Jump to content

Optimus 4X : Προσθήκη mods για official 4.1.2


Leolipop
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και πληθαινουν ατομα που θελουν κατι παραπανω στην επισημη JB εκδοση , θα γραψω εδω πως τα περναμε μεσα .

 

1) Οθονη κλειδωματος απο το Optimus G

 

Απο αυτο το λινκ κατεβαζουμε τα απαραιτητα αρχεια : http://pan.baidu.com/share/link?shareid=388490&uk=2032377373

(πατηστε το μεσαιο λευκο κουμπι που λεει 18,11ΜΒ)

 

Αν διαθετετε CWM recovery απλα το εγκαθιστατε απο εκει και κανετε επανεκκινηση την συσκευη και τιποτα αλλο. Σε περιπτωση που ειναι στοκ το τηλεφωνο σε recovery , χρειαζεται μονο root για να περαστει χειροκινητα με την παρακατω διαδικασια.

 

Χρειαζομαστε εναν διαχειριστη αρχειων με δικαιωματα root ωστε να εχουμε προσβαση σε καταλογους συστηματος.

 

Πρωτα απο ολα πηγαινουμε στις ρυθμισεις κλειδωματος της οθονης και επιλεγουμε "Κανενα" .Οπως στην εικονα.

http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Myphone%20Guides/Screenshot_2013-04-18-12-10-06_zpsb52ee368.png

 

Αποσυμπιεζετε το αρχειο που κατεβηκε και θα δειτε στα περιεχομενα του 3 φακελους , απο αυτους χρειαζομαστε μονο τον "system" που μεσα εχει αλλους 3 φακελους. Κραταμε τον φακελο "app" και "media".

Aυτους τους 2 τους αντιγραφουμε στην μνημη του τηλεφωνου.Μεσα στον φακελο media/audio εχει εναν με το ονομα ui .Παιρνουμε τα περιεχομενα του (αρχεια ηχων) και τα αντιγραφουμε στον φακελο " system/media/audio/ui οπου χρειαστει επικολληση αρχειων την επιτρεπουμε.

http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Myphone%20Guides/Screenshot_2013-04-18-12-10-01_zpse3e374f2.png

 

Μετα παμε στον φακελο του κινητου "system/app" και αν διαγραφουμε τα : LockScreen3.apk , LockScreenSettings.apk και τα 2 αρχεια odex με το ιδιο ονομα.Αλλιως αυτα τα 4 αρχεια , τα κανετε αντιγραφη σε ενα φακελο στην μνημη του τηλεφωνου, σαν backup σε περιπτωση που θελετε να επαναφερετε την στοκ οθονη κλειδωματος. (κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται μιας και 1 απο τα εφε της G lockscreen ειναι αυτο του 4Χ).Μολις διαγραφουν ολα τα αρχεια , πηγαινουμε στον φακελο "app" στην μνημη του τηλεφωνου και παιρνουμε τα αρχεια απο εκει (LockScreen3.apk , LockScreenSettings.apk) και τα επικολλουμε στον φακελο "System/app" απο οπου σβησαμε τα προηγουμενα.

 

Κανουμε επανεκκινηση του τηλεφωνο.Αν εχει πιασει το mod πιθανοτατα να εμφανιστει κατα την εκκινηση ενα μηνυμα για ενημερωση εφαρμογων η κατι τετοιο χωρις να ειμαι 100% σιγουρος οτι συμβαινει.Αν καποιος το δοκιμασει , ας μου το αναφερει ωστε να εχουμε εγγραφως εδω 100% το τι συμβαινει.

Οταν ανοιξει το τηλεφωνο παμε οπως στην αρχη , οπου επιλεξαμε σαν κλειδωμα οθονης "κανενα" και το επαναφερουμε σε "Συρετε" , αν ολα εχουν παει καλα , κατω απο την επιλογη "Ρολοι και συντομευσεις" πρεπει να εχει αλλη μια επιλογη "Εφε οθονης".

 

Απο εκει επιλεγετε αυτο που σας αρεσει ΕΚΤΟΣ απο το "ripple" το οποιο αν το διαλεξετε θα προκαλεσει Bootloop στο τηλεφωνο και μετα μονο με factory reset θα μπορεσετε να το επαναφερετε.

 

2) CRT εφε κατα το σβησιμο της οθονης

 

Κατεβαζουμε αυτο : https://mega.co.nz/#!txpX3Jbb!X_pnaDer5z3_IOlOBL8hDy0nMyZBWuhvhKiNgDUgCrk

 

Και παλι αν εχετε cmw recovery απλα κανετε install αυτο το zip.

 

Αλλιως χειροκινητα κανουμε τα εξης :

 

Αποσυμπιεζουμε το αρχειο και απο τους φακελους που θα προκυψουν πηγαινουμε στον φακελο "system/framework" οπου εκει βρισκουμε το " framework-res.apk ".

Αυτο το αντιγραφουμε στην συσκευη μας και μεσω ενος διαχειριστη αρχειων με δικαιωματα root οπως και πριν , κανουμε αντιγραφη το αρχειο αυτο και το επικολλουμε στον φακελο "system/framework" ωστε να επικολλησει το ηδη υπαρχον.

Οποιος θελει στο μελλον να επαναφερει το σβησιμο της οθονης στην στοκ μορφη ,πριν περασει το κατεβασμενο αρχειο πανω απο το στοκ, αντιγραφει σε καποιο φακελο στο τηλεφωνο το στοκ προκαταβολικα.

 

Οταν γινει επιτυχημενα η επικολληση του αρχειου , το τηλεφωνο αυτοματα θα κανει Soft Reboot , δηλαδη θα επανεκκινηθει μονο το λογισμικο και θα ανοιξει πολυ γρηγορα.

 

Για να δοκιμασετε αν επιασε το Mod , απλα κλειστε την οθονης με το πληκτρο.

 

3) Camera App απο JB 4.2 με photoshepe

 

Κατεβαζουμε αυτο : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1449100&d=1351795368

 

Για αλλη μια φορα οποιος μπορει φλασαρει το zip , απευθειας με cwm recovery.

 

Για τους υπολοιπους χωρις αυτην μεσω διαχειριστη αρχειων.Αποσυμπιεζετε το αρχειο και ως αποτελεσμα θα εχει 2 φακελους "app" και "lib" .

Αντιγραφετε και τους 2 στο τηλεφωνο .Απο τη διαχειριση αρχειων στο τηλεφωνο , παιρνετε τα αρχεια απο τον φακελο "app" και τα αντιγραφετε στο "system/app" στο τηλεφωνο πανω απο τα υπαρχοντα (αν εχουν) .Ομοιως μετα απο τον φακελο "lib" τα αντιγραφετε στον φακελο "system/lib".

Κανετε επανεκκινηση το τηλεφωνο και θα πρεπει να εχετε στα προγραμματα σας επιπλεον "Φωτογραφικη μηχανη" και αλλη μια εφαρμογη album.

 

Το μονο που θελει προσοχη ειναι αν σας το ζητησει η εφαρμογη την πρωτη φορα να απενεργοποιησετε το Geo Tagging γιατι κατι λαθος παιζει με αυτο.

 

Αυτα τα 3 τα εχω δοκιμασει προσωπικα αρκετες φορες.Σε περιπτωση που καποιος κανει factory reset δεν χανονται αυτα τα 2 εφε.Αν δεν εχετε κρατησει backup , τα επαναφερετε μονο με φλασαρισμα του τηλεφωνου.

 

Συντομα θα προσθεσω και αλλα Mods που σιγα σιγα βγαινουν απο φιλους στο xda και αλλου...

 

Φυσικα για οποιαδηποτε απορια επικοινωνηστε μαζι μου.

Edited by Superuser
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

crt animation..κατεβασα το αρχειο το εβαλα μεσω Usb στο κινητο..αποσυνδεσα το κινητο απο τον υπολογιστη..πηγα απο τον es file manager βρηκα το αρχειο το αποσυμπιεσα πηρα το frameworks.apk πηγα στο system αλλα μολις παταω επικαληψη μ λεει root:access permissions denied...τι πρεπει να κανω??γνωριζει κανεις??δεν ξερω που να ανευθυνθω.

 

Y.Γ το βρηκα ολα καλα..ειχα ξεχασει να κανω mount/system για να ειναι τα αρχεια οχι μονο για αναγνωση αλλα κ για αντιγραφη

Edited by Nickozzz
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Λεο αψογος!!!

 

παιζει μηπως να βρουμε το lock animation παρομοιο με το CRT που κανει το εφε του optimus G?

 

 

τα πρωτα δευτερολεπτα θα σας κατατοπισουν... λογικα το fraemwork-res απο τo system/framework του G θελουμε!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...