kukukali Δημοσιεύτηκε July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2004 Παιδια θελω τα φωτα σας! Εχω μια καρτα της pinnacle και μια καμερα της sony (pc110e) οι οποιες μεχρι πριν λιγο καιρο συνεργαζονταν πολυ αρμονικα! Πριν λιγο καιρο αποφασισα να ξανασυνδεσω την καμερα με την firewire και δεν υπηρχε καμμια ανταποκριση! Πηγαινω στο my computer>hardware>device manager και βλεπω οτι μου βγαζει ενα εικονιδιο 61883 device class>unknown device! Κανω επαναγκατασταση του driver και δεν λυνεται το προβλημα. To εικονιδιο με το IEEE 1394 Βus host controllers δουλευει κανονικα! Τα ειχα παρει στο κρανιο και ξανακανω εγκατασταση των windows xp περιμενοντας να διορθωθει!.......τιποτα απολυτως! Πηγα στο σιτε της sony κατεβασα κατι drivers για την καμερα μπας και διορθωθει το προβλημα.....!τιποτα και αυτο! Υπαρχει καποια λυση; Ευχαριστω Υ.Γ.Εψαξα και στο ιντερνετ αλλα ακρη δεν εβγαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (22 Ιούλ. 2004 , 18:57) Παιδια θελω τα φωτα σας! Εχω μια καρτα της pinnacle και μια καμερα της sony (pc110e) οι οποιες μεχρι πριν λιγο καιρο συνεργαζονταν πολυ αρμονικα! Πριν λιγο καιρο αποφασισα να ξανασυνδεσω την καμερα με την firewire και δεν υπηρχε καμμια ανταποκριση! Πηγαινω στο my computer>hardware>device manager και βλεπω οτι μου βγαζει ενα εικονιδιο 61883 device class>unknown device! Κανω επαναγκατασταση του driver και δεν λυνεται το προβλημα. To εικονιδιο με το IEEE 1394 Βus host controllers δουλευει κανονικα! Τα ειχα παρει στο κρανιο και ξανακανω εγκατασταση των windows xp περιμενοντας να διορθωθει!.......τιποτα απολυτως! Πηγα στο σιτε της sony κατεβασα κατι drivers για την καμερα μπας και διορθωθει το προβλημα.....!τιποτα και αυτο! Υπαρχει καποια λυση; Ευχαριστω Υ.Γ.Εψαξα και στο ιντερνετ αλλα ακρη δεν εβγαλα! Έχω κι εγώ κάρτα pinnacle και κάμερα sony αλλά μέχρι στιγμής ευτυχώς κανένα πρόβλημα σαν το δικό σου οπότε δεν μπορώ να βοήθήσω άμεσα. Στο site/support της pinnacle έβαλες καμιά ερώτηση μήπως βοηθήσουν; Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. July 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Ακομα τιποτα...........μου την δινει γιατι ενω πριν δουλευε κανονικα τωρα μουλαρωσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts