Jump to content

Πρόβλημα με video codec

jimak0s1230
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΙΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.MKV ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΣΕ ΑVI KAI MP4 ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΠΤ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ LG 37LV4500 37" ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ

Όταν λες τα άλλαξες, εννοείς ότι τα μετέτρεψες ή απλά τα μετονόμασες αλλάζοντας την κατάληξη από .mkv σε .avi?

Αν έκανες το δεύτερο, είναι λάθος. Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα όπως το total video converter ή το autogk για να μετατρέψεις το βίντεο στην μορφή που παίζει η τηλεόραση.

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης.

Επίσης όταν ανοίγεις ένα νέο topic πρέπει να επιλέγεις έναν τίτλο που περιγράφει αυτό που θέλεις να ρωτήσεις.

συγνωμη δεν το ηξερα δεν θα ξαναγηνει

οχι εγω κατεβασει το WinAVI All-in-One Converter και εχω αλαξει το βιντεο απο mkv σε avi και mp4

αλλα στην τηλεοραση εχω βιντεο avi και mkv και παιζουν μια χαρα

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"