bel Δημοσιεύτηκε July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2004 Πριν απο λιγο μου εστειλαν το παρακατω mail... Hello, After careful review, we have decided that your account violates our Terms of Service. Sitesled.com offers free hosting for websites. Your index page, the primary entrance page for your site wasn't even edited. If we have made a mistake, please contact us ASAP. Thanks, Sitesled.com Staff Eνταξει δε λεω ειχα ανεβασει και καποια mp3 κατι που παραβαινει τους ορους χρησης του site αλλα τωρα το θυμηθηκαν;Το χρησιμποποιω κοντα 2 μηνες.Το προβλημα μου τωρα ειναι οτι μου διεγραψαν εντελως το account μου :worry: :mad: Τι γινετε τωρα;Εχει τυχει και σε κανεναν αλλον; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 πόσο δύσκολο είναι να ανοίξεις άλλο λογαριασμό; Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Φανταζομαι οτι το πλεον ευκολο ειναι να ανοιξω εναν νεο λογαριασμο, το προβλημα ειναι με τα αρχεια που ειχα ανεβασει και εχασα. Απλα θελω να ρωτησω απ'οσους χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο site αν τους εχει τυχει κατι αναλογο, η εγω ειμαι τοσο γκαντεμης. :cry: :worry: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM_TS Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (22 Ιούλ. 2004 , 03:34) Φανταζομαι οτι το πλεον ευκολο ειναι να ανοιξω εναν νεο λογαριασμο, το προβλημα ειναι με τα αρχεια που ειχα ανεβασει και εχασα. Απλα θελω να ρωτησω απ'οσους χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο site αν τους εχει τυχει κατι αναλογο, η εγω ειμαι τοσο γκαντεμης. :cry: :worry: Δεν είσαι ο μόνος στον οποίο έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν συμβάινει μόνο στο συγκεκριμένο site. Το "κόλπο" είναι κάνοντας ένα account που θα το χρησιμοποιήσεις για να ανεβάσεις κάποια αρχεία να βάλεις να υπάρχει μια απλή index σελίδα για να φαίνεται οτι και καλά έχεις ανεβάσει κάποια σελίδα στο χώρο που σου προσφέρουν και δεν την έχεις αφήσει ανενεργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (22 Ιούλ. 2004 , 03:34) Φανταζομαι οτι το πλεον ευκολο ειναι να ανοιξω εναν νεο λογαριασμο, το προβλημα ειναι με τα αρχεια που ειχα ανεβασει και εχασα. Απλα θελω να ρωτησω απ'οσους χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο site αν τους εχει τυχει κατι αναλογο, η εγω ειμαι τοσο γκαντεμης. :cry: :worry: Το sitesled ελέγχει συστηματικά τα site tων χρηστών του (εμένα με έπιασαν επειδή δεν είχα σωσ΄τη διεύθηνση...) .Εσένα σε έπιασαν από το ότι δεν είχες αρχική σελίδα τόσο καιρό και χρησιμοποιούσες το χώρο που σου πρόσφεραν μόνο για file storage... Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts