Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Καταρχήν χρόνια πολλά. Να ρωτήσω κάτι γιατί με παραξένεψε παρά πολύ πως γίνεται στο Samsung galaxy s duos με Νόβα να δουλεύει το widget του καιρού από το στοκ. Σε εμένα που έχω το νοτε 2 και το σ3 δεν γίνεται με τίποτα.

Οι περισσότεροι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε stοck widget παράλληλα με launchers.Kι εμένα μια φορά μου είχε κάτσει ( ίσως να είχα κάνει import από άλλον launcher ) αλλά όταν το έβγαλα δεν μου ξαναέκατσε ποτέ.

δοκιμαστε τον GT Launcher Prime. ετσι οπως τον ειδα μου φανηκε σαν μια αντιγραφη του nova launcher prime, με καποιες αναμίξεις αλλων launcher, με το πλεονεκτημα οτι ειναι δωρεαν. ριξτε μια ματια...

και για καποιο περιεργο λογο, τον βρικα ακριβως στον ιδιο και με αλλες ονομασιες οπως Solo Launcher Prime, Freeflow Launcher Prime, Limelight Launcher Prime, iDavinci Launcher Prime.

Οι περισσότεροι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε stοck widget παράλληλα με launchers.Kι εμένα μια φορά μου είχε κάτσει ( ίσως να είχα κάνει import από άλλον launcher ) αλλά όταν το έβγαλα δεν μου ξαναέκατσε ποτέ.

Στην 4.0.4 δούλευε κανονικότατα το στοκ widget καιρού και στον Nova.

Τώρα στην 4.1.2 όχι.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

χρησιμοποιώ τον Go σχεδόν από την πρώτη μέρα του κινητού

Με βόλεψε κυρίως πως μπορώ να κάνω φακέλους στο μενού

Ποιος άλλος μπορεί να το κάνει αυτό?από free

Ο Atom ο οποίος μπορεί να υστερεί σε παραμετροποίηση σε σχέση με τον Go αλλά τρέχει σαφώς απαλότερα στο δικό μου τουλάχιστον κινητό.

τον τσέκαρα κι αυτόν είναι η αλήθεια

λιτός αρκετά μάλλον γιαυτό τρέχει καλύτερα όπως λες

άλλη επιλογή?

εβαλα τον go EX στο advance μου και με εξεπληξε ευχαριστα.

περα απο το οτι ειναι πανεμορφος launcher παει και πιο ομαλα το κινητο στην 2.3.6

Εγώ χτες αποφάσισα να ξαναβάλω Τον go μπας και δεν μου ξανα κάνει τα ίδια. Αυτή τη φορά κολλάει απίστευτα στις εναλλαγές οθονης τον ξανά έβγαλα μέχρι να βρω κάτι καλυτερο

Καλημέρα,έχω βάλει τον holo κ βλέπω ότι τα γραφικά σε σχέση με τον stock launcher είναι λίγο αλλοιωμένα.Αλλάζει με κάποια ρύθμιση ή να συμβιβαστω;

Έβαλα ss αλλά δε φαίνονται καλά οι διαφορές

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Να ρωτήσω και εγώ...ο holo έχει δυνατότητα ταξινόμησης κατά αλφαβητική σειρά ή σειρά προτεραιότητας;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να ρωτήσω και εγώ...ο holo έχει δυνατότητα ταξινόμησης κατά αλφαβητική σειρά ή σειρά προτεραιότητας;

Όχι, το έχω αναφέρει λίγα ποστ πιο πριν.

frastgr

Έχω μόνιμα τον nova launcher prime σαν τον default launcher. Τι περισσότερο προσφέρει το tesla unread; έτσι κι αλλιώς εμφανίζονται οι ειδοποιείς στην status bar.

Χάνω κάτι;

Έχω μόνιμα τον nova launcher prime σαν τον default launcher. Τι περισσότερο προσφέρει το tesla unread; έτσι κι αλλιώς εμφανίζονται οι ειδοποιείς στην status bar.

Χάνω κάτι;

Βγάζει ειδοποιήσεις επάνω στα εικονίδια.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Έκανε και το update του o Nova μας και πλέον υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο appdrawer μας.:) Πχ να μπορούμε να αλλάζουμε εικονίδιο μέσα στο appdrawer,να ορίζουμε σε ποιο tab θα πηγαίνουν οι νέες εφαρμογές κτλ.

Έκανε και το update του o Nova μας και πλέον υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο appdrawer μας.:) Πχ να μπορούμε να αλλάζουμε εικονίδιο μέσα στο appdrawer,να ορίζουμε σε ποιο tab θα πηγαίνουν οι νέες εφαρμογές κτλ.
χρωμα στα .ονοματα των εικονιδιων ποτε θα βαλουν.τους το εχω γραψει καιρο.

Όμορφος ο picker για τα wallpapers αλλά δεν μου βγάζει επίλογη για live wallpapers. Απ'ότι είδα xda το έκανε και σε άλλον αλλά δεν ξέρω τι συσκευή έχει.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Χρησιμοποιω action launcher pro. Ειναι ο μονος ο οποιος προσφερει κατι διαφορετικο (κυριως λογο των shutters). Δεν ειναι τοσο smooth οσο ο nova ουτε εχει τρελα customization αλλα τα cover/shutters/app drawer swipe ειναι αρκετα για να με κανουν να τον προτιμαω σε σχεση με τους υπολοιπους.

Στο επομενο version ερχονται και icon pack/theme support και τοτε θα ειναι κομπλε.

Nexus 4 & iPad mini

Όμορφος ο picker για τα wallpapers αλλά δεν μου βγάζει επίλογη για live wallpapers. Απ'ότι είδα xda το έκανε και σε άλλον αλλά δεν ξέρω τι συσκευή έχει.

Τελικά βγήκε beta που το έλυσε το θέμα. Γρήγορος ο Kevin :).

2.1.1beta1 May 12, 2013

Fix livewallpapers not showing on some devices

Fix setting icon from gallery not saving

Fix FCs

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Εκ των προτέρων συγγνώμη αν είμαι σε λάθος τόπικ. Στον nova free ψάχνω τα widgets και δεν βρίσκω το accuweather που έχει η κλασική homescreen και το θέλω και στην δικιά του. Κάνω κάτι λάθος? Με note2 είμαι.

Εκ των προτέρων συγγνώμη αν είμαι σε λάθος τόπικ. Στον nova free ψάχνω τα widgets και δεν βρίσκω το accuweather που έχει η κλασική homescreen και το θέλω και στην δικιά του. Κάνω κάτι λάθος? Με note2 είμαι.

Νομίζω πως μόνο με τον μαμίσιο launcher δουλεύει αυτό το widget.. Στους υπόλοιπους δεν εμφανίζεται καν..

εχω τον nova free και καθε φορα που κατεβαζω καποια εφαρμογη απο το Playstore μου πεταει συντομευση της εφαρμογης στις αρχικες οθονες.εννοειται πως δεν εχω επιλεγμενο απο το playstore την επιλογη να δημιουργει widget των εφαρμογων που κατεβαζω.στον μαμα launcher δεν ειχα τετοιο θεμα.υπαρχει καποια ρυθμιση?γιατι δεν μπορω να βρω κατι!

εχω τον nova free και καθε φορα που κατεβαζω καποια εφαρμογη απο το Playstore μου πεταει συντομευση της εφαρμογης στις αρχικες οθονες.εννοειται πως δεν εχω επιλεγμενο απο το playstore την επιλογη να δημιουργει widget των εφαρμογων που κατεβαζω.στον μαμα launcher δεν ειχα τετοιο θεμα.υπαρχει καποια ρυθμιση?γιατι δεν μπορω να βρω κατι!

Ρυθμίσεις νοβα->new apps->ξετικάρεις την αυτόματη προσθήκη συντομεύσεων...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II