nikospap12 Δημοσιεύτηκε March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2013 Καλησπερα σας φιλοι μου! Θα ηθελα σας παρακαλω οποιος γνωριζει και μπορει να βοηθησει να ριξει καμια ιδεα γιατι ειναι επειγον :/ Exω ενα κινητο το lg bl20 η αλλιως lg chocolate Νομιζω λεγεται http://www.skroutz.gr/s/95498/LG-BL20-New-Chocolate.html (αυτο εδω ποιο συγκεκριμενα) και ειχα ενα ατυχημα.... Επεσε το μπουφαν μου οπου και το ειχα μεσα (το κινητο) απο τον 2ο οροφο......Το κινητο δεν εχει παθει την παραμικρη γρατσουνια, ομως τα εχει παιξει εντελως η οθονη του :( .....Τι θελω να πω; Οτι 9/10 φορες πλεον δε μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι μου βγαζει ολη την οθονη μαυρη και καμια φορα μου τη βγαζει μπλε με τα γραμματα αναποδα.....Τι να κανω ρε παιδια;καμια ιδεα;Η εγγυση εχει ληξει....Που να παω να το επισκευασω και ποσο παιζει να κοστισει;να ξερω δηλαδη αν συμφερει κιολας... Ευχαριστω πολυ για τη προσοχη σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospap12 Δημ. March 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Nα προσθεσω πως οταν βγαζει τη μπλε οθονη τα γραμματα βγαινουν οπως βαζεις ενα κειμενο στο καθρεφτη και στα δειχνει ολα αναποδα....ακομα και το ΜΕΝΟΥ αναποδα βγαινει!!! Αρκετες φορες οταν παω να το ανοιξω το κινητο....να το ανοιξω κανονικα ομως και μου βγαζει τη μιση οθονη με χιονια.....αυτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts