giabritsos Δημοσιεύτηκε March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2013 πως θα το κανω?ας με βοηθησει καποιος.θελω να παραγγειλω ο nexus απο uk αλλα αυτο με την ip παρολο που το googlara δεν καταλαβα και πολλα,μαλλον τιποτα δεν καταλαβα.πως θα το κανω ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) Ο VPN αυτό που κάνει είναι να δρομολογεί όλα τα requests σου μέσω αυτού, για να φαίνεσαι ότι συνδέεσαι μέσα από το δίκτυο του. Επί του πρακτέου, υπάρχουν πολλές εταιρίες που δίνουν πρόσβαση vpn επί πληρωμή, και δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι αξιόπιστο δωρεάν. Εγώ αν θέλω ολιγόωρη δωρεάν σύνδεση, ζητάω demo από κάποια από αυτές τις εταιρίες. Για παράδειγμα δες την http://www.hideipvpn.com Έχει και αναλυτικές οδηγίες με τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις Edited March 7, 2013 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts