Jump to content

Blackberry Q10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα,

γνωριζει κανεις νεα σχετικα με το q20? αξιζει να περιμενει κανεις η θα βγει σε 100 χρονια ??

Blackberry: "We plan for it to be available in the second half of 2014"

http://blogs.blackberry.com/2014/02/blackberry-q20/

"Prem Watsa Trying to Persuade Chen to Unveil BlackBerry Q20 Next Month (April)"

http://n4bb.com/prem-watsa-trying-persuade-chen-unveil-blackberry-q20-next-month/

παιδια καλησπερα,

γνωριζει κανεις νεα σχετικα με το q20? αξιζει να περιμενει κανεις η θα βγει σε 100 χρονια ??

άποψη μου , μην περιμένεις το αύριο…. διότι κάνεις δεν ξέρει τι θα συμβεί , για κανέναν …

Αν έχεις τα χρήματα και θες μια compact συσκευή με το καλύτερο os και physical keyboard της αγοράς σε συνδυασμό με μια πάρα πολύ καλή μπαταριά ..τοτε χτυπά το

την καλημέρα μου :)

παιδια καλησπερα,

κι εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις άμεσα… μάλιστα μεταχειρισμένο το βρίσκεις 250+ ευρώ!!!

Μέχρι να ανακοινωθεί και μέχρι να κυκλοφορήσει το Q20 θα πάει Χριστούγεννα!!! όπως έγινε και με το Q10 που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2013 αλλά κυκλοφόρησε ευρέως τον Μάιο-Ιούνιο του 2013…φαντάσου το Q20 που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη!!! ;)

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω κάτι δεκαετίες να γράψω στο forum αλλά παρακολουθώ τακτικά.

Εδώ και 1 μήνα αντικατέστησα το bb 9000 που είχα με το q10.

Απλά ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής.

Είχα απογοητευτεί λίγο με τα σχόλια περί απουσίας trackpad και menu/back κουμπιών αλλά τελικά όλα είναι θέμα συνήθειας.

Για μένα ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η bb μαζί με το torch 9800.

pin: 2B1A0511

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση και από εμένα: έχω βάλει ringtone δικό μου το οποίο είναι αποθηκευμένο στην κάρτα μνήμης, είναι λογικό όταν καλεί κάποιος να δείχνει ότι καλεί στην οθόνη αλλά ο ήχος να ξεκινάει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα;;;

• 4 weeks later...
Ξερει καποιος με σιγουρια αν η συσκευη ειναι διαθεσιμη ακομα απο vodafone η κοσμοτε? Στις σελιδες που ειδα και των 2 δεν το ειδα πουθενα.Ενδιαφερομαι να κανω ενα συμβολαιο και να παρω με επιδοτηση την συσκευη

δεν γνωριζω αν είναι διαθεσιμo αλλά η τιμή του θα είναι πολύ υψηλότερο από ότι να το αγοράσεις σαν συσκευή από ονλινε κατάστημα οπότε θα σου πρότινα να αγοράσεις τη συσκευή από σκρουτζ και μετά την επιδότηση να τη βάλεις έκπτωση στο πάγιο

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Ξερει καποιος με σιγουρια αν η συσκευη ειναι διαθεσιμη ακομα απο vodafone η κοσμοτε? Στις σελιδες που ειδα και των 2 δεν το ειδα πουθενα.Ενδιαφερομαι να κανω ενα συμβολαιο και να παρω με επιδοτηση την συσκευη

TIP (ισχύει μόνο για Vodafone): Επικοινώνησε με το Πλαίσιο. Κάνοντας την ανανέωση συμβολαίου εκεί, με το ποσό της επιδότησης μπορείς να πάρεις ότι άλλο θέλεις!

Μετά ψάξε σε skroutz.gr, bestprice.gr, e-shop.gr για την καλύτερη τιμή, το σωστό κατάστημα και το μοντέλο που θέλεις (3g ή 4g).

Edited by sakisgi

TIP (ισχύει μόνο για Vodafone): Επικοινώνησε με το Πλαίσιο. Κάνοντας την ανανέωση συμβολαίου εκεί, με το ποσό της επιδότησης μπορείς να πάρεις ότι άλλο θέλεις!

Μετά ψάξε σε skroutz.gr, bestprice.gr, e-shop.gr για την καλύτερη τιμή, το σωστό κατάστημα και το μοντέλο που θέλεις (3g ή 4g).

Nαι οκ απο οσο ειδα η διαφορα στα φυσικα καταστηματα με τα σκρουτζομαγαζα ειναι χαωδης... 600+ στα καταστηματα ενω μεσω ιντερνετ απο 326 ευρω.!! θα κοιταξω και στο πλαισιο αν και η διαφορα ειναι πραγματικα μεγαλη.Καλυτερα να το παρω απο το ιντερνετ και να κανω και μια συνδεση bis σε βοντα με 1GB τον μηνα με 18 ευρω θα εχω βγαλει την διαφορα με το να το παρω απο φυσικο καταστημα και θα κανω την δουλεια μου οπως πρεπει.

Nαι οκ απο οσο ειδα η διαφορα στα φυσικα καταστηματα με τα σκρουτζομαγαζα ειναι χαωδης... 600+ στα καταστηματα ενω μεσω ιντερνετ απο 326 ευρω.!! θα κοιταξω και στο πλαισιο αν και η διαφορα ειναι πραγματικα μεγαλη.Καλυτερα να το παρω απο το ιντερνετ και να κανω και μια συνδεση bis σε βοντα με 1GB τον μηνα με 18 ευρω θα εχω βγαλει την διαφορα με το να το παρω απο φυσικο καταστημα και θα κανω την δουλεια μου οπως πρεπει.

Το Q10 δε χρειαζεται bis για να δουλεψει, οπως και καμια συσκευη με BB10

Με πρόλαβε και ο ostria! Μην κάνεις νέα σύνδεση για το Q10. Όλα τα νέα BlackBerry λειτουργούν με το πρόγραμμα που ήδη έχεις!!:)

Το BIS δεν υπάρχει πια, όμως τα data που καταναλώνει δεν είναι πολλά. Εγώ με 300ΜΒ είμαι ΟΚ (με 3 λογαριασμούς μειλ, ΒΒΜ, εφαρμογές).

Φανταστικα τοτε.Με βολευει απιστευτα και νομιζω οτι το κινητο ειναι κορυφη για τα 300+κατι ευρω του.

Ευχαριστω για τις διευκρινησεις :)

Φανταστικα τοτε.Με βολευει απιστευτα και νομιζω οτι το κινητο ειναι κορυφη για τα 300+κατι ευρω του.

Ευχαριστω για τις διευκρινησεις :)

Ναι, σίγουρα το Q10 είναι κορυφαίο! Το Ζ10 χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο, είναι πολύ καλό επίσης, με καλύτερη τιμή αλλά με όχι τόσο δυνατή μπαταρία σαν του Q10.

Πάντως το Blackberry OS 10 είναι το κάτι άλλο :)

Κι εμένα μου αρέσει πολύ αλλά έχω τεράστια χέρια για το μικρό στριμωγμενο πληκτρολόγιο του

Εσυ ετοιμασου για το q30/windermere. Θα βγει φετος, qwerty με οθονη ισως και πανω απο 4 ιντσες. Η αναλυση της οθονης θα ειναι 1440 Χ 1440. Για συγκριση αναφερω οτι του q10 ειναι 720 Χ 720.

Αρα θα ειναι και αρκετα πλατυ και θα βολεψει και αυτους που θελουν πιο πλατια συσκευη και πoλυ ανετο keyboard.

Καλησπέρα,

Στο site της Vodafone δεν εμφανίζεται πλέον καμία συσκευή Blackberry.

Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά;

Σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπαν ότι δεν ξέρουν γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορώ να αγοράσω, λένε, συσκευή Blackberry από κάποιο κατάστημα Vodafone. Ο υπάλληλος δεν γνώριζε αν αυτές οι συσκευές είναι ότι έχει μείνει στόκ στα καταστήματα ή αν συνεχίζεται (ή έχει διακοπεί) η συνεργασία Vodafone.gr και Blackberry.

Σχετίζεται τούτο με τη μη διαθεσιμότητα του Q10 σε όλους τους άλλους παρόχους καθώς και σε Γερμανό, Public, birdphone, kaizer, VnP κτλ;

Ευχαριστώ

Γ.

To Q10 μπορείς να τα βρείς μόνο μέσω των καταστημάτων ιντερνετ (skroutz.gr, bestprice.gr, e-shop.gr). Οι παροχοι δυστηχώς δεν το έχουν.

Το θέμα της εγγύησης με προβληματίζει λίγο.

Θα μπορούσα να περιμένω μέχρι το Νοέμβριο για το Blackberry Classic, αλλά από την άλλη θυμάμαι πόσο συνεπής έχει υπάρξει με τις ημερομηνίες η εταιρεία στο παρελθόν, οπότε…

Το θέμα της εγγύησης με προβληματίζει λίγο.

Θα μπορούσα να περιμένω μέχρι το Νοέμβριο για το Blackberry Classic, αλλά από την άλλη θυμάμαι πόσο συνεπής έχει υπάρξει με τις ημερομηνίες η εταιρεία στο παρελθόν, οπότε…

Το κατάστημα που θα το αγοράσεις σου παρέχει την εγγύηση. Ναι, σίγουρα κάποιες μελλοντικές συσκευές ακούγονται πολύ ενδιαφέρουσες, όμως πιστεύω πως είναι καλύτερα οι συσκευές να έχουν κυκλοφορήσει έστω για λίγο.

• The topic was unpinned