Jump to content

Έρχονται τα νέα iPAQ στην Ελλάδα

atsouch
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 248
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με το που έρθει (δνε ξέρω γιατί λέει 20 του μήνα παράδοση, ελπίζω να κάμουν λάθος) θα γράψω εδώ.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (12 Οκτ. 2004 , 15:11)

θέλει πιστωτική και την πρώτη φορά που αγοράσεις θέλει και fax με ταυτότητα (διαβατήριο ή κάτι άλλο).

Αυτό που λες για το fax ισχυει σιγουρα? Εγω εκανα παραγγελία με πιστωτικη αλλα δεν προσεξα πουθενα να λεει κατι για ταυτοτητα...

λογικά όταν την δουν (αύριο) θα σου στείλουν μέιλ για το φαξ. θα το δεις και στο status του order σου.

Alex = the best!

kai ego ime o deuteros pou egine katoxos tou hp 4700 ::) mou irthe stis 12:30 perpipou to evala gia fortisi apo mia proti matia i othoni tou den pezete.....logo ergasias kapia stigmi to vradi pisteuo na anevaso kai photo

ps.eno to perimena na ine pio megalo INE APLA ENA KOSMIMA!!!

KPLR sou ixa stili ena pm an mporouse na gini exepiretisi gia screen protector den mou apadises iparxi periptosi i na pao na vgalo mia pistotiki me mikro orio ? tha sou imounipoxreos an mporouses na min mpeno stin diadikasia kenourgias kartas

ela e nai esi ftes:) xeris omos oti tora ime akoma doulia pio vradi an ise kai sto msn na sou stilo photo kiolas kai ediposis ...... ides esi to ixes paragili prin apo emena ala ego to pira protos ides ti kanoun ta mesa? ta leme...... cu

sorry naxiand για το pm, αλλά έχω κακή σχέση με τα pm.. Δεν απαντάω αμέσως και μετά τα ξεχνάω.. :)

Όταν μου είχες στείλει το pm είχε ήδη αποσταλεί το δικό μου screen protector..

Γενικά η πιο εύκολη λύση για να έχεις μια κάρτα γρήγορα είναι κάποια prepaid κάρτα είτε egnatia ή attica gift card..

Και οι 2 είναι χρεωστικές και πιο ασφαλείς, αν και ιδίως για το brando μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δε θα σου συμβεί τίποτα περίεργο..

Γενικά τα τελευταία 6 χρόνια έχω δώσει αριθμό κάρτας εκατοντάδες φορές (χωρίς υπερβολή) και ποτέ δε μου έχει συμβεί τίποτα..

Χρειάζεται προσοχή βέβαια, αλλά αυτή εντοπίζεται κυρίως στο δικό σου pc (να είναι καθαρό από trojans,keyloggers) και λιγότερο στο eshop που αγοράζεις..

απο expansys το πήρες? Ρε παιδιά εκτός από μέσω ιντερνετ, το έχει κανένα κατάστημα προς πώληση? έστω Αθήνα (γιατί Θεσ/νίκη έφαγα τον κόσμο, όλοι λένε από 1/11...

Οκ με την παραγγελία μου! Τελικά δε χρειάστηκε να στείλω fax. Με πήραν τηλ. από την expansys (Αγγλλία !! ??) για την επιβεβαίωση και σημερα το μεσημερι εγεινε η δρομολόγηση...

δεν αξίζει από ελλάδα εκτός και αν θέλετε να το πληρώσετε 200ε πιο πολύ. γιατί δεν το αγοράζετε από το expansys? σε 3 μέρες μετρημένες θα το έχετε σπίτι σας.

Alex = the best!

Εγώ τελικά το παράγγειλα από Ελλάδα, μέσω ιντερνετ αλλά όχι από το expansys γιατί δεν χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα και κολλούσα.

Θα μου το στείλουν με αντικαταβολή με δικά τους έξοδα...

Αν αφαιρέσεις και τα έξοδα της αποστολής από εκτός ελλάδας, το πλήρωσα 50 ευρώ περίπου πιο ακριβά από το expansys. Θα το έχω μου είπαν την Δευτέρα (για να δούμε...γιατί ποτέ τίποτα δεν είναι σίγουρο)... Και δεν είναι η english version, αλλά η κανονική Ελληνική που βγάζει η Hp Compaq..

Για να δούμε...

Υ.Γ. Στην expansys, κολούσε το θέμα μόνο στο θέμα πιστωτικής κάρτας... Ενώ η άλλη εταιρία μου το στέλνει αντικαταβολή..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hharis (13 Οκτ. 2004 , 16:06)

Εγώ τελικά το παράγγειλα από Ελλάδα, μέσω ιντερνετ αλλά όχι από το expansys γιατί δεν χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα και κολλούσα.

Θα μου το στείλουν με αντικαταβολή με δικά τους έξοδα...

Αν αφαιρέσεις και τα έξοδα της αποστολής από εκτός ελλάδας, το πλήρωσα 50 ευρώ περίπου πιο ακριβά από το expansys. Θα το έχω μου είπαν την Δευτέρα (για να δούμε...γιατί ποτέ τίποτα δεν είναι σίγουρο)... Και δεν είναι η english version, αλλά η κανονική Ελληνική που βγάζει η Hp Compaq..

Για να δούμε...

Υ.Γ. Στην expansys, κολούσε το θέμα μόνο στο θέμα πιστωτικής κάρτας... Ενώ η άλλη εταιρία μου το στέλνει αντικαταβολή..

Ποιά είναι αυτή η εταιρεία και ποιά είναι η τελική του τιμή;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος InFeRnO (13 Οκτ. 2004 , 15:05)

paidia den ksero ti lete eseis emena mou eipan oti h quest dinei paradosh se 7 meres kai o pouliadhs 3 meres.... ta neura mou apo deytera tha to paro :(

he he he kai ego apo quest to pira malon pira to diko sou :p afou to ixes paragili prin apo emena :whistle:

tha se vroume epitelous sto msn?

http://www.play247.gr και το έχει 700 ευρώ Μαζί με τα έξοδα αντικαταβολής κλπ κλπ..

Tώρα τι λέει σαν εταιρεία κλπ....δεν ξέρω....θα δείξει

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hharis (13 Οκτ. 2004 , 18:10)

http://www.play247.gr και το έχει 700 ευρώ Μαζί με τα έξοδα αντικαταβολής κλπ κλπ..

Tώρα τι λέει σαν εταιρεία κλπ....δεν ξέρω....θα δείξει

εννοεις το play247?

εχω παραγγειλει απο κει και μονο καλα λογια εχω να πω. τα παιδια εχουν κανει πολυ σοβαρη δουλεια για τα ελληνικα και οχι μονο δεδομενα. και μην ξεχνας τον φιλο μας τον play247(μελος του forum) που μπορεις να τον βρεις σχεδον παντα στο msn και ειναι πολυ προθυμος να σε εξυπηρετησει!! :happy:

είναι το κλασικό πρόβλημα στο .net που έχουν κάποια 4700.

διορθώνεται με ένα φιξ κάποιου χρήστη.

Alex = the best!

Αντε σε λίγες μέρες ελπίζω να το έχω και εγώ στα χέρια μου.

Ελπίζω να είναι καλύτερο από το 5550 που δίνω τώρα (φαίνεται στην υπογραφή μου) και να μην το μετανιώσω που θα δώσω τόσο πράμα...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

μα γιατί ελπίζεις αφού θα είναι? εδώ το 4150 ήταν σχεδόν καλύτερο. να μη μιλήσω για το ε800, ντελλ χ30 κλπ κλπ :)

Alex = the best!