polis86 Δημοσιεύτηκε February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2013 Γεια χαρα!εχω εναν σκληρο δισκο 200gb βγαλμενο απο εναν αλλον υπολογιστη με περασμενα windows μεσα.προσπαθω να τον συνδεσω με τον δικο μου υπολογιστη ενω εχω εναν υπαρχον μεσα με windows xp περασμενα.τον συνδεω κανονικα ενω ειναι συνδεδεμενος και ο δικος μου σκληρος και με βγαζει μυνημα οτι δεν υπαρχει σκληρος δισκος.αποσυνδεω τον δικο μου σκληρο συνδεω μονο του τον 200gb αλλα και παλι τιποτα.προσπαθησα να το βαλω boot απο cd rom αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα με βγαζει το ιδιο μυνημα συνεχεια οτι δεν υπαρχει σκληρος δισκος.μηπως γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει? (ο σκληρος δισκος που προσπαθω να βαλω επαιζε κανονικα απο τον υπολογιστη που τον εβγαλα).συγκεκριμενα θελω να συνδεθει και να δουλεψει για να σβησω οτι εχει και δεν εχει ο 200 σκληρος και να τον εχω για αποθηκευτικο χωρο.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Γιατί δεν σβήνεις τον δίσκο στον υπολογιστή από τον οποίο προήρθε; Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, μήπως πρόκειται για παλιό σκληρό με σύνδεση IDE; Την ξεχωρίζεις εύκολα, είναι μια πλατιά καλωδιοταινία. Αν ναι, πρέπει να προσέξεις τα master/slave jumpers των δίσκων (δεν ξέρω ακριβώς πως να τα φτιάξεις, γκούγκλαρέ το). Αν είναι καινούριος τύπου SATA, δοκίμασε ένα reset στα settings του BIOS και βάλε το PC να μπουτάρει από τον δικό του σκληρό. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superyum Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μην βάλεις boot από cd rom απλά επέλεξε στο Bios να είναι πρώτος δίσκος αυτός που υπήρχε εξ αρχής στον υπολογιστή, ώστε να προσπαθήσει να κάνει εκκίνηση λειτουργικού από windows xp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pointerst Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τι σύνδεση χρησημοποιείς?IDE ή SATA?? Παράθεση Nokia 6220 classic LG L3 E400 The best sound comes from the air!UH-1H Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts