fanish1 Δημοσιεύτηκε July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2004 Παιδιά μία ερώτηση!! Εχω κατεβάσει το DVD Shrink 2.3 και κατεβάζω ταινίες στο σκλήρό δίσκο του PC μου!! 1) Πως μπορώ να τις κάνω ένα αρχείο (μην γελάσετε μιλάει ένας άσχετος) λέμε τώρα αν ήθελα να τις στείλω με :p email κάπου?? Στο φάκελο στο σκληρό δίσκο μου εμφανίζει πολλά αρχεία!! Τί γίνεται?? 2) Ποιό πρόγραμμα μου συνιστάτε για την επεξεργασία του Video π.χ. να κόψω μία σκηνή απο μία ταινία ή να απομονώσω ένα κομμάτι που θέλω?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Σου προτεινω το Virtual Dub. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Τα συνήθη e- mail έχουν χωρητικότητα 30 ΜΒ. Μία ταινία είναι από 5000ΜΒ έως 8.000ΜΒ περίπου.Είναι δυνατόν να σταλεί με e-mail? Το HT Videosplitter&joiner 2.0 είναι αρκετά καλό ,αλλά φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά καλύτερα που είναι και επαγγελματικά. Με ένα μικρό ψάξιμο στο διαδίκτυο θα βρείς αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en]) Αρχικό Μήνυμα από sagiadinos Τα συνήθη e- mail έχουν χωρητικότητα 30 ΜΒ. Μία ταινία είναι από 5000ΜΒ έως 8.000ΜΒ περίπου.Είναι δυνατόν να σταλεί με e-mail? Το HT Videosplitter&joiner 2.0 είναι αρκετά καλό ,αλλά φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά καλύτερα που είναι και επαγγελματικά. Με ένα μικρό ψάξιμο στο διαδίκτυο θα βρείς αρκετά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Φυσικά και δεν στέλνονται απλά θα ηθελα να απομονώνω κομμάτια τα οποία να στέλνονται. Αλήθεια οταν σώνω μία ταινία στο PC μετά ποιό αρχείο χρησιμοποιώ?? Μπορεί να μου πεί κάποιος η μήπως δεν γίνομαι κατανοητός?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas730 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 alla akoma kai an eixan xvritikotita tha eperne mia mera gia na to kaneis upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!! ;) Το HT Videosplitter&joiner 2.0 είναι πάρα πάρα πολύ καλό!!! Κόλησα πολλά μικρά βιντεάκια που είχα διάσπαρτα στο PC μου. :D Ευχαριστώ και πάλι!! Να ρωτήσω κάτι άλλο?? :worry: Με αυτό δεν μπορείς να επέμβεις σε DVD αν δεν κάνω λάθος?? Διορθώστε με αν κάνω λάθος!! Πρέπει να βρώ άλλο για DVD?? :eek: Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sagiadinos (16 Ιούλ. 2004 , 01:11) Τα συνήθη e- mail έχουν χωρητικότητα 30 ΜΒ. Μία ταινία είναι από 5000ΜΒ έως 8.000ΜΒ περίπου.Είναι δυνατόν να σταλεί με e-mail? Το HT Videosplitter&joiner 2.0 είναι αρκετά καλό ,αλλά φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά καλύτερα που είναι και επαγγελματικά. Με ένα μικρό ψάξιμο στο διαδίκτυο θα βρείς αρκετά. Υπάρχει κάπου σπ****νο??? Για πές μου σε παρακαλώ αν ξέρεις!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts