jimak0s1230 Δημοσιεύτηκε April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2013 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΙΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.MKV ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΣΕ ΑVI KAI MP4 ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΠΤ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ LG 37LV4500 37" ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Όταν λες τα άλλαξες, εννοείς ότι τα μετέτρεψες ή απλά τα μετονόμασες αλλάζοντας την κατάληξη από .mkv σε .avi? Αν έκανες το δεύτερο, είναι λάθος. Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα όπως το total video converter ή το autogk για να μετατρέψεις το βίντεο στην μορφή που παίζει η τηλεόραση. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Επίσης όταν ανοίγεις ένα νέο topic πρέπει να επιλέγεις έναν τίτλο που περιγράφει αυτό που θέλεις να ρωτήσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimak0s1230 Δημ. April 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) συγνωμη δεν το ηξερα δεν θα ξαναγηνει οχι εγω κατεβασει το WinAVI All-in-One Converter και εχω αλαξει το βιντεο απο mkv σε avi και mp4 αλλα στην τηλεοραση εχω βιντεο avi και mkv και παιζουν μια χαρα Edited April 8, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts