sakaflias Δημοσιεύτηκε July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2004 Θα ρωτησω βλακεια τωρα αλλα....ας το κανω Μπορω να εχω στην οθονη ταυτοχρονα 2 παραθυρα απο internet? Το ιδιο και στο word. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου όχι 2 αλλά... 22, αρκεί να επαρκούν οι πόροι του συστήματός σου!... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (13 Ιούλ. 2004 , 00:55) Αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου όχι 2 αλλά... 22, αρκεί να επαρκούν οι πόροι του συστήματός σου!... ποροι του συστηματος!!! δεν το καταλαβα csk4023 Aπλα θελω να μου βγαινουν στην οθονη ταυτοχρονα για να εργαζομαι μαζι και οι 2 σελιδες....γινεται; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisman Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 φυσικά. Απλά εκεί που είσαι σε μια σε σελίδα ξανανοίγεις ασπούμε τον explorer απο το εικονίδιο του η απο τα programs και δουλεύεις και στα δύο. Το ίδιο και με το word Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (13 Ιούλ. 2004 , 16:39) ποροι του συστηματος!!! δεν το καταλαβα csk4023 Aπλα θελω να μου βγαινουν στην οθονη ταυτοχρονα για να εργαζομαι μαζι και οι 2 σελιδες....γινεται; Εννοώ ότι γίνεται με μόνο περιορισμό τις "αντοχές" του PC σου. Αν π.χ. έχεις μικρό επεξεργαστή και λίγη RAM θα "γονατίσει" το σύστημα όταν ανοίξεις πολλά παράθυρα... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 ε, ενταξει csk4023 τα παραλες νομιζω. τουλαχσιτον 2 παραθυρα θα τα ανοιγει ανετα. ακομη και 64mbs μνημη ram να εχει θα μπορει να τα ανοιξει και οχι μονο 2 αλλα 10 +. by the way, γιατι δεν κατεβαζεις τον firefox 0.9.2 να ευχαριστηθεις παραθυρα μπολικα, ταχυτητα και ευχρηστια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Ice_Angel η τελευταία απάντησή μου αποτελούσε συνέχεια της προηγούμενης... όχι 2 αλλά... 22, αρκεί να επαρκούν οι πόροι του συστήματός σου!... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 φιλοι μου εχω αρκετη μνημη και επεξεργαστη, ανοιγω 5-7 παραθυρα αλλα δεν νομιζω να καταλαβατε. Εννοω τον τροπο που θα φαινεται στην οθονη στο word ταυτοχρονα 2 σελιδες στην οθονη. μια ας πουμε δεξια και μια αριστερα για να μπορω να δουλεψω στην μια και να βλεπω την αλλη.Πως γινεται κ αν γιναται. Μπορει να μη καταλαβα εγω και να μου εχετε απαντηση ηδη Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ice_Angel Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 λογικα ρυθμιζεις εσυ το μεγεθος του καθε παραθυρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 οταν μιλαμε για ενα προγραμμα, αυτο γινεται αυτοματα, υπαρχει επιλογη για την θεση των παραθυρων (πχ tile vertically / horizontally) για διαφορετικα προγραμματα ομως θα πρεπει να το κανεις χειροκινητα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzalex Δημ. July 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2004 Θα ανοίξεις τα 2 παράθυρα που θέλεις.. > δεξί κλίκ στην μπάρα που είναι το start(έναρξη)[όχι πάνω στα minimize παράθυρα].. > Tile Windows Horizontally ή Tile Windows Vertically. Παράθεση It's the question that drives us... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts