγάλο οπως εχω ξαναπεί ειδικα τωρα το καλοκαίρι. Μονο στο γραφείο δεν εχω προβλημα αλλα εκει μπορω να εχω και το mini tablet. Ειδικα αν του βάλεις καποια θήκη για σκληρή χρήση γινεται ακομα μεγαλύτερο. Δεν μπορω να αγχονομαι συνεχώς μην μου φύγει απο τις ριχες τσέπες των καλοκαιρινών παντελονιών αλλα ουτε να γέρνει απο την μεριά που εχω το Note. Ασε που δείχνει πολυ περιττό να εχεις αυτα τα δυο μαζι. Κώστα αποτι φαίνεται έχεις πολύ trendy τσέπες :) Εμένα οι τσέπες μου μπορώ να σου πω ότι χωράνε οριακά και το Nexus 7 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ασε που δείχνει πολυ περιττό να εχεις αυτα τα δυο μαζι. Mα αυτό ακριβώς λέμε. Το ένα συνέχεια μαζί και το 8άρι στο σπίτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Απο σημερα κατοχος note 8 απο ταυλανδη Επειδη εχω και το 2 ειναι σαν να εχω ενα μεγαλο δυαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Απο σημερα κατοχος note 8 απο ταυλανδη Επειδη εχω και το 2 ειναι σαν να εχω ενα μεγαλο δυαρι Μεγειές και καλοδούλευτο. Και σε super τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Κώστα αποτι φαίνεται έχεις πολύ trendy τσέπες :) Εμένα οι τσέπες μου μπορώ να σου πω ότι χωράνε οριακά και το Nexus 7 Νίκο τώρα το καλοκαίρι αλλάζει εντελώς ο τρόπος ζωής μας. Μην ξεχνάς εγώ ζω σε χώρα που έχει 5°c παραπάνω από την Αθήνα. Οπότε όλες τις ώρες εκτός γραφείου είμαι με βερμούδες και λεπτές παντελονες. Το τζην δεν αντέχεται. Συνεπώς όλη την ώρα το αισθάνεσαι και πρέπει να έχεις τον νου σου. Να επιλέξεις τσέπη κλπ. Μια μέρα γλυστρισε από την τσέπη και μου έπεσε ευτυχώς μέσα στο αυτοκίνητο. Νόμιζα πως το έχασα. Όπως και να το κάνουμε είναι επαγγελματικό τηλέφωνο και δεν είναι εύκολο. Προς το παρών βολεύομαι με το i4s σαν δεύτερη συσκευή με τον ίδιο αριθμό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Νίκο τώρα το καλοκαίρι αλλάζει εντελώς ο τρόπος ζωής μας. Μην ξεχνάς εγώ ζω σε χώρα που έχει 5°c παραπάνω από την Αθήνα. Οπότε όλες τις ώρες εκτός γραφείου είμαι με βερμούδες και λεπτές παντελονες. Το τζην δεν αντέχεται. Συνεπώς όλη την ώρα το αισθάνεσαι και πρέπει να έχεις τον νου σου. Να επιλέξεις τσέπη κλπ. Μια μέρα γλυστρισε από την τσέπη και μου έπεσε ευτυχώς μέσα στο αυτοκίνητο. Νόμιζα πως το έχασα. Όπως και να το κάνουμε είναι επαγγελματικό τηλέφωνο και δεν είναι εύκολο. Προς το παρών βολεύομαι με το i4s σαν δεύτερη συσκευή με τον ίδιο αριθμό. Μα κι εγώ δεν φοράω ποτέ τζιν αλλά στις τσέπες χωράει άνετα το Νοτε 2. Τέλος πάντων, έχουμε βγει off topic. Ότι βολεύει τον καθένα. Ο ιδανικός συνδυασμός για εμένα είναι Νοτε 2 έξω και Νοτε 8 στο σπίτι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Νίκο τώρα το καλοκαίρι αλλάζει εντελώς ο τρόπος ζωής μας. Μην ξεχνάς εγώ ζω σε χώρα που έχει 5°c παραπάνω από την Αθήνα. Οπότε όλες τις ώρες εκτός γραφείου είμαι με βερμούδες και λεπτές παντελονες. Το τζην δεν αντέχεται. Συνεπώς όλη την ώρα το αισθάνεσαι και πρέπει να έχεις τον νου σου. Να επιλέξεις τσέπη κλπ. Μια μέρα γλυστρισε από την τσέπη και μου έπεσε ευτυχώς μέσα στο αυτοκίνητο. Νόμιζα πως το έχασα. Όπως και να το κάνουμε είναι επαγγελματικό τηλέφωνο και δεν είναι εύκολο. Προς το παρών βολεύομαι με το i4s σαν δεύτερη συσκευή με τον ίδιο αριθμό. Μα κι εγώ δεν φοράω ποτέ τζιν αλλά στις τσέπες χωράει άνετα το Νοτε 2. Τέλος πάντων, έχουμε βγει off topic. Ότι βολεύει τον καθένα. Ο ιδανικός συνδυασμός για εμένα είναι Νοτε 2 έξω και Νοτε 8 στο σπίτι. Αδέρφια ευτυχώς που το Noteli 3 θα βγει μετα το καλοκαίρι γιατί μάλλον δεν θα το παίρναμε λόγω όγκου!!! χαχαχαχαχα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Πάντως και για να μεινουμε on topic θα πω πως το Note8 για εμένα παραμένει το καλυτερο και πιο βολικό ταμπλετ απο ολα οσα κυκλοφορουν. Εχω και το n7 και το Ipad mini (Αν ειχε retina θα ηταν κορυφαιο) αλλα εδω και μια εβδομαδα και το Xperia Z(Πολυ ελαφρυ και τρομερη οθόνη αλλα μεγάλο ρε παιδια)... Θεωρω οτι η οθόνη απο την μια και το πενακι απο την αλλη κάνουν το Note 8 κορυφαίο για εμενα http://imageshack.us/a/img835/84/20130527102529.jpghttp://imageshack.us/a/img51/4282/20130527102509.jpg http://imageshack.us/a/img42/1592/20130603150703.jpghttp://imageshack.us/a/img854/6105/20130603150556.jpg Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Θεωρω οτι η οθόνη απο την μια και το πενακι απο την αλλη κάνουν το Note κορυφαίο +1000 Έτσι ακριβώς. Αυτή την στιγμή στην κατηγορία των 7-8'' είναι ηγέτης. Μέχρι να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Asus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Τελικά, δεν κρατηθηκα και το παρηγγειλα σημερα σε καλουτσικη τιμη απο Ελλαδα (μου βγηκε οσο περιπου και του Amazon DE με τα μεταφορικά του). Παρηγγειλα επισης και την original θηκη του (της Samsung) και microSD 32 GB. Λογικα αυριο θα το εχω. Αντε να δουμε (η θηκη και η SD αργοτερα, απο Γερμανια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μεγειές! Με το καλό να το παραλάβεις. Τι καλούτσικη τιμή? Η καλύτερη είναι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts