djtasos030 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να λυσω και μου καθιστα αδυνατο να παρακολουθησω μαθημα μεσω skype. Ενω ο καθηγητης ανοιγει ενα βιντεο ή καποιο προγραμμα μεσω κοινη χρηση οθονης στο skype εγω καο ακουω και βλεπω μια χαρα...οταν ανοιγω εγω ομως το προγραμμα στα δικα μου λαπτοπ μονο βλεπει δεν ακουει τον ηχο απο το προγραμμα η απο καποιο βιντεο! Τα λαπτοπ εχουν το ενα windows 7 kai to allo windows 10.... Πριν κανω φορματ δουλευαν μια χαρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να λυσω και μου καθιστα αδυνατο να παρακολουθησω μαθημα μεσω skype. Ενω ο καθηγητης ανοιγει ενα βιντεο ή καποιο προγραμμα μεσω κοινη χρηση οθονης στο skype εγω καο ακουω και βλεπω μια χαρα...οταν ανοιγω εγω ομως το προγραμμα στα δικα μου λαπτοπ μονο βλεπει δεν ακουει τον ηχο απο το προγραμμα η απο καποιο βιντεο! Τα λαπτοπ εχουν το ενα windows 7 kai to allo windows 10.... Πριν κανω φορματ δουλευαν μια χαρα ! Χωρις να ειμαι σιγουρος μηπως χρειαζεται και οι 2 να εχετε την ιδια εκδοση Skype για να λειτουργησει η κοινη οθονη? Εφοσον δουλευαν ολα καλα πριν το φορματ σου μαλλον απο σενα ειναι το θεμα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δεν ξερει καποιος πως γινεται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δεν ξερει καποιος πως γινεται???? Κοίταξε τις ρυθμίσεις στο Skype και τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή, ότι είναι σχετικό με τον ήχο. Το Skype έχει και wizard για το σεταρισμα. Οι εκδόσεις δεν παίζουν ρόλο. Η "κοινή" χρήση είναι εφικτή μόνο εφόσον υπάρχει κλήση μεταξύ σας. Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtasos030 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Μα για κληση μιλαμε,γινετε αλλιως η κοινη χρηση χωρις κληση????? Και γραφω στο μηνυμα πως μιλαμε αρα με κληση,μου κανει share screen παλι με κληση αλλιως πως θα γινοταν???? Και μετα λεω πως κανω κοινη χρηση και εγω αλλα μονο βλεπει αλλα δεν ακουει,αρα για να βλεπει εχω κληση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Στο Skype κατα λαθος ειχα δημιουργησει δυο λογαρισμους με το ιδιο mail και επειδη δεν μπορουσα να διαγραψω τον ενα απο τους δυο διεγραψα ολοκληρο το λογαρισμο που αναφερεται σε αυτο το mail. Το προβλημα ειναι οτι παρολο που τελικα αυτο το mail εχει κλεισει και εχω λαβει και mail επιβεβαιωσης απο τη microsoft, οι δυο αυτοι λογαρισμοι που θα επρεπε να ειχαν κλεισει εμφανιζονται στην αναζητηση π.χ απο το λογαριασμο ενος αλλου χρηστη. Ξερετε τι γινεται; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Στο Skype κατα λαθος ειχα δημιουργησει δυο λογαρισμους με το ιδιο mail και επειδη δεν μπορουσα να διαγραψω τον ενα απο τους δυο διεγραψα ολοκληρο το λογαρισμο που αναφερεται σε αυτο το mail. Το προβλημα ειναι οτι παρολο που τελικα αυτο το mail εχει κλεισει και εχω λαβει και mail επιβεβαιωσης απο τη microsoft, οι δυο αυτοι λογαρισμοι που θα επρεπε να ειχαν κλεισει εμφανιζονται στην αναζητηση π.χ απο το λογαριασμο ενος αλλου χρηστη. Ξερετε τι γινεται; Δεν έχει σημασία αν έκλεισε το mail, απλά δεν θα μπορείς να κάνεις recover τον λογαριασμό αν τον χάσεις πχ. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts