akismei Δημοσιεύτηκε July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2004 προσπαθω να βρω απεγνωσμενα τους drivers για xp διοτι στο site της εταιριας και σε διαφορα search engines δεν καταφερα τιποτα. :( οποιος τους εχει ,ας μου στειλει p.m `η ας τους ανεβασει εδω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Αν δεν κάνω λάθος MA600 και XP δεν τα πάνε και πολύ καλά... Ωστόσο βρήκα κάποιον driver εδώ μόνο που πρέπει να κάνεις εγγραφή για να τον κατεβάσεις... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 εγω εχω τους drivers αλλα πως να στους στειλω?το κακο ειναι οτι σε μενα δεν λειτουργουν :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Κατεβασε αυτους που λεει ο csk4023 σε μενα ειναι οι μονοι που εκαναν τις υπερυθρες να δουλευουν.εχω xp proffecional ellinika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts