tarirs Δημοσιεύτηκε March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 24, 2013 Παιδιά έχω κατεβάσει απο utube βιντεακια παιδικά mazoo and the zoo για το πιτσιρικι,αλλά είναι σε μορφή xvid, μετατροπή σε ποιο αρχείο πρεπει να κάνω να παιζει στο homecinema στο σπίτι και στην τηλεοραση που έχω στο αυτοκίνητο να με αφήνει ησυχους....:lol::p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Πρεπει να ειναι σε mpeg . Για να μην σε κουραζει , κατεβασε το ConvertXtoDVD οτι αρχεια και να του βαλεις τα μετατρεπει ωστε στο τελος να εχεις ενα Video-DVD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Πρεπει να ειναι σε mpeg . Για να μην σε κουραζει , κατεβασε το ConvertXtoDVD οτι αρχεια και να του βαλεις τα μετατρεπει ωστε στο τελος να εχεις ενα Video-DVD. Έχω το any video converter 5...να το φτιαξω με αυτό που μου προτείνεις...; Θα με ενώσεις.....έχω ενα κοριτσάκι 2 ετων και δεν με αφήνει να πάω υπολογιστη με το που με βλέπει παει 1η τον ανοίγει,παιρνει το mouse ανοίγει το φάκελο και το βάζει...και είναι μονο 2 ετων...:confused: Εκκολαπτόμενη myphoniστα....χαχαχα...:shifty::lol: Με τα κινητά να δεις το Ν8 που είχα και το έχω δώσει στην γυναικα μου τα δαχτυλακια της πιάνουν φωτιά...... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Σου προτεινο αυτο γιατι ειναι πανευκολο στη χρηση , εισαγεις τα βιντεο που θες στη λιστα του προγραμματος και πατας να φτιαξει dvd , ειναι και πληρως εξελληνισμενο και εχει και πολλες ακομα δυνατοτητες για συνεχομενη αναπαραγωγη , δημιουργια μενου κλπ. Ενος φιλου μου η κορη (3) του παιρνει το iphone και εκει που δεν το περιμενεις , σε βγαζει φωτο και βιντεο και βλεπει κινουμενα σχεδια που εχει μεσα...Τι να κανεις ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Σου προτεινο αυτο γιατι ειναι πανευκολο στη χρηση , εισαγεις τα βιντεο που θες στη λιστα του προγραμματος και πατας να φτιαξει dvd , ειναι και πληρως εξελληνισμενο και εχει και πολλες ακομα δυνατοτητες για συνεχομενη αναπαραγωγη , δημιουργια μενου κλπ. Ενος φιλου μου η κορη (3) του παιρνει το iphone και εκει που δεν το περιμενεις , σε βγαζει φωτο και βιντεο και βλεπει κινουμενα σχεδια που εχει μεσα...Τι να κανεις ;; Όχι τι να κανεις ...τι να πεις.......:blink: τα παιδιά σήμερα δεν είναι μπουμπουνες όπως εμείς καποτε..όσο προχωράει η τεχνολογία τόσο πιο έξυπνα,αλλά χάνουν την ουσία του παιχνιδιού,την αλάνα...:shifty:;) Ευχαριστώ παρα πολύ.πάντως με εσωσες...... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Ετσι οπως τα λες ειναι , τα εχει φαει η ηλεκτρονικη εποχη δυστυχως... Μακαρι να μην ηταν ετσι αλλα ετσι ειναι. Αν κολλησεις καπου , σφυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Ετσι οπως τα λες ειναι , τα εχει φαει η ηλεκτρονικη εποχη δυστυχως... Μακαρι να μην ηταν ετσι αλλα ετσι ειναι. Αν κολλησεις καπου , σφυρα. Δεν μπορω απο το πληκτρολόγιο να σφυριξω...:whistle: αν έννοιες αυτό οκ..... Παρακαλώ οι διαχειριστές μην το κλειδώσουν μέχρι σύντομα βέβαια να το φτιαξω,αν βρω δυσκολία να με βοηθήσουν...ευχαριστώ.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Λοιπον μια απορία....μπορεί όταν ολοκληρωθεί η διαδιακασία να έχω βάλει στο driver dvd,και να το γράψει αυτόματα....; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Nαι , και νομιζω οτι αν δεν εχεις dvd μεσα σου πεταει μηνυμα να βαλεις. Αν εχεις ηδη , θα το πεταξει εξω οταν τελειωσει οποτε θα ξερεις οτι εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Nαι , και νομιζω οτι αν δεν εχεις dvd μεσα σου πεταει μηνυμα να βαλεις. Αν εχεις ηδη , θα το πεταξει εξω οταν τελειωσει οποτε θα ξερεις οτι εγινε. Απλως έχω βάλει dvd και τελειωσε η διαδικασία και δεν το έγραψε είχε βγάλει μύνημα η διαδικασία ολοκληρώθηκε.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Τοτε καπου στον υπολογιστη εχει αποθηκευσει φακελους video_ts και audio_ts που οταν τους βρεις , τους γραφεις χυμα σε ενα dvd και εισαι ετοιμος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Τοτε καπου στον υπολογιστη εχει αποθηκευσει φακελους video_ts και audio_ts που οταν τους βρεις , τους γραφεις χυμα σε ενα dvd και εισαι ετοιμος . Α,οκ τους βρήκα τους φακέλους απλα είδα αυτά τα αρχεία και δεν ήξερα τι να κάνω..... Η μικρή άνοιξε το dvd και περιμένει ακόμα....:lol::lol: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Ευχαριστώ παααρα πολύ τον φιλο που με εξυπηρέτησε, και ηταν ο μαναδικός που μου έδωσε μια λύση,να σαι καλά φιλέ μου,καλη Σάρακοστη να εχεις......διότι εγώ δεν πιστεύω....:O,γιαυτό δινω ευχές μονο για σένα........ Παρακαλώ οι διαχειριστές να το κλείσουν.....ευχαριστώ για την υπομονή τους.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα φιλε. Βρηκες ατομο να ευχηθεις....τι να πιστεψεις εδω που φτασαμε ; Οτι καλυτερο για την οικογενεια σου και εσενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα φιλε. Βρηκες ατομο να ευχηθεις....τι να πιστεψεις εδω που φτασαμε ; Οτι καλυτερο για την οικογενεια σου και εσενα. Χαχαχαχα με έκανες και γελασα,ε τοτε ευχές στους συγγενείς......χαχαχα:lol: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts