Jump to content

Ολη Η Νότια Ελλάδα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

grkostis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Exoume pathei tin plaka mas oloi edw stin paralia.Exoume meinei xoris reuma edw kai 2 ores.

Eytyxos exoume kai to GPRS.

Pantos to provlima prepei na einai poli sovaro mias kai apo Peiraia mexrri Varkiza exei diakopei to reyma edw kai 2 ores

Ante na doume ti tha ginei... :confused:

• Απαντήσεις 57
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (NEC N410i)

Αρχικό μήνυμα από τον/την grkostis

Exoume pathei tin plaka mas oloi edw stin paralia.Exoume meinei xoris reuma edw kai 2 ores.

Eytyxos exoume kai to GPRS.

Pantos to provlima prepei na einai poli sovaro mias kai apo Peiraia mexrri Varkiza exei diakopei to reyma edw kai 2 ores

Ante na doume ti tha ginei... :confused:

Η αδελφή μου που μένει Νίκαι ήρθε κερατσίνι και μου είπε ότι δεν είχαν ρεύμα.Εδώ χαλαρά είχαμε...μέχρι πριν 5 λεπτά.Πρόλαβα όμως να δω στην τηλεόραση ότι και η δοκιμή του μετρό σταμάτησε.Αχ να γίνει κάτι τέτοιο στους Ολυμπιακούς.Να δούμε πως αγωνίζονταν στην Αρχαία Ολυμπία.

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

kathe kalokairi edw kai 15 xronia nomizw exoume to idio problhma.ante na ginoume rezili twra me tous olympiakous.

h deh koitaei na agorasei etaireia sth boulgaria kai de ftiaxnei to diktio edw.

kai eis anwtera

Αθήνα

Τελευταία ενημέρωση 14:35

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε λίγο μετά τις 12.41 μ.μ. της Δευτέρας ολόκληρο το νότιο τμήμα της χώρας (Αττική, Βοιωτία, Πελοπόννησο, νησιά του Αιγαίου) πιθανότατα λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου.

Το ρεύμα επανέρχεται σταδιακά στο λεκανοπέδιο. Εντούτοις παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα, λόγω δεκάδων σβησμένων φωτεινών σηματοδοτών. Την κατάσταση προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι τροχονόμοι.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει λάβει περισσότερες από 500 κλήσεις για εγκλωβισμούς σε ασανσέρ, κάποιες από τους οποίους αφορούσαν έγκυες γυναίκες και άλλα άτομα με προβλήματα, χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάτι δυσάρεστο.

Ακινητοποιημένα παρέμειναν το Μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και σε πολλές γραμμές τρόλεϊ. Οι επιβάτες των συρμών που ήταν σε κίνηση την ώρα της διακοπής απομακρύνθηκαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πρόβλημα υπήρξε και στην παρθενική δοκιμαστική διαδρομή του μετρό από το Σύνταγμα προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στα νοσοκομεία δεν παρουσιάστηκαν δυσάρεστες καταστάσεις, καθώς οι γεννήτριες λειτούργησαν σε όλες τις περιπτώσεις ικανοποιητικά.

Δεν είναι γνωστό πότε θα αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Η ΔΕΗ πρόκειται να κάνει ανακοινώσεις από ώρα σε ώρα, τόσο για την αιτία του προβλήματος, όσο και για τις προσπάθειες αντιμετώπισής του.

Η είδηση του μπλακ-άουτ μεταδόθηκε και από τα ξένα μέσα ενημέρωσης και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

«Η κατάρρευση του ηλεκτρικού δικτύου εγείρει ερωτήματα για τη δυνατότητα της Αθήνας να χειριστεί τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων», σημειώνει το Associated Press.

«Μπλακ-άουτ σημειώθηκε στην ελληνική πρωτεύουσα το μεσημέρι της Δευτέρας, σχεδόν ένα μήνα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, με τους υπεύθυνους να εμφανίζονται αβέβαιοι για την αιτία του προβλήματος», μεταδίδει το Reuters.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή παρέμειναν χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Αττικής (Γαλάτσι, Κορωπί, Κερατέα, Καλύβια) και πάλι λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου της ΔΕΗ από την εκτεταμένη χρήση των κλιματιστικών.

Προβλήματα είχαν αναφερθεί και στην περιοχή του Αμαρουσίου κατά τη διάρκεια γενικής δοκιμής των ηλεκτρικών συστημάτων του ΟΑΚΑ.

news.in.gr

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Πάντως τώρα , 15.20 Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Ψυχικό , Νέο Ψυχικό είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. :worry:

edit : 15.45 : Νέο Ψυχικό έχει ρεύμα, τουλάχιστον στη Λεωφ. Μεσογείων.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αρχικό μήνυμα από τον/την Wappy

ki edw kentro A8hnas prin ligo hr8e... eyge mas... :mad:

Πες του να έρθει και Κερατσίνι.Θα χαρούμε πολύ να το δούμε και από τα μέρη μας.

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

12.30 Μολις μπαινω σπιτι μετα απο 3 ωρες τρεξιμο στο κεντρο.

Μετα απο λιγο,ακουω να κλεινουν τα air condition και το alarm του ups του υπολογιστη.

Καλα λεω,συνηθισμενα τα βουνα απο χιονια.

Αφου περναει κανενα 5λεπτο,δεν παει αλλο λεω θα τους παρω να τους βρισω!

Συγκεκριμενα πηρα το:

10508

10503

5230301

5230501

τη ΔΕΗ οπου υπαγομαι 6810014-20 και δεν το σηκωναι κανεις η ηταν εκτος λειτουργιας η γραμμη η ημουν σε μονιμη σειρα προτεραιοτητος.

Τελικα εμαθα οτι υπαρχει black out μετα απο 3 τηλεφωνα στο 131 και αφου μου εδωσαν το νουμερο μιας ΔΕΗ στο κορωπι (6622104).

Εκει μου ειπαν οτι υπαρχει διακοπη στην μιση Ελλαδα και τιποτα αλλο.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΗ?

Αφου μου 'κοψε μετα εβαλα το 6510 να φορτιzει στο ups και προσπαθησα να μαθω κατι απο το ραδιοφωνο.

Τελικα βρηκα κατι και ακουσα ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ!!!!!!!!!!--->

Η δεη εξεδωσε δελτιο τυπου (η καποιος υπουργος δεν θυμαμαι) και ειπε οτι υπαρχει διακοπη και να δειξουμε υπομονη.

Μα πως να δω το δελτιο τυπου αφου δεν εχω ρευμα και κατι τετοιο χρειαζεται η τηλεοραση,το ραδιοφωνο,το internet??????

ELEOR!

Και πες παει στο καλο αυτο,τα τηλεφωνα να μην λειτουργουν καν βρε αδερφε???

12 Ιούλ. 2004 12:47

12 Ιούλ. 2004 15:45 <---Tο πριν και μετα Δ.Ρ. ποστ μου.

10 λεπτα απο το κεντρο και με τις εκαταστασεις στην κατεχακη σχετικα κοντα.3 ωριτσες στο καταμεσημερο...

Mutilator :shifty:

Απάντησα σε αυτόν που ρώτησε με Pm εδώ και αρκετή ώρα και έσβησα τα off-topic μηνύματα. Χαλαρώστε :lol: :lol: :lol:

Στο θέμα μας , από ότι φαίνεται επανέρχεται σιγά σιγά το ηλεκτρικό ρεύμα στην Αττική.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα το πρόβλημα προκλήθηκε από λάθος χειρισμούς της υψηλής τάσης στο Σύστημα Ελέγχου, Μεταφοράς, και Παραγωγής Ενέργειας που προσπάθησε να χειριστεί τη μεγάλη ζήτηση.

Αρχικά ετέθη εκτός λειτουργείας το ενεργειακό κέντρο του Λαυρίου και ακολούθησαν σαν ντόμινο εκείνα της Μεγαλόπολης και του Αλιβερίου, με αποτέλεσμα να υπάρξει η διακοπή που διήρκεσε μέχρι τις 1:20 μ.μ.

Από την ώρα εκείνη άρχισε σταδιακά η αποκατάσταση του δικτύου και μέχρι στιγμής έχει επανηλεκτροδότηση είναι γεγονός στο 80% της Αττικής. Δεν είναι όμως γνωστό πότε θα ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση.

Δηλαδη οταν αρχισουν οι Ολυμπιακοι και θα ειμαστε 4Χ και θα ειναι και Αυγουστος με τρελη ζεστη τί θα γινει????

Θα παθουμε τιποτα σαν την Αμερικη με 36 ωρες Black Out και θα γελαμε....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

δλδ φαντάσου να "ανάψουν" και τα γήπεδα, τα κλιματιστικά σε ΚΑΘΕ δωμάτιο ξενοδοχείου, φώτα κλπ... :worry:

Αγία Παρασκευή επάνηλθε πρίν από λίγο. Άκουσα ότι το πρόβλημα δεν οφειλόταν σε αυξημένη ζήτηση που δεν μπορούσε να σηκώσει το δίκτυο της ΔΕΗ αλλά σε κάποιον λάθος χειρισμό και κάτι τέτοια..

Από ότι φαίνεται από το ρεπορτάζ, μάλλον για λάθος χειρισμό μιλάμε. Αυτή η πληροφορία μου ήρθε και από άλλο δρόμο.

Πρεπει να μειωσουμε την εξαρτηση μας απο τα υλικοτεχνικα μεσα.

Οσο για την εταιρια στη Βουλγαρια,ξερω οτι η ΔΕΗ εισαγει ρευμα απο εκει.

Αν τωρα την αγορασει,ακομα καλυτερα,λεφτα εχει.

Μετα την πρωτη αντιδραση μου το σκεφτομαι και αλλιως.

Ποιος απο εσας δοκιμασε να παρει τηλεφωνο καποιον τη δευτερα απο το καλλιμαρμαρο και επιασε με την πρωτη,δευτερη,τριτη αν επιασε?

Ετσι και η ΔΕΗ,αν και νομιζω οτι υπαρχει επαρκεια ρευματος.

Η συντηρηση του δικτυου φταιει(ετσι ειπε και ενας τεχνικος..κατι της ΔΕΗ στο ραδιοφωνο)

Σημειώνεται σχετικά ότι διακοπές τέτοιας έκτασης έχουν σημειωθεί μόλις τρεις φορές κατά την τελευταία 20ετία και συνήθως οι διακοπές ήταν πολύωρες και χρειάζονταν κατά μέσο όρο πέντε έως έξι ώρες για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης. Στη σημερινή διακοπή, περίπου μία ώρα μετά το μπλακ άουτ, είχε αποκατασταθεί η παροχή ρεύματος στο 70% του δικτύου.

Γιατι νομιζα οτι ειναι περισσοτερες??:worry:

εγώ πάντως δεν θύμαμαι να είχε σοβαρή διακόπη ρεύματος στην περιόχη μου από το 98 (τότε νομίζω ήταν) με το μεγάλο black-out με τους αέρηδες, βροχές κλπ

Eνημερωση εχει κανεις για το πως

ειναι η κατασταση τωρα? :worry:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ολυμπιακη Ταλαιπωρια..... ειμαστε ετοιμοι με νυχια και με δοντια για τους αγωνες.... εχουμε τοση ενεργεια που δεν μπορουμε να την δαμασουμε πια :P

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eμείς νοτιοδυτική Πελοπόννησο έχουμε εδώ και 10 λεπτά.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά τι γκρινιάζετε? :confused:

Test - Event ήταν :lol: :lol:

πάντως έχει επανέλθει το ρεύμα σε αρκετές περιοχές :!:

είπαν πως δεν ήταν από υπερφόρτωση δικτύου , αλλά από λάθος μεταφορά φορτίου :confused: :wacko:

ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ πάντως έχει τωρα!!!

( στο τσακ την γλύτωσα να μην κλειστό σε ανελκυστήρα :rolleyes: :!: )

Παιδια εχω προβλημα!

Γυρισα σπιτι και ειδα οτι το ADLS MODEM που εχω πρεπει να εχει καει απο την διακοπη ρευματος που εγινε!

Εκανα οτι μπορουσα για να το επαναφερω αλλα τιποτα!

Συγκεκριμενα αναβοσβηνουν ολα τα λαμπακια και δεν το βλεπουν πια τα windows!

Για τι σας τα λεω αυτα?

Αυριο θα παω στο καταστημα οτε που το πηρα και θα ζητησω αντικατασταση!

Τι οπλο να κραταω για να τους πεισω?Σφαιρα με καρφια,δικανο,σπαθι η' βομβα?

Να φανταστειτε οτι πηρα το 121 και μου ειπανε' ποτε σας το παρουσιασε,μετα την διακοπη?....αρα ξερανε το προβλημα!

Αυριο θα ξερω,...τα εχω παρει!!!!

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

Αρχικό μήνυμα από τον/την PowerZ

Νομιζω πως εχει επανερθει το ρευμα σε ολες τις περιοχες πια.. :D

Νομίζεις.Εδώ στην Αμερική έπαθαν για πόσες ώρες χωρίς να επανέλθει καθόλου το ρεύμα.Στην Ελλάδα θα γίνει καλύτερα;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος After (12 Ιούλ. 2004 , 17:34)

Παιδια εχω προβλημα!

Γυρισα σπιτι και ειδα οτι το ADLS MODEM που εχω πρεπει να εχει καει απο την διακοπη ρευματος που εγινε!

Εκανα οτι μπορουσα για να το επαναφερω αλλα τιποτα!

Συγκεκριμενα αναβοσβηνουν ολα τα λαμπακια και δεν το βλεπουν πια τα windows!

Για τι σας τα λεω αυτα?

Αυριο θα παω στο καταστημα οτε που το πηρα και θα ζητησω αντικατασταση!

Τι οπλο να κραταω για να τους πεισω?Σφαιρα με καρφια,δικανο,σπαθι η' βομβα?

μην ανησυχείς στο αλλάζουν, χωρίς χρέωση , θα έρθουν και σπίτι σου να στο αλλάξουν ! αλλά και πάλι τόσο εύκολα κάηκε; :blink: