sso Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου τα original mms.apk και mms.odex ;(από το system/app) Ευχαριστώ!!!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου τα original mms.apk και mms.odex ;(από το system/app) Ευχαριστώ!!!:) Ορίστε φίλε μου,στα ανέβασα εγώ στο dropbox.Είναι απο την rom του minideal stock ;) https://www.dropbox.com/sh/trgn6s3r3myqeq1/7kNT1tEieS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ορίστε φίλε μου,στα ανέβασα εγώ στο dropbox.Είναι απο την rom του minideal stock ;) https://www.dropbox.com/sh/trgn6s3r3myqeq1/7kNT1tEieS Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να είσαι καλά!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να είσαι καλά!:) Να εισαι καλά και εσύ.Να σε ρωτήσω με το skype είναι κομπλε?Σου παίζει κανονικά βιντεοκληση? Edited September 13, 2013 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Θα δοκιμάσω και θα σου πω. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Θα δοκιμάσω και θα σου πω. Ok φιλε μου πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Μόλις δοκίμασα τη βιντεοκλήση στο skype. Επικοινωνία με το μικρό του αδελφάκι, το V967S, και δούλεψε μια χαρά. Και ο ήχος και η εικόνα!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Μόλις δοκίμασα τη βιντεοκλήση στο skype. Επικοινωνία με το μικρό του αδελφάκι, το V967S, και δούλεψε μια χαρά. Και ο ήχος και η εικόνα!:) Εγώ δοκίμασα με τον αδερφό μου με το lenovo a830 video κλήση με skype και αυτουνου δουλευε κανονικά η κάμερα ενώ εμένα όχι...μαυρη μαυρίλα...Η μπροστινή κάμερα δουλευει πάντως οταν τραβάω φωτογραφίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguars Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 ποια rom έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Εγώ δοκίμασα με τον αδερφό μου με το lenovo a830 video κλήση με skype και αυτουνου δουλευε κανονικά η κάμερα ενώ εμένα όχι...μαυρη μαυρίλα...Η μπροστινή κάμερα δουλευει πάντως οταν τραβάω φωτογραφίες.... Τον εαυτό σου τον έβλεπες στην οθόνη του κινητού σου; Ο αδελφός σου έβλεπε εσένα; Αν ναι, τότε το πρόβλημα είναι στη μπροστινή κάμερα του αδελφού σου!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) ποια rom έχεις; Την stock από xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379083 Τον εαυτό σου τον έβλεπες στην οθόνη του κινητού σου; Ο αδελφός σου έβλεπε εσένα; Αν ναι, τότε το πρόβλημα είναι στη μπροστινή κάμερα του αδελφού σου!:) Στην αρχή είχε μαυρίλα και μετά έβλεπα τον αδερφό μου... Αυτός έβλεπε κανονικά τον εαυτό του στο κινητό του. Εμένα δεν βγάζει το εικονίδιο για βίντεο κλήσεις στις επαφές μου. Σαν να μην αναγνωρίζει τις κάμερες.... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Update. Τελικά δουλεύει, απλά δεν δουλεύει με το κινητό του αδερφού μου για κάποιο λόγο... Με άλλη επαφή δούλεψε. Περίεργα πράγματα.... Edited September 14, 2013 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 (edited) Παιδιά στα €171.72 που είναι σε προσφορά (ή "προσφορά") αξίζει ; edit: Τόσο έχει και στο minideal Edited September 15, 2013 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος (μάλλον κάποιος από τις παλιοσειρές:lol:) Ρομ με android 4.1.2; Θέλω να δοκιμάσω για να μπορέσω να του βάλω το Garmin (StreetPilot), το οποίο τρέχει μέχρι και android 4.1.2, αλλά πριν το κάνω θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο σοβαρό bug!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Παιδιά στα €171.72 που είναι σε προσφορά (ή "προσφορά") αξίζει ; edit: Τόσο έχει και στο minideal Αξίζει και με το παραπάνω φίλε μου ;-). Πολύ καλό κινητό. Και καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguars Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 ερώτηση κρίσεως: ποια rom να βαλω την miui 3.9.13 ή την τελευταια του Bruno; με ενδιαφερει σταθερότητα και να δουλευει σωστα το back πληκτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 ερώτηση κρίσεως: ποια rom να βαλω την miui 3.9.13 ή την τελευταια του Bruno; με ενδιαφερει σταθερότητα και να δουλευει σωστα το back πληκτρο. Bruno, είναι αψογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sada12 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Παιδιά στα €171.72 που είναι σε προσφορά (ή "προσφορά") αξίζει ; edit: Τόσο έχει και στο minideal Τόσο το έχει και το geekbuying αλλά δεν δίνει τα δώρα που δίνει το to2c.com. Προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί το μαγαζί, οπότε ψάξτω αν είναι αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Bruno, είναι αψογη... Το θεμα με το "android update apps" μετα απο reboot το εχεις λυση....γιατι ο bruno λεει οτι στο δικο του δεν το βγαζει.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Το θεμα με το "android update apps" μετα απο reboot το εχεις λυση....γιατι ο bruno λεει οτι στο δικο του δεν το βγαζει.... Σωστός και εγώ για αυτό τον λόγο έβγαλα την rom γιατί κόλλαγε το ξυπνητήρι. Με κλειστό κινητό όταν χτύπαγε το ξυπνητήρι έβγαζε αυτή την βλακεια upgrading android starting apps και κόλλαγε η οθόνη. Έπρεπε να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Το θεμα με το "android update apps" μετα απο reboot το εχεις λυση....γιατι ο bruno λεει οτι στο δικο του δεν το βγαζει.... Το είχα ξεχάσει αυτό μιας και δεν το κλείνω. Το εκανα μόλις τώρα, μου το έβγαλε αλλά δεν έκανε την αρίθμηση των apps που έκανε παλιά, ίσως τα script που έχω περάσει αυτό το διάστημα να έχουν αλλάξει κάτι. Αν υπάρχει πάντως θέμα με το ξυπνητήρι πρέπει να αναφερθεί πάλι στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguars Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 άρα αν δεν το κλείνει κάποιος δεν θα έχει πρόβλημα. η miui δεν αξίζει λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Το είχα ξεχάσει αυτό μιας και δεν το κλείνω. Το εκανα μόλις τώρα, μου το έβγαλε αλλά δεν έκανε την αρίθμηση των apps που έκανε παλιά, ίσως τα script που έχω περάσει αυτό το διάστημα να έχουν αλλάξει κάτι. Αν υπάρχει πάντως θέμα με το ξυπνητήρι πρέπει να αναφερθεί πάλι στο xda Όπως έχεις δει το έχω γράψει στο xda αλλά Κλάιν ο bruno. Τώρα πέρασα την stock και είναι όλα ok. Για δοκίμασε και εσύ αυτό με το ξυπνητήρι. Κλείσε το κινητό και βάλτο να χτυπήσει μετά από 2 λεπτά ας πούμε να δούμε αν στο κάνει και εσένα. Edited September 16, 2013 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Όπως έχεις δει το έχω γράψει στο xda αλλά Κλάιν ο bruno. Τώρα πέρασα την stock και είναι όλα ok. Για δοκίμασε και εσύ αυτό με το ξυπνητήρι. Κλείσε το κινητό και βάλτο να χτυπήσει μετά από 2 λεπτά ας πούμε να δούμε αν στο κάνει και εσένα. δυσκολο ,σημερα το πουλησα....μαλλον εδω σας χαιρετω κι ολας:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 δυσκολο ,σημερα το πουλησα....μαλλον εδω σας χαιρετω κι ολας:happy: Γιατί;;; Τι σου έκανε; :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Γιατί;;; Τι σου έκανε; :-P xaxa,τιποτα πολυ καλο το τηλ. απλα βρεθηκε η ευκαιρια για κατι καινουργιο....θελω καινουργιο ροοτ,χαχα αααα και μια λιστα roms.... http://www.modaco.com/topic/364136-rom-zte-v987-chinese-rom-collection/ Edited September 16, 2013 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts