Jump to content

Πρόβλημα με ανεμιστηράκι

andreas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον τελευταλιο καιρό το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή μου(PIII 800) αυξομειώνει την ταχύτητά του και κάνει απίστευτο θόρυβο...κοινώς θέλει άλλαγμα.

Θέλω να ρωτήσω:είναι στάνταρ οι διαστάσεις των ανεμιστηρακιών ή εξαρτώνται από τον επεξεργαστή(socket κλπ).

Θα βρω εύκολα στην αγορά σκέτο ανεμιστηράκι ή πάει πακέτο με ψύκτρα;

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί με ποικιλία ωστε να έχω παραπάνω επιλογές;(αθόρυβο κλπ)

ΥΓ. Δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις του ως προς την ψύξη μια και έχω έναν ταπεινό Pentium 3 :D που δεν ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία.

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.

----Νίκος Καζαντζάκης

μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα καταστήματα που πουλάνε ηλεκτρονικά εξαρτήματα (κατουμάς , φανός , μαρκίδης, παπαθέου) άν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι άπο μόνος σου ή να πάρεις κάτι έτοιμο.

ρίξε μια ματιά και στην checkmate

www.checkmate.gr

Εξαρτάται από τον επεξεργαστή και το socket ή slot στο οποίο βρίσκεται. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά για ΡΙΙΙ μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να βρεις, αν και ο δικός σου λογικά δεν θα είναι σε slot, οπότε πιστεύω ότι θα βρεις. Δες στο site της checkmate.