Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Εχω εδω και λιγο καιρο GO Ex (free version) πιστευετε οτι αξιζει η αναβαθμιση σε prime? To μονο που εγω βλεπω οτι ισως μου ηταν χρησιμο ειναι η side bar

OXI εχει αλλους launchers πολυ καλυτερους.

Kαι το Zooper μετα θα θελει 100ΜΒ μνημης απο μονο του.

Σε μένα έπιανε 25MB με 4 backrounds.To έκανες και είδες 100MB ή λανθασμένα το υπέθεσες?

Εχω εδω και λιγο καιρο GO Ex (free version) πιστευετε οτι αξιζει η αναβαθμιση σε prime? To μονο που εγω βλεπω οτι ισως μου ηταν χρησιμο ειναι η side bar

Εγώ το σκέφτομαι πάντως για αγορά του Prime μιας και είναι ο μόνος launcher που σου επιτρέπει να μετακινήσεις τα εικονίδια στο συρτάρι.

Εγώ το σκέφτομαι πάντως για αγορά του Prime μιας και είναι ο μόνος launcher που σου επιτρέπει να μετακινήσεις τα εικονίδια στο συρτάρι.

Και στον buzz launcher μπορείς να τα μετακινήσεις και αν θυμάμαι καλά και στον nemus.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Έκανε αναβάθμιση ο Next, δεν ξέρω αν την είδατε όσοι έχετε τον συγκεκριμένο launcher, αλλά πραγματικά το UI 3.0 που έβαλαν είναι απίστευτο
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Έκανε αναβάθμιση ο Next, δεν ξέρω αν την είδατε όσοι έχετε τον συγκεκριμένο launcher, αλλά πραγματικά το UI 3.0 που έβαλαν είναι απίστευτο

Αχα μαλιστα! Εφυγα για δοκιμη :-)

Αχα μαλιστα! Εφυγα για δοκιμη :-)

Πές παρατηρήσεις, chat το έκανα

Υπάρχει ο next full version αλλά σε δοκιμαστική έκδοση?ο light είναι η του λείπουν πολλά;

Τον Light δεν τον έχω δοκιμάσει, ούτε υπάρχει δοκιμή στη Full version, αλλά όπως και να έχει είναι ωραίος launcher και με συνεχής αναβαθμίσεις, εγώ αυτόν χρησιμοποιώ και δεν τον αλλάζω με κανέναν, έχω και πληρωμένο τον nova αλλά καμία σχέση

Τον Light δεν τον έχω δοκιμάσει, ούτε υπάρχει δοκιμή στη Full version, αλλά όπως και να έχει είναι ωραίος launcher και με συνεχής αναβαθμίσεις, εγώ αυτόν χρησιμοποιώ και δεν τον αλλάζω με κανέναν, έχω και πληρωμένο τον nova αλλά καμία σχέση

Ναι εγώ είμαι με αγορασμένο nova εδώ και καιρό και έλεγα να δοκίμαζα τον next.από μπαταρία πως πάει;

πολυ καλος launcher o full αλλα γμτ με χαλαει που δεν στοιχιζει τα εικονιδια μονος του.

δηλαδη οταν προσθετεις εικονιδια στις οθονες δεν τα τοποθετει σε μια ευθεια μονος του αλλα το κανεις εσυ.. :(

εκτος αν εχει καμια επιλογη τετοια κ δεν την ανακαλυψα.. :)

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Ναι εγώ είμαι με αγορασμένο nova εδώ και καιρό και έλεγα να δοκίμαζα τον next.από μπαταρία πως πάει;

Στην μπαταρία που κοίταξα λέει next launcher 2%,αλλά εντάξει δεν έχω δει και πρόβλημα

πολυ καλος launcher o full αλλα γμτ με χαλαει που δεν στοιχιζει τα εικονιδια μονος του.

δηλαδη οταν προσθετεις εικονιδια στις οθονες δεν τα τοποθετει σε μια ευθεια μονος του αλλα το κανεις εσυ.. :(

Εμένα τα στοιχιζει κανονικά, δεν ξέρω τι να σου πω αλλά μου αρέσει όμως που αλλάζεις αν θες και τις μοίρες στοιχισης του κάθε εικονιδίου

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Όντως έχει επιλογή και δεν την έχεις βρει. Θα την ψάξω και θα ποσταρω, αλλά σίγουρα υπάρχει.

Το βρήκα. Screen settings.. Icons auto alignment τσεκ.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δοκιμάζω κι εγώ τον next τον αγόρασα.

1,,,τα εικονίδια των βασικών εφαρμογών μηνύματα κλήσεις κλπ πως γίνεται να είναι τα μαμά και όχι αυτά του next?

2,,, πως κάνουμε φάκελο που μέσα να έχει μόνο επαφές;

Edited by fuorigioco1981

Δοκιμάζω κι εγώ τον next τον αγόρασα.

1,,,τα εικονίδια των βασικών εφαρμογών μηνύματα κλήσεις κλπ πως γίνεται να είναι τα μαμά και όχι αυτά του next?

2,,, πως κάνουμε φάκελο που μέσα να έχει μόνο επαφές;

+1 για το 1. Το ψάχνω και δεν το βρίσκω... Και τα εικονίδια αλλά και για το background εφέ που τους βάζει..

Σιγα που θα μας βγαλετε εδω τον Next και σοβαρο launcher.

Aκου 12€ η πληρης εκδοση για το 3d bloat της GoTeam.

Nova + Zooper + τα μυαλα στα καγκελα.

Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθεί κανείς αλλά θα πρέπει οι πωρωμένοι με nova και apex να καταλάβουν ότι πολλοί δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε σε ics ή jellybean είτε γιατί η εταιρεία που ανήκει το κινητό τους δεν έβγαλε τέτοια αναβάθμιση και δεν πρόκειται είτε έχει βγάλει αλλά κάνουν το κινητό να σέρνεται αφήνοντας σε σαν επιλογή να γυρνάς και να μένεις σε 2.3. Και στις μέρες μας τα οικονομικά δεν σηκώνουν για νέο κινητό οπότε μένεις με αυτό που έχεις και προχωράς .Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι να συγκρίνετε launchers με launchers που να δουλεύουν σε όλες τις πλατφόρμες αλλιώς ας δημιουργηθεί ένα θέμα ξεχωριστό για launchers που δουλεύουν από ics και πάνω μόνο. Γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί να διαβάζω για nova και apex που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ.... Ευχαριστώ

Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθεί κανείς αλλά θα πρέπει οι πωρωμένοι με nova και apex να καταλάβουν ότι πολλοί δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε σε ics ή jellybean είτε γιατί η εταιρεία που ανήκει το κινητό τους δεν έβγαλε τέτοια αναβάθμιση και δεν πρόκειται είτε έχει βγάλει αλλά κάνουν το κινητό να σέρνεται αφήνοντας σε σαν επιλογή να γυρνάς και να μένεις σε 2.3. Και στις μέρες μας τα οικονομικά δεν σηκώνουν για νέο κινητό οπότε μένεις με αυτό που έχεις και προχωράς .Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι να συγκρίνετε launchers με launchers που να δουλεύουν σε όλες τις πλατφόρμες αλλιώς ας δημιουργηθεί ένα θέμα ξεχωριστό για launchers που δουλεύουν από ics και πάνω μόνο. Γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί να διαβάζω για nova και apex που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ.... Ευχαριστώ

Kαι εγω ειχα κινητο σαν το δικο σου (Neo V) και ειχα βαλει custom.

Το Χ5 pro εχει επισημα ICS.

Aν εσυ θελεις να μεινεις σε αρχαιολογια (gingerbread) γιατι θα πρεπει να ενδιαφερει εμενα, που εχει βγει ICS εδω και χρονια;

Ευχαριστω.

Yπάρχει και ο holo στο στυλ των apex, nova. Από την άλλη πέραν ότι τα 12euro είναι πολλά για έναν launcher, σε μένα golauncher & next μου γονάτιζαν την συσκευή...

True story

Για να καταλάβω. Πρέπει να πάρουν την άδεια σού πριν γράψουν κάτι καλό για άλλον launcher εκτός του Nova ;

Για να καταλάβω. Πρέπει να πάρουν την άδεια σού πριν γράψουν κάτι καλό για άλλον launcher εκτός του Nova ;

χαχαχαχαχα....

ο next launcher ειναι ο καλυτερος και ο ποιο παραμετροποιησιμος launcher απο ολους ...και με στοιχημα...

@jastonas και @ fuorigioco1981 μπειτε στα θεματα απο τις ρυθμισεις του next και κατεβαστε το θεμα του S4...:

Edited by harley5
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι, καλα κανουν!

Το ιδιο καλα κανω και εγω και αντιδρω.

Kαι εγω ειχα κινητο σαν το δικο σου (Neo V) και ειχα βαλει custom.

Το Χ5 pro εχει επισημα ICS.

Aν εσυ θελεις να μεινεις σε αρχαιολογια (gingerbread) γιατι θα πρεπει να ενδιαφερει εμενα, που εχει βγει ICS εδω και χρονια;

Ευχαριστω.

H ics που εβγαλε η huawei οπως και πολλες αλλες εταιρειες ειναι για τα μπαζα και σερνουν τα περισσοτερα κινητα και καταναλωνουν τρελη μπαταρια. Εγω πλεον ειμαι σε gb αλλα custom rom miui που εχει φτιαξει ο gkalen συμφοριτης μας και κανει το κινητο να δινει ρεστα. Δεν προτιμω την αρχαιολογια αλλα το λιετουργικο που θα δινει το 100% των δυνατοτητων της συσκευης μου και σιγουρα σε ολα τα κινητα αυτο σημαινει custom roms και οχι η τελευταια official που σας δινει η εταιρεια και τρωτε το τρυπακι και χαιρεστε οτι εχετε τη τελευταια ρομ που εχει βγει.

Όσο για nova που εχω δει και σε αλλους που φορουσανε νομιζω ειναι πολυ υπερτιμημενος σαν launcher και με εχει κουρασει να βλεπω μολις πουν κατι για αλλο launcher κατευθειαν να τους μειωνουν συγκρινοντας το με τον nova ελεος δηλαδη καντε ενα thread μονο για nova και λιωστε εκει και αφηστε εδω να ειπωθουνε κουβεντες για τοσους αλλους launchers που υπάρχουν.

Φίλε μου έχω και τον nova και τον next επί πληρωμή, το ότι ο nova καταναλώνει λιγότερη μνήμη δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τον next σε τίποτε άλλο και μπροστά του ο nova είναι πολύ φτωχός, είμαι οικογενειαρχης με 2 παιδιά και τα σκέφτομαι τα 12 ευρώ που έδωσα για τον next, αλλά κλαίω τα 4.5€ που έδωσα για τον nova απλά επειδή είναι ελαφρύς, δεν θέλω να το κάνω vs το θέμα, αλλά καλό είναι να σεβόμαστε και την άποψη του άλλου και ας μην συμφωνεί με την δική μας... Φιλικά

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II