Jump to content

Προβλημα με sitesled.com

bel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν απο λιγο μου εστειλαν το παρακατω mail...

Hello,

After careful review, we have decided that your account

violates our Terms of Service. Sitesled.com offers free

hosting for websites. Your index page, the primary entrance page

for your site wasn't even edited. If we have made a mistake,

please contact us ASAP.

Thanks,

Sitesled.com Staff

Eνταξει δε λεω ειχα ανεβασει και καποια mp3 κατι που παραβαινει τους ορους χρησης του site αλλα τωρα το θυμηθηκαν;Το χρησιμποποιω κοντα 2 μηνες.Το προβλημα μου τωρα ειναι οτι μου διεγραψαν εντελως το account μου :worry: :mad:

Τι γινετε τωρα;Εχει τυχει και σε κανεναν αλλον;

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Φανταζομαι οτι το πλεον ευκολο ειναι να ανοιξω εναν νεο λογαριασμο, το προβλημα ειναι με τα αρχεια που ειχα ανεβασει και εχασα.

Απλα θελω να ρωτησω απ'οσους χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο site αν τους εχει τυχει κατι αναλογο, η εγω ειμαι τοσο γκαντεμης. :cry: :worry:

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (22 Ιούλ. 2004 , 03:34)

Φανταζομαι οτι το πλεον ευκολο ειναι να ανοιξω εναν νεο λογαριασμο, το προβλημα ειναι με τα αρχεια που ειχα ανεβασει και εχασα.

Απλα θελω να ρωτησω απ'οσους χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο site αν τους εχει τυχει κατι αναλογο, η εγω ειμαι τοσο γκαντεμης. :cry: :worry:

Δεν είσαι ο μόνος στον οποίο έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν συμβάινει μόνο στο συγκεκριμένο site. Το "κόλπο" είναι κάνοντας ένα account που θα το χρησιμοποιήσεις για να ανεβάσεις κάποια αρχεία να βάλεις να υπάρχει μια απλή index σελίδα για να φαίνεται οτι και καλά έχεις ανεβάσει κάποια σελίδα στο χώρο που σου προσφέρουν και δεν την έχεις αφήσει ανενεργή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (22 Ιούλ. 2004 , 03:34)

Το sitesled ελέγχει συστηματικά τα site tων χρηστών του (εμένα με έπιασαν επειδή δεν είχα σωσ΄τη διεύθηνση...) .Εσένα σε έπιασαν από το ότι δεν είχες αρχική σελίδα τόσο καιρό και χρησιμοποιούσες το χώρο που σου πρόσφεραν μόνο για file storage...

Ubuntu Linux