sso Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Δοκίμασε να φλασάρεις με το Sp Flash Tool αυτά: https://dl.dropboxusercontent.com/u/102352523/___TV987__%2B-recovery.rar Μου τα είχαν δώσει από το to2c όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα σε κινητό φίλου. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Έπειτα από κάποια επανεκκίνηση (αφού είχα αλλάξει SIM και είχα βάλει Twin SIM, και ίσως να είχα κάποια λεπτά χωρίς μπαταρία το κινητό) μου έβγαλε μια αρχική οθόνη με μπλε σκούρο χρώμα και με επιλογή να ορίσω την Χώρα (είχε Ελλάδα εξ ορισμού) και μια επιλογή εκκίνηση. Βάζοντας Ελλάδα και συνεχίζοντας 3-4 βλήματα μου έλεγε δεν ρυθμίστηκε το google mail και άλλα που δεν θυμάμαι. Διαπίστωσα ότι πολλές εφαρμογές χάθηκαν (πιθανώς αυτές που είχα στην SD) και αλάλαξαν οι ρυθμίσεις σε άλλες (όπως Opera Mini και Dolphin). Γνωρίζει κάποιος γιατί μου έβγαλε αυτή την αρχική οθόνη, και εάν ναι, πως έγινε? Μήπως πάτησα κατά λάθος κάποιο συνδυασμό πλήκτρων? και τη ρυθμίζεις με αυτό το συνδυασμό. Ευχαριστώ Μου το έχει κάνει και εμένα αυτό.Με ποια rom είσαι?Μια λύση είναι κάνεις συχνά back up με το titanium back up... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArtOfMoz Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μου το έχει κάνει και εμένα αυτό.Με ποια rom είσαι?Μια λύση είναι κάνεις συχνά back up με το titanium back up... Έχω τη ROM του BRUNO http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874 το πήρα από AliExpress έτοιμο με περασμένη τη ROM του BRUNO. Back up με το titanium back up παίρνω στην SD ή στον υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justmanos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) SSO Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά δε βοήθησε. Η μόνη λύση που διάβασα στο xda είναι να βρω ένα back-up της original rom (χρήση MtkDroidTools και ειδικότερα τα αρχεία preloader and dsp_bl). Όποιος γνωρίζει που μπορώ να το βρω ή αν μπορεί να το ανεβάσει κάπου θα με υποχρέωνε και θα έσωζε πολλούς. ΥΣ: προς το φίλο που θέλει το touchpal πληκτρολόγιο: https://disk.yandex.com/public/?hash=vboEw8bYyQnKSeoFsLnUTjapmmkpxkf29gg7KCzX%2BnU%3D Edited May 14, 2014 by justmanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Έχω τη ROM του BRUNO http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874 το πήρα από AliExpress έτοιμο με περασμένη τη ROM του BRUNO. Back up με το titanium back up παίρνω στην SD ή στον υπολογιστή? Στην SD κανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) SSO Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά δε βοήθησε. Η μόνη λύση που διάβασα στο xda είναι να βρω ένα back-up της original rom (χρήση MtkDroidTools και ειδικότερα τα αρχεία preloader and dsp_bl). Όποιος γνωρίζει που μπορώ να το βρω ή αν μπορεί να το ανεβάσει κάπου θα με υποχρέωνε και θα έσωζε πολλούς. ΥΣ: προς το φίλο που θέλει το touchpal πληκτρολόγιο: https://disk.yandex.com/public/?hash=vboEw8bYyQnKSeoFsLnUTjapmmkpxkf29gg7KCzX%2BnU%3D Αυτό ακριβώς είχα κάνει εγώ (ακολουθώντας τα βήματα του οδηγού http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372973), αλλα όπως σου είπα και στο pm δυστυχώς δεν εχω δυνατότητα να ανεβάσω όλο το backup. Το αρχείο preloader το βλέπω στο backup που έχω. Το αλλο (dsp_bl), που αναφέρεις δεν το βλέπω κάπου. Δοκίμασε όμως και με κάποια άλλη έκδοση Sp Flash Tool. Δοκίμασε με την 3.1328 ή την 3.13.32. Αν θυμάμαι καλά κάποια έκδοση έχει πρόβλημα. Edited May 14, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Απο ότι θυμάμαι το έιχε μέσα το touchpal η rom.Δεν σου την βγάζει στα πληκτρολόγια? ναι το εχει αλλα εχει μονο κινεζικα....δεν με αφηνει να βαλω αλλη γλωσσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το πρόβλημα λύθηκε... Υπάρχει Ρομ με κιτ κατ; ξέρετε αν θα βγει επισημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δύσκολα. Σε 4.2 θα μεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδια εχει βρει κανεις λυση με το back button που πατιεται μονο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδια εχει βρει κανεις λυση με το back button που πατιεται μονο του; Σε εμένα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο ... Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδια εχει βρει κανεις λυση με το back button που πατιεται μονο του; Ποια Ρομ φοράει το κινητό σου; Το πρόβλημα αυτό υπήρχε στα πρώτα που είχαν κυκλοφορήσει. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ποια Ρομ φοράει το κινητό σου; Το πρόβλημα αυτό υπήρχε στα πρώτα που είχαν κυκλοφορήσει. Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω ποια φοραει μιας και δεν ειμαι και πολυ σχετικος. Το γραφει καπου μεσα στο κινητο για να σας το πω; Παντως το αγορασα τον Αυγουστο του 2013 και δεν το εχω πειραξει καθολου. Ειναι απο τα πρωτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Πήγαινε: Ρυθμισεις/Σχετικα με το τηλεφωνο/Αριθμος εκδοσης Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Πήγαινε: Ρυθμισεις/Σχετικα με το τηλεφωνο/Αριθμος εκδοσης Έχω την ZTE-CN-9B18D-P188F04V1.1.1 Τί κάνουμε τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Αυτήν φοράει και το δικό μου και δεν έχω πρόβλημα με το back key. Το πρόβλημα το είχες από την αρχή η δημιουργήθηκε αργότερα; Αν δημιουργήθηκε αργότερα θα πρότεινα να επαναφέρεις κάποιο backup (αν έχεις κρατήσει), διαφορετικά μπορείς να δοκιμάσεις ένα factory reset η να φλασάρεις την Rom από την αρχή (αν είσαι εξοικειωμένος με το φλασάρισμα). EDIT: Πάντα κρατάμε backup πριν κάνουμε οτιδήποτε!!! Edited May 30, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Οχι δεν ηταν απο την αρχή, ξεκίνησε εδω και κανα 2μηνο. Θα κάνω ενα factory reset αλλά δε θα χαθούν οι εφαρμογές μου και ολα τα υπόλοιπα? Όσο για το φλασάρισμα, δεν είμαι εξοικειωμένος αλλά θα τη βρω την άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Οχι δεν ηταν απο την αρχή, ξεκίνησε εδω και κανα 2μηνο. Θα κάνω ενα factory reset αλλά δε θα χαθούν οι εφαρμογές μου και ολα τα υπόλοιπα? Όσο για το φλασάρισμα, δεν είμαι εξοικειωμένος αλλά θα τη βρω την άκρη. Ναι, χάνονται. Μπορείς να πάρεις backup των εφαρμογών χρήστη με το Titanium Backup και μετά να τις επαναφέρεις. Όσο για το φλασάρισμα, αν έχεις την Ρομ σε μορφή .zip, μπαίνεις στο recovery (αν το έχεις αλλάξει σε Αγγλικό και δεν έχεις το μαμίσιο που είναι στα Κινέζικα), κάνεις full wipe και μετά Install zip from SD Card/Choose zip from SD Card, επιλέγεις το αρχείο της ROM που έχεις ήδη βάλει στην κάρτα και προχωράς στην εγκατάσταση. Αν όμως έχεις κάποιο backup πριν παρουσιασθεί το πρόβλημα μπορείς απλά μέσα από το recovery να το επαναφέρεις. Edited May 30, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Οχι δεν ηταν απο την αρχή, ξεκίνησε εδω και κανα 2μηνο. Θα κάνω ενα factory reset αλλά δε θα χαθούν οι εφαρμογές μου και ολα τα υπόλοιπα? Όσο για το φλασάρισμα, δεν είμαι εξοικειωμένος αλλά θα τη βρω την άκρη. Πρωτα παρε backup,μετα κανε factory reset και μετα περνα το back up Που εχεις παρει. Η συσκευη θα ειναι οπως πρωτα,τιποτα δεν θα εχει χαθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Πρωτα παρε backup,μετα κανε factory reset και μετα περνα το back up Που εχεις παρει. Η συσκευη θα ειναι οπως πρωτα,τιποτα δεν θα εχει χαθει Αν πάρει backup τώρα και το επαναφέρει μετά δεν θα επαναφέρει και το "πρόβλημα"; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλημέρα φίλοι - συγκάτοχοι ... Εδώ και λίγες μέρες παρατηρώ τρίξιμο στο ακουστικό της συσκευής μας ...Ξέρει κανείς τι σημαίνει ,εάν διορθώνεται ; Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Μετά από 9,5 περίπου μήνες άψογης συμβίωσης με το ZTE V987 θα το αποχωρισθώ (με μεγάλη μου λύπη). Θα σταματήσω να παρακολουθώ το θέμα από κοντά. Ωστόσο αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον σε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το zte ας μου στείλει pm. Edited June 5, 2014 by navi55 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μετά από 9,5 περίπου μήνες άψογης συμβίωσης με το ZTE V987 θα το αποχωρισθώ (με μεγάλη μου λύπη). Θα σταματήσω να παρακολουθώ το θέμα από κοντά. Ωστόσο αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον σε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το zte ας μου στείλει pm. Κι εγώ ακριβώς τόσο το έχω, μαζί το είχαμε πάρει σχεδόν και μαζί το αποχωρίζομαι. Ποιο θα είναι το επόμενό σου αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Κι εγώ ακριβώς τόσο το έχω, μαζί το είχαμε πάρει σχεδόν και μαζί το αποχωρίζομαι. Ποιο θα είναι το επόμενό σου αν επιτρέπεται; Είπα να πάρω μια γεύση από octa!!!:) http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Είπα να πάρω μια γεύση από octa!!!:) http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html Κι εγω, αλλά μάλλον οδεύω προς τα εδω :http://www.minideal.net/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-2ghz-with-5-5-inch-fhd-screen-2gb-16gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts