elteo Δημοσιεύτηκε July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2004 Πώς μπορώ να βγάζω μία σελίδα από το Word όταν δεν την θέλω..? Δηλ έχω 2 σελίδες συνεχόμενες αλλά την 2η δεν την θέλω...πώς την αφαιρώ ώστε να μείνει μόνο η μία..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (17 Ιούλ. 2004 , 11:06) Πώς μπορώ να βγάζω μία σελίδα από το Word όταν δεν την θέλω..? Δηλ έχω 2 σελίδες συνεχόμενες αλλά την 2η δεν την θέλω...πώς την αφαιρώ ώστε να μείνει μόνο η μία..? Aπ'όσο είδα και αν κατάλαβα καλά... η 2η σελίδα πρέπει να είναι κενή για να θες να την αφαιρέσεις. Σωστά? Αν ναι. Backspace-Backspace επαναλαμβανόμενο. Και θα αφαιρεθεί. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts