Jump to content

Στήσιμο μικρού δικτύου για ΚΕΦΑΛΑΙΟ

multidanze
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας, έχω μία επιχείρηση με 4 υπολογιστές οι οποίοι τώρα είναι συνδεδεμένοι όλοι σε ένα router ώστε να έχουν ίντερνετ.

Κόλλησαν ιο όμως όλοι και αναγκάστηκα να εγκαταστήσω το KIS ώστε να αποφύγω ξανά δυσάρεστες εκπλήξεις. Το θέμα είναι ότι οι υπολογιστές είναι σχετικά παλιοί και με το KIS επάνω σέρνονται. Οπότε εδώ έρχεται το θέμα να στήσω ένα δίκτυο με έναν κεντρικό υπολογιστή σαν server και όλοι να είναι συνδεδεμένοι επάνω του σαν τερματικά ώστε να μην χρειάζεται να έχω σε όλους antivirus.

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα?

Αν ναι, σε τι θα πρέπει να στηθεί ο server? linux? windows?

Αν καλέσω μία εταιρεία να μου τα κάνει όλα αυτά πιο θα είναι περίπου το κόστος της εργασίας?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το πιο σωστο, είναι να στησεις εναν σερβερ που θα τρέχει 24/7 με windows server editiin, πχ 2003. Αυτοματοποιημενο backup οποτε θες για να μην εχεις απροοπτα και σχετικά χαμηλο κοστος. Οι εταιριες δεν ξερω ποσο χρεώνουν. Το μονο που θες ειναι ενα pc για σερβερ και στην ουσια αφου υπάρχει lan, μιλας με ΚΕΦΑΛΑΙΟ για το στήσιμο.