alkis_7 Δημοσιεύτηκε March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα προβληματάκι στο pc μου μετά από το πρόσφατο format που του έκανα. Ενώ έχω κατεβάσει κανονικά του drivers του ήχου στον υπολογιστή και έχουν εγκατασταθεί, όταν μπαίνω σε παιχνίδια δεν έχω ήχο. Το έχω δοκιμάσει σε δύο ως τώρα και υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Όταν μπαίνω όμως στο πρόγραμμα της realtek και κάνω δοκιμές στον ήχο, ακούγεται μια χαρά. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Πριν το format είχα κανονικά ήχο. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrist1983 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 δοκημασε να κατεβασης αυτο εδο (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35) πηθανον σου λιπη καπιο DirectX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με κάποια ρύθμιση απ τους drivers. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη πρόταση σου! Μπορεί να κλειδώσει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 καλό θα ήταν να πεις τι είχε ακριβώς και ποια ήταν η λύση για να βοηθήσει και σε κάποιων άλλον που θα έχει το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts