ntontos Δημοσιεύτηκε July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2004 ρε παιδια εχω 2 ερωτησεις σχετκα με ενα server.1)πως μπορω απο ενα windows server 2000 να παρω ολες τις πληροφοριες που εχει στο active directory και να τις περασω σε ενα αλλο windows server 2003.θελω να τον αντικαταστησω τον 2000 με τον 2003 αλλα σε διαφορετικο μηχανημα...και θελω να περασω τα παντα απο το active directory. 2)οταν εστησα τον server μου ειπε κατι να δηλωσω κατι αδειες..ξερει κανεις αν χρεαζετε πχ δηλωνω με τον server οτι θα χρεισημοποιω 10 υπολογιστες πρεπει και οι 10 να ειναι δηλωμενοι στην microsoft?δηλ θα ειμαι παρανομος αν χρεισημοποιω και ενα με σπασμενα windows?δηλ δεν εχω καταλαβει τι γινετε με τισ αδειες,αν θα πρεπει να ειναι δηλωμενα τα windows η οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Για το 1) δεν είμαι μπροστά στον server για να σου πω τα βήματα. Για το 2) απ' ότι κατάλαβα θες να ενεργοποιήσεις το "Per server lixcences". Οταν αγόρασες το Win2k3 Server δεν σε ρωτήσανε πόσα licences θέλεις (και να πληρώσεις ανάλογα)? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntontos Δημ. July 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 file sigmacom an mporeis pes mou se parakalo pos mporo na metafero ta periexomena apo to ena active directory se ena allo..einai poli simantiko gia mena kai prepei na to exo teleiosei mexri tin deutera oposdipote.an mporeis boitha i pes mou pou na diabaso gia na motho pos ginete... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Χίλια συγνώμη, σε ξέχασα! (ντροπή) Τώρα δεν είμαι πάλι στον server, κι ούτε θα είμαι ως τη Δευτέρα που χρειάζεσαι εσύ. :( Θυμάμαι πάντως 2 τρόπους: Ο ένας ήταν με το εργαλείο ADMT v2.0 που αντιγράφει domains (θα το βρείς μέσα στο CD του 2003) κι ο άλλος είναι να κάνεις τον Win2k3Srv σαν additional DC όταν θα κάνεις το dcpromo και θα "τσιμπήσει" το AD από τον Win2kSrv. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts