D_Angelos Δημοσιεύτηκε April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2013 Έχω ένα λάπτοπ toshiba satellite και έχω και κάτι ηχεία hp που συνδέονται με usb με τον υπολογιστή..Όταν συνδέω τα ηχεία γίνεται να ακούω τον ήχο και από τα ηχεια του υπολογιστη και απο τα hp;Γιατι οταν βάζω τα ηχεία στο jack ακούγεται ο ήχος μόνο απο τα ηχεία... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Τι λογισμικό έχεις στο pc? Βάλε και ενα Link τα ηχεία αν τα έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Τι λογισμικό έχεις στο pc? Βάλε και ενα Link τα ηχεία αν τα έχεις... Έχω Windows 7 και θα ψάξω για τα ηχεία Τροποποιηση:ηχεια Edited April 27, 2013 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts