Jump to content

Επεξεργασία Video!!

fanish1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μία ερώτηση!!

Εχω κατεβάσει το DVD Shrink 2.3 και κατεβάζω ταινίες στο σκλήρό δίσκο του PC μου!!

1) Πως μπορώ να τις κάνω ένα αρχείο (μην γελάσετε μιλάει ένας άσχετος) λέμε τώρα αν ήθελα να τις στείλω με :p email κάπου?? Στο φάκελο στο σκληρό δίσκο μου εμφανίζει πολλά αρχεία!! Τί γίνεται??

2) Ποιό πρόγραμμα μου συνιστάτε για την επεξεργασία του Video π.χ. να κόψω μία σκηνή απο μία ταινία ή να απομονώσω ένα κομμάτι που θέλω??

Τα συνήθη e- mail έχουν χωρητικότητα 30 ΜΒ. Μία ταινία είναι από 5000ΜΒ έως 8.000ΜΒ περίπου.Είναι δυνατόν να σταλεί με e-mail?

Το HT Videosplitter&joiner 2.0 είναι αρκετά καλό ,αλλά φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά καλύτερα που είναι και επαγγελματικά. Με ένα μικρό ψάξιμο στο διαδίκτυο θα βρείς αρκετά.

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en])

Αρχικό Μήνυμα από sagiadinos

Τα συνήθη e- mail έχουν χωρητικότητα 30 ΜΒ. Μία ταινία είναι από 5000ΜΒ έως 8.000ΜΒ περίπου.Είναι δυνατόν να σταλεί με e-mail?

Το HT Videosplitter&joiner 2.0 είναι αρκετά καλό ,αλλά φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά καλύτερα που είναι και επαγγελματικά. Με ένα μικρό ψάξιμο στο διαδίκτυο θα βρείς αρκετά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Φυσικά και δεν στέλνονται απλά θα ηθελα να απομονώνω κομμάτια τα οποία να στέλνονται. Αλήθεια οταν σώνω μία ταινία στο PC μετά ποιό αρχείο χρησιμοποιώ?? Μπορεί να μου πεί κάποιος η μήπως δεν γίνομαι κατανοητός??

Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!! ;)

Το HT Videosplitter&joiner 2.0 είναι πάρα πάρα πολύ καλό!!!

Κόλησα πολλά μικρά βιντεάκια που είχα διάσπαρτα στο PC μου. :D Ευχαριστώ και πάλι!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο?? :worry:

Με αυτό δεν μπορείς να επέμβεις σε DVD αν δεν κάνω λάθος??

Διορθώστε με αν κάνω λάθος!!

Πρέπει να βρώ άλλο για DVD?? :eek:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sagiadinos (16 Ιούλ. 2004 , 01:11)

Υπάρχει κάπου σπ****νο???

Για πές μου σε παρακαλώ αν ξέρεις!!