Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος αν ο smart launcher pro υποστηρίζει gestures και απόκρυψη εφαρμογών;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δείτε και τον GT Launcher Prime στο play. Κάνει ότι και ο nova και είναι free. Υπόσχετε και καλύτερη ταχύτητα από nova/apex

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Δείτε και τον GT Launcher Prime στο play. Κάνει ότι και ο nova και είναι free. Υπόσχετε και καλύτερη ταχύτητα από nova/apex

το ειχα αναφερει πριν απο λιγο καιρο και εγω. επισης δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα υπαρχει ακριβως ο ιδιος με διαφορες ονομασιες, πολλες φορες στο play store.

Παίδες, μια ερώτηση γιατί δεν έχω βρει λύση:

στον nova launcher πως γίνεται να προσθέσουμε ακόμα μια σελίδα στην αρχική; έχω 3 δηλαδή και θέλω να τις κάνω 4. Τικαρισμένη η μεσαία για κεντρική, αλλά δεν βρήκα άκρη για + στις οθόνες.

Ξέρω πως να αφαιρώ, αλλά όταν μου ζητήθηκε να προσθέσω σήκωσα τα χέρια ψηλά. :cry:

στον nova launcher πως γίνεται να προσθέσουμε ακόμα μια σελίδα στην αρχική; έχω 3 δηλαδή και θέλω να τις κάνω 4. Τικαρισμένη η μεσαία για κεντρική, αλλά δεν βρήκα άκρη για + στις οθόνες.

Ξέρω πως να αφαιρώ, αλλά όταν μου ζητήθηκε να προσθέσω σήκωσα τα χέρια ψηλά. :cry:

Πρώτα κάνε unlock την οθόνη (πάτα για ώρα την οθόνη) και μετά μπες στις ρυθμίσεις και επέλεξε να αυξήσεις το πλήθος.

το ειχα αναφερει πριν απο λιγο καιρο και εγω. επισης δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα υπαρχει ακριβως ο ιδιος με διαφορες ονομασιες, πολλες φορες στο play store.

Δεν το είδα αυτό. Μόνο τον launcher και τα widget βλέπω. Από τον ίδιο developer είναι και τα άλλα? Για πες κανά όνομα ή κανά λινκ να τσεκάρω.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

nova launcher settings-->desktop-->home screens (quantity and arrangement of screens)

Μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί από τον gt έχει όλα τα features από Νόβα,χολο, απλά θέλει λίγο ρύθμισμα στο smooth, πάντως εγώ πέταξα τον holo hd πλέον
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

δοκιμαστε τον GT Launcher Prime. ετσι οπως τον ειδα μου φανηκε σαν μια αντιγραφη του nova launcher prime, με καποιες αναμίξεις αλλων launcher, με το πλεονεκτημα οτι ειναι δωρεαν. ριξτε μια ματια...

και για καποιο περιεργο λογο, τον βρικα ακριβως στον ιδιο και με αλλες ονομασιες οπως Solo Launcher Prime, Freeflow Launcher Prime, Limelight Launcher Prime, iDavinci Launcher Prime.

Δεν το είδα αυτό. Μόνο τον launcher και τα widget βλέπω. Από τον ίδιο developer είναι και τα άλλα? Για πες κανά όνομα ή κανά λινκ να τσεκάρω.

Πανω ειναι το παλιο μου ποστ αλλα απ οτι φαινεται τωρα πια, οι αλλοι launchers πηραν ποδι απο το play.

Ο gt launcher δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται μυστήριος. Ζητάει permissions για τα πάντα. Ήταν και αυτό με τους άλλους που ήταν ίδιοι. Προσφέρει τόσα με μηδενικό αντίτιμο.

Τον δοκίμασα για λίγο το gt τα χει όλα free απλά δε μ'άρεσε που δεν είχε τη σπιρτάδα του nova.Ίσως στο μέλλον ξαναδοκιμάσω

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ο gt launcher δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται μυστήριος. Ζητάει permissions για τα πάντα. Ήταν και αυτό με τους άλλους που ήταν ίδιοι. Προσφέρει τόσα με μηδενικό αντίτιμο.

πραγματι φαινεται πολυ περιεργος. ισως και γιατι μοιαζει τοσο πολυ (για την ακριβια ειναι ιδιος) με τον nova prime (και ειδικα στα settings), μας κανει να υποπτευομαστε οτι κατι δεν παει καλα.

@ enigma84 & overpower: παίδες, ευχαριστώ πολύ.

Τι ανακάλυψα όμως... αν έχεις πατήσει "κλειδωμένη οθόνη" ΔΕΝ εμφανίζει το + πάνω δεξιά για να προσθέσεις οθόνη. Μόλις την ξεκλείδωσα εμφανίστηκε το + οπότε όλα ok.

Toν Next Launcher 3D τον έχει δοκιμάσει κανείς?

Αρκετοι απο εμας, ειναι πολυ καλος launcher αν και εχει καποιες ελλειψεις συμφωνα με αναφορες καποιων παιδιων. Εμενα προσωπικα με εχει καλυψει και θεωρω οτι δεν του λειπει κατι, το γεγονος ομως οτι του κανουν συνεχως updates αλλα και το οτι η ομαδα ασχολειται ουσιαστικα τις περισσοτερες φορες (αποδειξη αυτου, το γκρουπ στο facebook ;)) με τις απαιτησεις των χρηστων, εχει αρκετες πιθανοτητες να φτασει και στην κορυφη καποια στιγμη. Προς το παρον ειναι πολυ smooth, με αρκετες επιλογες σε ρυθμισεις, widgets, themes.. τωρα το αν αξιζει τα λεφτα του, αυτο το κρινει ο καθενας μονος του..

Δεν τον εχω εγκατεστημενο αυτη τη στιγμη γιατι με τραβηξε ο Atom που ειναι κι αυτος πολυ ομορφος launcher κατ'εμε αλλα με σαφως περισσοτερες ελλειψεις. Εχει ομως μια "ουσια" και τοσο καλη λειτουργικοτητα που καταφερε να μεινει για καιρο στη συσκευη μου. Ειναι και δωρεαν.

Καποια στιγμη θα επιστρεψω και παλι στον Next ομως..:)

Edited by makis206

δοκιμαστε τον SOHO Social Launcher (ή οπως λεγεται τελως παντων). μια ματια του εριξα και μου φανηκε καλουτσικος. ειδικα οσοι ασχολουνται με facebook/twitter νομιζω θα τους αρεσει. αν και ειναι beta νομιζω αξιζει μια δοκιμη. :happy:

Ο nova έχει επιλογή να παραμένει στη μνήμη;ώρες ώρες κάνει φόρτωση όλων,1sec υπόθεση είναι βέβαια αλλά κουραστικό:p

Όχι τίποτα άλλο πήρα κ το prime:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Ο nova έχει επιλογή να παραμένει στη μνήμη;ώρες ώρες κάνει φόρτωση όλων,1sec υπόθεση είναι βέβαια αλλά κουραστικό:p

Όχι τίποτα άλλο πήρα κ το prime:p

Στο αρχικό μενού των ρυθμίσεων. Advanced--agressive desktop.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Εβαλα τον GT Launcer στο galaxy ACE 2 (Androind 2.3.6) αλλά μετά από επαννεκήνηση του τηλεφώνου όταν ανοιξε το τηλέφωνο μου έβγαλε μήνυμα ότι η εφαρμογή έχει πρόβλημα και θα κλήσει (αναγκαστικό κλείσιμο), ξεκινόντας με τον default launcer μετά μπορέσε να φορτώσει ton GT αλλα μετά απο επανεκκίνηση μου εκανε πάλι τα ίδιο, τελικά τον απεγκατέστησα
Cubot Dinosaur

Στο αρχικό μενού των ρυθμίσεων. Advanced--agressive desktop.

Ωραίος ευχαριστώ:thumbup:

Εβαλα τον GT Launcer στο galaxy ACE 2 (Androind 2.3.6) αλλά μετά από επαννεκήνηση του τηλεφώνου όταν ανοιξε το τηλέφωνο μου έβγαλε μήνυμα ότι η εφαρμογή έχει πρόβλημα και θα κλήσει (αναγκαστικό κλείσιμο), ξεκινόντας με τον default launcer μετά μπορέσε να φορτώσει ton GT αλλα μετά απο επανεκκίνηση μου εκανε πάλι τα ίδιο, τελικά τον απεγκατέστησα

Συγγνώμη αλλά και εγώ που έχω το ace 2 μου βραβείο ότι o gt launcher δεν είναι συμβατός με τη συσκευή

Φιλικά, Κατερίνα

Συγγνώμη αλλά και εγώ που έχω το ace 2 μου βραβείο ότι o gt launcher δεν είναι συμβατός με τη συσκευή

Για τον prime μου το βγάζει εμένα αυτό, τον απλό μου τον εγκατέστησε κανονικά αλλά με το πρόβλημα που ανέφερα παράνω

Εχεις βάλει εσύ κάποιον άλλο στο ace 2

Edited by nikolas1274
Cubot Dinosaur

Γι'αυτον ακριβως τον λογο απεγκατεστησα το Swype..!:p

Εν μέρη έχεις ένα δίκιο αλλά κατα άλλα είναι άπεχτο, θέλει λιγο προσοχή μόνο

Cubot Dinosaur

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II